ΑΛΟΓΟ

ΕΤΗ: 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Το έτος αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ειρηνικό στη συναισθηματική σας ζωή! Συναισθήματα, ευχάριστα και δυσάρεστα, θα φορτίζουν κάθε σας αντίδραση και στην παραμικρή πράξη. Στο ζευγάρι θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και για να καταφέρετε να διατηρήσετε τη σχέση και να μην την τινάξετε στον αέρα θα πρέπει να βρείτε ρυθμούς και ισορροπίες. Σε περιόδους συναισθηματικής φόρτισης καλό θα ήταν να απομονώνεστε και να ηρεμείτε, πριν αντιδράσετε. Οι άνθρωποι θα περνάνε από την ζωή σας και θα φεύγουν γρήγορα. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας για να μην αισθάνεστε απογοήτευση!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κατά διαστήματα θα αισθάνεστε την ανάγκη να επιταχύνετε τις διαδικασίες για να εκπληρώσετε τα μακροχρόνια σχέδια σας. Εάν καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα άγχη σας, θα μπορέσετε με ηρεμία να βρείτε πρόσφορες λύσεις στα οικονομικά σας αδιέξοδα μέσα από άτομα που θα σας βοηθήσουν οικονομικά ή θα σας συμβουλεύσουν για αποτελεσματικές λύσεις. Θα μπορέσετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα, επαγγελματική και οικονομική, συνεργαζόμενοι με ειλικρινείς ανθρώπους. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε συναισθηματική ισορροπία και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Θα είναι καταλυτικής σημασίας να κάνετε σοφές κινήσεις την σωστή χρονική στιγμή. Από άποψη εισοδημάτων, το 2019 θα είναι αρκετά σταθερό.

 

ΥΓΕΙΑ

Τα άτομα που γεννήθηκαν το έτος του Αλόγου είναι δυνατά και γεμάτα ενέργεια! Απολαμβάνουν καλή υγεία αλλά ωθούν τις φυσικές και ψυχικές τους δυνάμεις στα άκρα. Τα αδύνατα τους σημεία είναι οι μύες, τα άκρα και η πλάτη. Διαταραχές του νευρικού συστήματος δεν είναι σπάνιες που μπορούν να επιδράσουν στο αναπνευστικό και πεπτικό σύστημα. Κινδυνεύουν επίσης από πτώσεις και κατάγματα. Η πρόκληση σας είναι να βρείτε την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία, θέτοντας υπό έλεγχο τα δυνατά σας συναισθήματα, ώστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση!

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…