Απόκριες Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

 Από την φύση σας είστε εύθυμοι χαρακτήρες, πράγμα που σας κάνει ιδιαίτερα ευχάριστους μέσα στο φιλικό σας κύκλο. Είστε το πειραχτήρι της παρέας και ξέρετε πως να κρατάτε το κέφι στα ύψη!!! Τις Απόκριες είστε πάντα ευπρόσδεκτοι σε πάρτι, για αυτό αρχίζετε από νωρίς να αναζητάτε το κατάλληλο κουστούμι, για να κάνετε την θεαματική είσοδο και να τραβήξετε τα βλέμματα των άλλων πάνω σας. Σας ιντριγκάρει να κάνετε τους άλλους να αναρωτιούνται, ποιός κρύβεται πίσω από την μεταμφίεση… Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, καθώς θα βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον! Περάστε καλά τις μέρες αυτές και γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί σας περιμένει αρκετή δουλειά στο μέλλον, αν θέλετε να πετύχετε γρήγορα τους στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας.

  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 Οι Απόκριες για σας έχουν άλλο νόημα, αφού είστε από αυτούς που δεν τους αρέσει να βρίσκονται σε κίνηση όλη μέρα, να είστε με πολύ κόσμο και να διασκεδάζετε μέχρι πρωίας. Οι μέρες αυτές σημαίνουν ηρεμία και ξεκούραση και θέλετε να τις περνάτε με τους δικούς σας ανθρώπους, κάνοντας πράγματα που σας χαλαρώνουν. Αποφεύγετε τις εξόδους σε μαγαζιά που έχουν πολύ φασαρία και προτιμάτε να καλείτε κόσμο στο σπίτι σας, να τους περιποιείστε δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Προγραμματίστε έγκαιρα τις δράσεις σας για να μην αγχωθείτε την τελευταία στιγμή. Όσο αφορά την στολή σας, πάντα προβληματίζεστε, γιατί είστε συντηρητικοί στις προτιμήσεις σας και δεν ικανοποιείστε εύκολα. Δεν έχει σημασίας όμως, γιατί ο κόσμος που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας, σας αγαπά και σας εκτιμά και ξέρει ότι δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να διασκεδάσετε όλοι μαζί.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Όλοι ξέρουμε ότι είστε από τα το πιο πολυτάλαντα ζώδια και το καρναβάλι για σας σημαίνει γλέντι και ξεφάντωμα! Τις μέρες αυτές σας δίνεται η ευκαιρία να εκπλήξετε τους πάντες με την στολή σας, καθώς επιλέγετε κάτι πρωτότυπο και φανταχτερό, προσθέτοντας πάντοτε τη δική σας προσωπική πινελιά! Ξεκινάτε πολύ πριν με την αναζήτηση του θέματος, ώστε να περάσετε στην έγκαιρη υλοποίηση. Όλα πρέπει να είναι τέλεια και αποζητάτε τον θαυμασμό των γύρω σας.  Εάν δεν βρίσκετε τη στολή που έχετε στο μυαλό σας, πολλές φορές την φτιάχνετε μόνοι σας. Αυτή την περίοδο θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις για πάρτι αλλά και για εκδρομές σε άλλες πόλεις, ώστε να διασκεδάσετε με τα ήθη και τα έθιμα τους. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν και θα φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο! Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξτε και να μην ενδώσετε στους πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Επειδή είστε από τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η ευαισθησία και η ντροπαλότητα, οι Απόκριες είναι μια γιορτή που σας κάνει συνήθως να νιώθετε άβολα. Δεν μπορείτε την πολυκοσμία και την φασαρία γύρω σας. Αναζητάτε πάντα την ασφάλεια και την ηρεμία των δικών σας ανθρώπων και πάνω από όλα, είστε από την φύση σας σπιτόγατοι. Για να περάσετε καλά πρέπει πάντα να πηγαίνετε σε μέρη που σας κάνουν να νιώθετε σαν το σπίτι σας και να συναναστρέφεστε με οικεία πρόσωπα. Είστε απόμακροι με ανθρώπους που σας πλησιάζουν και δεν γνωρίζετε και δύσκολα κάνετε νέες γνωριμίες, ειδικότερα σε τέτοιες γιορτές. Όσον αφορά την στολή που ψάχνετε, θέλετε να είναι αστεία, αφού έχετε υψηλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά συγχρόνως να έχει μια αίσθηση μυστηρίου, αφού δεν θέλετε να σας αναγνωρίσουν εύκολα, για να μπορείτε να κάνετε πλάκες στους φίλους σας. Η πρόταση γι αυτές τις ημέρες είναι να οργανώσετε μια Αποκριάτικη βραδιά στο σπίτι σας, όπως ακριβώς την θέλετε εσείς, με τα πρόσωπα που θέλετε γύρω σας!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπείς, πρόσχαροι και πάντα πλούσιοι σε ιδέες, φροντίζετε πάντα να ξεχωρίζετε όπου και αν πάτε. Επιμελείσθε την εμφάνιση σας, το ντύσιμο σας θέλετε να προκαλείτε τον θαυμασμό στα βλέμματα των άλλων, γι’ αυτό διαλέγετε κάτι το πρωτότυπο να φορέσετε ώστε να κάνετε θεαματική είσοδο στα μέρη που πάτε. Οι Απόκριες για σας σημαίνουν χορό, διασκέδαση, ξεσηκώνετε τους πάντες με το κέφι σας, για αυτό είσαστε από τα άτομα που καλούν πάντα πρώτα στα πάρτι και στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Το κουστούμι που θα φορέσετε θα πρέπει να είναι φανταχτερό, να αναδεικνύει την αίγλη σας, σε συνδυασμό με ένα καταπληκτικό μακιγιάζ και μια περίεργη κόμμωση για να εντυπωσιάσετε το περίγυρο σας. Κινείστε άνετα μέσα στους χώρους που πηγαίνετε, κάνετε πολύ εύκολα γνωριμίες και φροντίζετε πάντα να γίνεστε η ψυχή της πάρτι, αφού δεν σταματάτε καθόλου να χορεύετε και να διασκεδάζετε. Αυτές τις μέρες θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα φλερτάρετε έντονα με το αντίθετο φύλο. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις, αλλά δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας εάν δεν βρείτε το άλλο σας μισό.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Εσωστρεφείς, αναζητάτε την τελειότητα σε αυτά που κάνετε, είστε επικριτικοί απέναντι στους άλλους και αυστηροί με τον εαυτό σας. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η γιορτή δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα, αλλά προσπαθείτε πάντα για το καλό της παρέας να πάρετε μέρος στις προετοιμασίες ενός αποκριάτικου πάρτι. Διαλέγετε ένα συντηρητικό κουστούμι και συνήθως στα πάρτι κάθεστε ήσυχοι σε μια γωνία και προσπαθείτε να ανοίξετε συζήτηση με τον διπλανό σας. Είστε ντροπαλοί, γι αυτό δεν συμμετέχετε στο ξέφρενο γλέντι και ούτε χορεύετε, καθώς νιώθετε αμηχανία στον πολύ κόσμο και δύσκολα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Οι φίλοι σας πάντα προσπαθούν να σας ξεσηκώσουν για να ξεφαντώσετε μαζί τους και μερικές φορές το πετυχαίνουν. Είστε νευρικοί όταν πηγαίνετε σε αποκριάτικα πάρτι και προτιμάτε τα πιο ήρεμα μέρη, ώστε να απολαύσετε την ασφάλεια των δικών σας ατόμων. Συνήθως αποφεύγετε το πολύ αλκοόλ και πάντα πηγαίνετε με συνοδό στις κοινωνικές εκδηλώσεις, για να μπορείτε να του γκρινιάζετε ελεύθερα, αλλά και να σχολιάζετε τα πάντα και τους πάντες.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΖΥΓΟΣ

