Αιγόκερως – Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Τον Οκτώβριο ο Ήλιος θα βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας επιτυχίας, καθώς θα διέρχεται τον 10ο οίκο σας, και υπόσχεται ότι θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα! Θα πρέπει να είστε επίμονη και εργατικοί για να πετύχετε τα όσα ονειρεύεστε, αλλά αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς και επιλύστε τις διαφορές σας με ειρηνικό και πολιτισμένο τρόπο. Ο Ερμής θα διέρχεται τον Οκτώβριο τον 11ο οίκο σας (φίλοι, ομοϊδεάτες, κοινωνική ζωή) και θα γυρίσει ανάδρομος στα μέσα του μήνα. Το πρώτο μισό του Οκτωβρίου θα προσπαθήσετε να φτάσετε στον πάτο των υποθέσεων που διαχειρίζεστε, παρακάμπτοντας ακόμη και την πεπατημένη.

Οικονομικά ο μήνας θα είναι λίγο άστατος και γι αυτό τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις δαπάνες σας και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Όσο θα προχωράει ο μήνας τόσο πιο άνετοι θα είστε από εισοδήματα που θα φτάσουν απροσδόκητα στα χέρια σας. Είναι πολύ πιθανό να προέρχονται από το εξωτερικό ή να πρόκειται για μια πληρωμή σε υλοποίηση μιας σύμβασης με το εξωτερικό.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας τον Οκτώβριο (φιλοσοφία και ταξίδια) και μπορεί να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σας, κατά προτίμηση στο εξωτερικό, εάν δεν υπάρχουν άλλης φύσης εμπόδια να σας αναγκάσουν να αλλάξετε ρότα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε προστριβές με τον σύντροφό τους, ιδίως μετά τα μέσα του μήνα, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, γιατί θα πυροδοτήσετε το κλίμα και θα χαλάσετε όλη την ρομαντική διάθεση που προϋπήρχε. Το καλύτερο από όλα είναι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μην αισθάνεται κανείς αδικημένος.

Εάν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την επιλογή συντρόφου, γιατί η υπερβολική σας συναισθηματικότητα μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Μην εμπιστεύεστε μεγάλα λόγια και παχιά, καθώς και λάγνα βλέμματα, ιδίως εάν πρόκειται για ένα άτομο διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας. Αποφύγετε ωστόσο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία γιατί δεν θα υπάρξουν πολλά περιθώρια να στεριώσει η σχέση.

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…