Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 23/9) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά δραστήριος και οι δυνατότητες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Ο Ερμής θα συνεχίσει να διέρχεται τον Σεπτέμβριο τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όντας ανάδρομος το πρώτο μισό του μήνα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του δεν ενδείκνυται να πραγματοποιήσετε μακρινά ταξίδια ή να ξεκινήσετε καινούργιες σπουδές γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες αφομοίωσης των πληροφοριών. Ευνοείται όμως η επανέναρξη των σπουδών, που ενδεχομένως αφήσατε στην μέση. Μετά τις 15/09 ίσως να υπάρξει για κάποιους του ζωδίου σας ένα μακρινό ταξίδι που θα στεφθεί από επιτυχία ή να έχετε νέα από ένα άτομο από μακριά που θα σας χαροποιήσει. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί την μάθηση και τις σπουδές, την απόκτηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων ή την έναρξη εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει και μέσα στον Σεπτέμβριο την διέλευση της μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο, στις 4/09 δε ολοκληρώνει την ανάδρομη κίνηση της και επανέρχεται σε ορθή φορά. Μετά την ημερομηνία αυτή μπορείτε να υπολογίζετε στην σταδιακή αποκατάσταση των υποθέσεων σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα οικονομικά σας. Οι καινούργιες γνωριμίες θα πραγματοποιούνται πλέον εύκολα μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε κάποια νέα ερωτική σχέση. Κάποιες καινούργιες σχέσεις ωστόσο δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρές, οπότε περάστε καλά όσο διαρκέσουν. Δεν αποκλείεται μια ερωτική γνωριμία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, καθαρά μια γνωριμία διακοπών χωρίς συνέχεια και προεκτάσεις. Όσο για τους δεσμευμένους, μέσα στον Σεπτέμβριο θα μπορέσετε να λύσετε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν τον προηγούμενο μήνα και να επέλθει η τάξη και η ηρεμία στην σχέση ή τον γάμο σας.

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σας οίκο και θα αισθανθείτε ατέλειωτη κούραση από την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε και να ανανεωθείτε. Είναι επίσης ένα φεγγάρι που θα φέρει περισσότερο ρομαντισμό στην ζωή σας.

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας (οικογένεια, καταγωγή, σπίτι) στρέφει την προσοχή στα του οίκου σας. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας, ενδεχομένως όμως και να χρειάζονται κάποιες επισκευές στο σπίτι. Εάν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση σπιτιού, καλό θα ήταν να την ξεκινήσετε πριν την Πανσέληνο. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  4, 10, 14, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 7, 22, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…