Πρόσχαροι, φιλικοί, με πολύ καλό γούστο και καλλιτεχνική φλέβα κερδίζετε πάντα την συμπάθεια των άλλων, καθώς έχετε έμφυτο το ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις. Έτσι η γιορτή της αποκριάς σημαίνει για σας πολλές προσκλήσεις σε πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδρομές και πάντα έρχεστε σε αδιέξοδο, γιατί δεν ξέρετε τι να επιλέξετε… Το κουστούμι που διαλέγετε θέλετε να αναδεικνύει την κορμοστασιά σας, το γούστο και την καλαισθησία σας, για αυτό αρχίζετε το ψάξιμο από πολύ νωρίς, καθώς είστε και αναποφάσιστοι! Σας αρέσει η ιδέα να είσαστε οικοδεσπότες σε μια τέτοια γιορτή! Φτιάχνετε λίστες προσκεκλημένων, διακοσμείτε τέλεια το σπίτι σας και φτιάχνετε πλούσια εδέσματα για τους καλεσμένους σας. Πρωταρχικός σας σκοπός είναι να περάσουν όλοι καλά και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φιλικοί, γοητευτικοί, ιδιαίτερα ευαίσθητοι, λάτρεις του μυστηρίου, απρόβλεπτοι στην καθημερινότητα σας, με εναλλαγές στη διάθεση σας, μπερδεύετε συχνά τους ανθρώπους γύρω σας και δεν μπορούν εύκολα να σας πλησιάσουν αν δεν τους δώσετε το πράσινο φώς εσείς… Τις απόκριες νιώθετε λίγο άβολα, αφού δεν είστε από αυτούς που απολαμβάνουν τις γιορτές με πολύ κόσμο και φασαρία. Σας αρέσει να διασκεδάζετε με το δικό σας τρόπο και αυτό πολλές φορές προβληματίζει τους γύρω σας, γιατί δεν μπορούν εύκολα να μαντέψουν τι ακριβώς θέλετε. Η αποκριάτικη σας στολή, εάν αποφασίσετε να ντυθείτε, θα πρέπει να είναι αινιγματική και μυστηριώδης, να θυμίζει κάτι από αστυνομική ταινία ή κάτι από ταινία τρόμου, και πάντα βάζετε και την δική σας πινελιά στο τέλος για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας όταν εισπράττετε τον θαυμασμό των άλλων. Οι μέρες αυτές σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα σας φτιάξουν την διάθεση, γι αυτό βάλτε τα δυνατά σας να καταπλήξετε τον περίγυρο σας. Νέες γνωριμίες, πολλές κατακτήσεις και ερωτικές περιπέτειες, κάτι που αναμφισβήτητα σας αναζωογονεί…

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Αισιόδοξοι από την φύση σας απολαμβάνετε την κάθε στιγμή έντονα και χωρίς περιορισμούς στη ζωή σας. Αναζητάτε πάντα καινούργιους τρόπους που θα σας βγάζουν από την ρουτίνα. Θέλετε να τα μάθετε όλα και να τα γευτείτε τα πάντα! Για εσάς τους Τοξότες το καρναβάλι σημαίνει η χαρά του παιδιού, αφού σας αναζωογονεί, ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας και ανεβάζει την διάθεση σας στα ύψη! Οπλισμένοι με κέφι, μπαίνετε αμέσως στο πνεύμα της αποκριάς, αναζητώντας την κατάλληλη μεταμφίεση, κατά προτίμηση με περιπετειώδεις θέμα. Δέχεστε τις πιο πολλές προσκλήσεις από όλα τα ζώδια, αφού είστε η ψυχή του καρναβαλιού και έχετε ταλέντο στο να ξεσηκώνετε τους γύρω σας. Το καρναβάλι για σας σημαίνει καινούργιες γνωριμίες, καθώς το φλερτ είναι η ζωή σας! Είστε πολύ φιλικοί και ανοιχτοί και αυτό ωθεί τους άλλους να σας πλησιάζουν, με αποτέλεσμα να γίνεστε όλοι μια παρέα.. Η λατρεία που έχετε για την περιπέτεια και τα ταξίδια σας ωθεί να επισκέπτεστε και άλλα μέρη, για να γνωρίσετε και να διασκεδάσετε με τα ήθη και τα έθιμα της εκάστοτε περιοχής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Τα καρναβάλια δεν είναι η αγαπημένη σας γιορτή, αφού είσαστε ένα εσωστρεφές ζώδιο, που δύσκολα παρασύρεστε σε γλέντια και ξεφαντώματα. Δεν σας αρέσει να ανατρέπονται οι ισορροπίες στη ζωή σας και κινείστε πάντα με μέτρο και σοβαρότητα. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι άλλοι να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Γι αυτό προσπαθήστε να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής, εκμεταλλευόμενοι το γιορτινό κλίμα των ημερών. Γλεντήστε με την ψυχή σας και να ανανεωθείτε πνευματικά και σωματικά. Η επιλογή του αποκριάτικου κουστουμιού σας είναι ολόκληρη διαδικασία, αφού θέλετε κάτι που να είναι σοβαρό και μετρημένο, γι αυτό τις περισσότερες φορές το φτιάχνετε μόνοι σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην κινείστε πάντα με γνώμονα την λογική. Αποδεχτείτε προσκλήσεις για πάρτι, γιατί θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες…

