Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Νοεμβρίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και γενικότερα την κοινωνική σας διάδραση. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια τους. Ο Ερμής θα βρίσκεται το πρώτο μισό του Νοεμβρίου στον 11ο οίκο σας, για να περάσει μετά στον 12ο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα) από τις 17.11 μέχρι το κλείσιμο του μήνα. Οι διελεύσεις του Ερμή δηλώνουν ότι ο μήνας αυτός ίσως να αποδειχτεί λίγο δύσκολος για το ζώδιο σας, μια και θα επικρατεί ηρεμία και μια σχετική έλλειψη δράσης. Κάποιες δράσεις θα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για κάποιες νέες δεν θα έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της υλοποίησης τους. Χρησιμοποιείστε τον διαθέσιμο σας χρόνο για βελτίωση των σχεδίων σας αλλά και για προσωπική σας ενδοσκόπηση ή αξιολόγηση των μέχρι στιγμής δράσεων σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει και αυτή στις 16.11 στον 12ο . Το πρώτο μέρος του μήνα, όντας με τους φίλους σας σε διαρκή επαφή, υπάρχει η πιθανότητα να αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι κάποιο άτομο από την παρέα σας, μετατρέποντας μια φιλία ή μια γνωριμία σε μια πραγματική ιστορία αγάπης. Δεν υπάρχουν εχέγγυα ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει στο χρόνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι η φιλία σας δεν θα χαλάσει ποτέ, ακόμη και αν χωρίσετε. Κατά το δεύτερο μισό του Νοέμβρη η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται πιο πνευματική, πιο βαθιά και ουσιαστική, καθώς επικοινωνείτε περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο. Για όσους είναι αδέσμευτοι, το διάστημα αυτό ίσως να αισθανθείτε αφόρητη μοναξιά. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με άτομα του ζωδίου σας που βρίσκονται σε σχέση, στην οποία όμως έπαψε να υπάρχει ουσιαστική επαφή και επικοινωνία με τον σύντροφό τους. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να σκεφτείτε τον χωρισμό.

Η Πανσέληνος-Ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο θίγει θέματα δημιουργικότητας αλλά και απογόνων. Ίσως να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας, γιατί ενδεχομένως να χρειάζονται την στήριξη σας σε κάτι που αντιμετωπίζουν. Κάποιους μπορεί να τους ελκύσει ο τζόγος, κάποιους άλλους μια συναρπαστική εξωσυζυγική σχέση. Προσοχή και στις δύο περιπτώσεις, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε πολλά. Με την Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη θα θελήσετε να ξεκουραστείτε, να αποτραβηχτείτε από την δράση και τους έντονους ρυθμούς ζωής. Μπορεί το διάστημα αυτό να στραφεί το ενδιαφέρον σας στον αποκρυφισμό, στην μεταφυσική ή στην αστρολογία.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 9, 13, 17, 22, 26, 30
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 11, 15, 19, 24, 28

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023  

Επαγγελματικά – Οικονομικά  Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα κ…