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικοί, αισιόδοξοι, πρωτότυποι και εκκεντρικοί, πάντα θέλετε να ξεχωρίζετε τις γιορτινές αυτές ημέρες, για αυτό κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε, αρχίζοντας από νωρίς τις προετοιμασίες. Ξέρετε πάντα πως να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σας και τους φίλους σας, που αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής σας, αφού χωρίς αυτούς νιώθετε κενό που τίποτα δεν μπορεί να το καλύψει. Διασκεδάζετε έντονα μέχρι πρωίας, πηγαίνετε από πάρτι σε πάρτι, καθώς δεν θέλετε να κλειστείτε σε ένα μόνο μέρος, γι αυτό κάνετε έγκαιρα το πρόγραμμα σας και ετοιμάζεστε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Την στολή σας την επιμελείστε αποκλειστικά οι ίδιοι και αυτοσχεδιάζετε πολλές φορές, όταν δεν βρίσκετε αυτό που επιθυμείτε, καθώς θέλετε να εντυπωσιάσετε με την παρουσία σας! Φιλικοί και πρόσχαροι ξεσηκώνετε το κόσμο, χορεύετε με όλους και ξέρετε πως να ανεβάζετε το κέφι στα ύψη σε κάθε πάρτι που πηγαίνετε. Εύκολα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αφού διαθέτετε μια ουράνια γοητεία και προσελκύετε έντονα τους άλλους! Σας αρέσει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι αυτές τις μέρες, αλλά δύσκολα αποφασίζετε να ενδώσετε σε κάτι περισσότερο, αφού είστε λάτρεις της ελευθερίας σας…

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

ΙΧΘΥΣ

 Η πιο κατάλληλη περίοδος για σας είναι η γιορτή των Αποκριών, αφού μπορείτε να ξετυλίξετε την φαντασία και την δημιουργικότητα σας στο έπακρο! Τρυφεροί, ντροπαλοί, ρομαντικοί και ονειροπόλοι, αναζητάτε ένα κουστούμι, το οποίο να είναι αέρινο, εμπνευσμένο από ένα φανταστικό θέμα ή από μια παλιά ταινία, που να προσδίδει ένα κομμάτι του εσωτερικού σας κόσμου. Είσαστε πολύ πειστικοί στο ρόλο σας, σας αρέσει να καλύπτεται όλο το σώμα σας, πάντα φοράτε μάσκα για να δημιουργείτε ερωτηματικά και να μην μπορεί κανείς να σας αναγνωρίσει. Έτσι κινείστε πιο άνετα στους χώρους, πλησιάζετε πιο εύκολα τους άλλους και κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί αυτές τις μέρες θα συμβούν ανατροπές στη ζωή σας, ιδιαίτερα σε σας τους αδέσμευτους, καθώς μια γοητευτικοί παρουσία θα σας κλέψει την καρδιά και θα απαρνηθείτε εύκολα την ελευθερία σας! Θα είστε αρκετά δημοφιλείς αυτές τις μέρες εσείς οι δεσμευμένοι, μια και θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις για πάρτι και εκδρομές. Κάπου θα αγχωθείτε γιατί θα θέλετε να ικανοποιήσετε τους πάντες, κάτι που δεν γίνεται. Γι αυτό αφήστε το ταίρι σας να αποφασίσει, αφού πάντα ξέρει τι είναι το πιο καλύτερο για σας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Με ευχές για ένα καλό καρναβάλι !

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …