Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως και αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης τους.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2020               25.01.2020 – 11.02.2021                μέταλλο

2008               02.02.2008 – 25.01.2009                γη

1996               19.02.1996 – 10.02.1997                φωτιά

1984               02.02.1984 – 19.02.1985                ξύλο

1972               15.02.1972 – 02.02.1973                νερό

1960               28.01.1960 – 14.02.1961                μέταλλο

1948               10.02.1948 – 28.01.1949                γη

1936               24.01.1936 – 10.02.1937                φωτιά

1924               05.02.1924 – 24.01.1925                ξύλο

 

Αρουραίος 2023 – Γενική επισκόπηση

Το έτος του υδάτινου Λαγού θα απαιτήσει από το ζώδιο σας να είστε αρκετά προσεκτικοί και λεπτολόγοι, για να μπορέσετε να παρακάμψετε δυσκολίες και εμπόδια που θα ορθωθούν στον δρόμο σας. Θα έχετε έτσι την δυνατότητα να απολαύσετε τους καρπούς της προσπάθειας σας εν ηρεμία… Ένας άλλος τομέας που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σαν την χρονιά αυτή, είναι ότι θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας όχι μόνο στις δικές σας ανάγκες ή υποθέσεις, αλλά και στις υποθέσεις ή ενέργειες των γύρω σας, συνεργατών ή του συντρόφου σας, ειδικά εάν ο τρόπος που χειρίζονται κάποια ζητήματα ή οι αποφάσεις που λαμβάνουν θα μπορούσαν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα ή στην εξελικτική πορεία την δική σας.

Μέσα στο 2023 θα αντιμετωπίσουν πολλοί από εσάς δυσκολίες προσαρμογής στο περιβάλλον ή στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Κάθε τι νέο ή απρόβλεπτο θα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο μυαλό σας και η ανασφάλεια σας θα κορυφώνεται. Τις στιγμές αυτές θα πρέπει να ηρεμείτε και να δίνετε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην διαίσθηση σας, γιατί ο ανώτερος μας εαυτός γνωρίζει τι είναι θετικό, χρήσιμο ή απαραίτητο για την εξέλιξη της ζωής μας. Για να μπορέσετε δε να ελιχθείτε στον χώρο, διατηρώντας κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι της επιβίωσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα που διαθέτετε, ακόμη και την προσωπική σας γοητεία!

Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πεπραγμένων και να κρίνετε όσο γίνεται πιο αντικειμενικά τις δράσεις σας. Δεν ωφελεί να θεωρήσετε τον εαυτό σας αλάνθαστο, ούτε όμως και ανίκανο ή ακατάλληλο. Τόσο η υπερβολική αισιοδοξία όσο και η ηττοπάθεια αποπροσανατολίζουν και μας οδηγούν σε απατηλά μονοπάτια. Η έλλειψη ουσιαστικής επαφής με την πραγματικότητα μπορεί να σας στοιχίσει πάρα πολλά κατά την διάρκεια της χρονιάς του υδάτινου Λαγού. Προστατέψτε την φήμη και το καλό σας όνομα, προσέξτε τα λεγόμενα σας, για να μην δημιουργήσετε αντιπάθειες χωρίς να το καταλάβετε, και κυνηγήστε το όνειρό σας, χωρίς να αφήνετε τον χρόνο να κυλά παθητικά.

Η οικονομική σας κατάσταση θα απέχει από το να είναι ιδανική, ωστόσο δεν θα είναι προβληματική. Είναι όμως ένα έτος που θα προσφέρει αρκετές δυνατότητες και ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και πνευματική ανάπτυξη. Χαρείτε τα μικρά πράγματα στην καθημερινότητα σας, γιατί εκεί κρύβεται η ευτυχία, και με μια πολύ πιο θετική διάθεση καταπιαστείτε με τα μεγάλα και σπουδαία, για να τα ξεπεράσετε πιο εύκολα. Το 2023 θα πρέπει να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε σας το ζητήσουν, είτε όχι. Δείξτε έμπρακτα ότι τους σκέφτεστε, τους συμπονάτε, τους συμπαραστέκεστε.

Αρουραίος 2023 – Καριέρα

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Αρουραίου και είστε σε παραγωγική ηλικία, την χρονιά του υδάτινου Λαγού, το 2023, θα πρέπει να χαράξετε στο μυαλό σας το γνωμικό του Θουκυδίδη «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς», γιατί θα σας φανεί χρήσιμο. Εάν είστε φιλόδοξοι, έχετε στόχους και πλάνα και είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε λίγο μέσα στην χρονιά, η ανταμοιβή σας θα είναι εξαιρετική σε επίπεδο καριέρας, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα εμπόδια στον δρόμο σας. Μην διστάζετε να δράσετε και κυρίως, μην υπερ-αναλύετε τα πάντα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο μέσα στην χρονιά στην αυτοανάπτυξη σας ή στην εκμάθηση μια νέας δεξιότητας ή ενός νέου αντικειμένου, το οποίο θα σας έδινε κάποιο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Εάν η καριέρα σας έχει απογειωθεί ήδη και απολαμβάνετε καταξίωση, δύναμη και εκτίμηση, μέσα στην χρονιά δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα μεγάλες προκλήσεις ή δυσκολίες, εκτός και αν κάνετε τραγικές επιλογές. Το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου θα είναι το πιο απαιτητικό της χρονιάς και θα χρειαστεί μεγάλα ψυχικά αποθέματα αλλά και σωματικές δυνάμεις. Το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας όμως θα σας ανταμείψουν πέρα από τις προσδοκίες σας. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική σας υγεία για να τα καταφέρετε. Ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας διακοπών και ξεκούρασης, ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Αρουραίος 2023 – Οικονομικά

Το 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, θα είναι για τους Αρουραίους ένα έτος ευημερίας, φωτεινών επιτευγμάτων και προόδου στην επαγγελματική σας ζωή και στα οικονομικά σας! Μέσα στην χρονιά πολλοί του ζωδίου σας θα έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν το επάγγελμα των ονείρων τους ή να απασχοληθούν στην επιχείρηση που ονειρευόταν. Εάν η καριέρα σας έχει απογειωθεί ήδη, μην «κλαδεύετε» τα όνειρά σας, γιατί το 2023 έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και όριο σας είναι ο ουρανός. Εάν ρισκάρετε, το κέρδος θα είναι πολύ καλό! Ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση που θα κάνετε λανθασμένες επιλογές, δεν κινδυνεύετε από μια τυχόν οικονομική καταστροφή ή απώλεια σημαντικών κεφαλαίων.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα έχετε το απόλυτο ελεύθερο να κάνετε ότι σας έρθει στο μυαλό, χωρίς να πληρωθούν συνέπειες. Απαγορευτικό για το έτος αποτελεί ο τζόγος, καθώς και οι παράνομες δραστηριότητες κάθε είδους. Για να βγάλετε χρήματα θα πρέπει να τα δουλέψετε, να ιδρώσετε. Δεν θα σας δοθούν χωρίς κόπο. Ακόμη και αν το καταφέρετε, δεν θα είναι χρήματα που θα παραμείνουν στα χέρια σας. Θα τα χάσετε λίγο αργότερα.

Η αυξημένη επίγνωση των καταστάσεων γύρω σας, που θα έχετε μέσα στην χρονιά, καθώς και η διαίσθηση σας, θα σας βοηθήσουν να ψυχολογήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα άτομα, με τα οποία θα συνδιαλέγεστε, ώστε να αποφύγετε κακοτοπιές και απάτες. Εάν κάτι δεν σας αρέσει, κάτι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας, ξεκόψτε το με την πρώτη και μην αφήνετε περιθώρια σε κανέναν να σας βλάψει, τουλάχιστον από την άποψη των οικονομικών.

Αρουραίος 2023 – Συναισθηματικά

Οι Αρουραίοι που είναι παντρεμένοι ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις, μέσα στο 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, θα βιώσουν μια εξαιρετικά ήρεμη και άνετη οικογενειακή ζωή, χωρίς φασαρίες, διαπληκτισμούς ή σκάνδαλα να χαλούν την ηρεμία τους. Είναι το έτος της αποδοχής της ταυτότητας του συντρόφου σας, κατανόησης και αποδοχής του δεδομένου, ότι δεν μπορεί να είναι απόλυτα αυτό που επιθυμείτε, και ως εκ τούτου να συμβιβαστείτε και να ισορροπήσετε στην σχέση ή τον γάμο σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε κάποια ρομάντζα μέσα στην χρονιά, οι ευνοϊκότεροι ωστόσο μήνες είναι ο Δεκέμβριος του 2023 και ο Ιανουάριος του 2024, κατά την διάρκεια των οποίων θα έχετε την εύνοια να γνωρίσετε το άτομο που θα σας συναρπάσει. Μην κάνετε όμως το λάθος να απαιτείτε από το ταίρι σας να σας δώσει πράγματα που δεν μπορεί, ούτε και να περιμένετε ότι θα αλλάξει με τον καιρό. Θα πρέπει να το αποδεχτείτε όπως ακριβώς είναι και να συμβιβαστείτε, εάν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι σταθερό με διάρκεια στον χρόνο. Αλλιώς αναζητήστε μια καλύτερη για σας επιλογή.

Ο τομέας που θα σας δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες είναι οι σχέσεις με τους συγγενείς σας, όπου αναμένεται να υπάρξουν αρκετές εντάσεις. Δεν θα είναι ακραίας φύσης, θα είναι όμως ενοχλητικές και θα σας απασχολούν σχεδόν διαρκώς. Μην αφήνετε τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα για να ασχοληθείτε και να αναζητήστε λύση, γιατί θα είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείτε μια κοινή συνισταμένη και να συνεννοηθείτε. Ηλικιωμένοι γονείς ή παππούδες δε, ίσως να χρειαστούν περισσότερη φροντίδα μέσα στην χρονιά αυτή.

Αρουραίος 2023 – Υγεία

Οι ενδείξεις για την υγεία σας είναι θετικές μέσα στο 2023. Άλλωστε ένα άτομο που παραμένει δραστήριο, δεν κινδυνεύει από πολλά. Θα είστε ευδιάθετοι και χαρούμενοι, οι ιοί δεν θα διασταυρώσουν δρόμους μαζί σας, αλλά καλό θα είναι να ακούτε το σώμα σας και να δίνετε προσοχή στα συμπτώματα που μπορεί να παρουσιάζονται. Συνιστάται μια προσεγμένη δίαιτα και η διατήρηση ενός σταθερού βάρους, κατά προτίμηση κοντά στο ιδανικό, που δείχνει μια σχετική υγεία και ισορροπία στο σώμα μας.

Την χρονιά του υδάτινου Λαγού ιδιαίτερα ευαίσθητα όργανα ή συστήματα του οργανισμού σας είναι το κυκλοφορικό, το πεπτικό και το συκώτι. Είναι πιθανό, εάν υπάρχουν χρόνιες παθήσεις, να παρουσιάσουν κάποια επιδείνωση, ενώ η χρόνια κόπωση και το άγχος ίσως να έχουν σαν συνέπεια να παρουσιάσετε έλκος ή να έχετε κάποια προβλήματα με το πάγκρεας. Ελέγχετε συχνά την αρτηριακή σας πίεση, γιατί δεν θα μπορείτε πάντοτε να αποφεύγετε τους εκνευρισμούς, και κυρίως, ξεκουραστείτε όταν σας το ζητάει το σώμα σας. Δεν ωφελεί σε τίποτε να υπερβάλετε και να φθείρετε τη υγεία σας.

Αρουραίος 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

Το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς σας θα είναι η συνεχείς έλλειψη χρόνου. Θα θέλετε να τα κάνετε όλα, να τα προλάβετε όλα, αλλά οι ώρες του 24ωρου δεν θα φτάνουν. Αυτό θα είναι το σενάριο που θα επικρατήσει από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο για το ζώδιο και το φύλο σας. Ευτυχώς για σας, ο Δεκέμβριος σας αφήνει κάποια περιθώρια να φρενάρετε και να πάρετε επιτέλους κάποιες ανάσες. Οι φοβίες σας ότι, εάν δεν αντιδράσετε σε κάτι άμεσα, εάν δεν αδράξετε τις ευκαιρίες στην στιγμή, θα χάσετε, είναι απλά μια αυταπάτη που θα σας κάνει την ζωή πολύ πιο δύσκολη μέσα στην χρονιά. Εκείνο που θα χρειαστείτε πραγματικά για να τα καταφέρετε μέσα στο 2023, είναι υπομονή, καλό προγραμματισμός και λεπτομερειακός σχεδιασμός.

Στον επαγγελματικό χώρο δεν σας περιμένουν κοσμογονικές αλλαγές. Θα απαιτηθεί από εσάς να εργαστείτε σκληρά για την επιτυχία, κάτι άλλωστε που είναι δεδομένο και αναμενόμενο. Διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο και την ακτίνα επιρροής σας, εάν θέλετε να κάνετε βήματα προόδου στην καριέρα σας. Και βέβαια αποφύγετε περιττές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες. Για να πετύχετε μέσα στο 2023 σε επίπεδο καριέρας, θα πρέπει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους γύρω σας. Κάντε την δουλειά σας, αποφεύγοντας σχόλια που θα βλάψουν την φήμη σας, και κρατήστε τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας. Μην σπαταλάτε ενέργεια σε μικροπράγματα και εστιάστε στα σημαντικά, γιατί αυτά είναι που θα κάνουν την διαφορά. Αποφύγετε να μοιράζετε απλόχερα υποσχέσεις, εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα μπορέσετε να τις τιμήσετε, γιατί αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να βλάψετε την επαγγελματική σας αξιοπιστία. Και τέλος, κυνηγήστε μεγάλα και πολλά υποσχόμενα έργα, αντί να σπαταλάτε ενέργεια και δημιουργικότητα σε project με ελάχιστη ανταπόδοση.

Το καλοκαίρι του 2023 έχετε πολλές πιθανότητες να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση και να καταφέρετε σημαντικά πράγματα, εάν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μην απατάστε όμως, γιατί δεν κατακτήσατε ακόμη την κορυφή του κόσμου. Ο ενθουσιασμός και η ματαιοδοξία μπορεί να αποδειχτεί η μεγαλύτερη παγίδα για σας, μια και οι ανταγωνιστές και αντίζηλοι περιμένουν στην γωνία για το πρώτο σας στραβοπάτημα. Το αυτό ισχύει και στην προσωπική-συναισθηματική σας ζωή. Τίποτε δεν είναι σίγουρο, τίποτε δεν είναι δεδομένο και αιώνιο.

Αρουραίος 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

Ως προς τις γυναίκες του ζωδίου σας, το έτος του Λαγού θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τις ευνοεί. Είναι μια χρονιά που μπορείτε να κατακτήσετε την ευτυχία, καθώς ο Λαγός αγαπά να σας προβάλει και να σας φέρνει ευχάριστα νέα. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θα ζήσετε ή θα εργαστείτε, επιλέγοντας την ηρεμία της οικογενειακής ζωής, είτε εμπλεκόμενες σε δράσεις που θα έχουν προκλήσεις, ή κάπου ανάμεσα στα δύο άκρα. Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα στο 2023 δεν θα πρέπει να φοβόσαστε ότι θα υπάρξουν κατακλυσμιαίες αλλαγές, σοβαρά προβλήματα ή αγωνίες που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε στιγμή.

Στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή θα έχετε την δυνατότητα να είστε ευέλικτες, ξεδιπλώνοντας όλα τα ταλέντα και τις αρετές που έχετε να επιδείξετε. Αυτό είναι το στοιχείο που θα σας δώσει ηρεμία μυαλού και θα σας βοηθήσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σ’ αυτό που πραγματικά θα έχει σημασία. Στη καριέρα σας προβλέπεται σημαντική πρόοδος προς το τέλος του καλοκαιριού. Οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν και θα ανταμειφθούν με μια πιθανή προαγωγή ή με μια μισθολογική αύξηση, ίσως και με τα δύο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι, ότι θα αυξηθεί το εκτόπισμα σας στον επαγγελματικό χώρο και θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, θα υπάρξει πρόοδος στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να υπογράψετε μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, που θα επηρεάσει πολύ περισσότερο την ψυχολογία σας, παρά το ταμείο της επιχείρησης σας, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Εκείνο που συνιστάται ωστόσο είναι να φροντίσετε να ξεκουράζεστε σε τακτικά χρονικά διαστήματα για να μην εξαντληθείτε. Την περίοδο του φθινοπώρου ευνοούνται τα ταξίδια, οι αποδράσεις και οι διακοπές, είναι όμως και μια ευνοϊκή περίοδος για απόκτηση γνώσεων. Επιλέξτε ανάλογα με τις προτεραιότητες σας, ή συνδυάστε, εάν είναι δυνατόν, ξεκούραση και επιμόρφωση. Εκείνο που θα πρέπει να αποφύγει μια γυναίκα Αρουραίος μέσα στην χρονιά του υδάτινου Λαγού, είναι να προχωρήσει στην υλοποίηση έργων μεγάλης κλίμακας. Θα κουραστείτε πολύ και τα αποτελέσματα θα αποδειχτούν πενιχρά, ανάλογα με την προσπάθεια που θα καταβάλετε.

Αλλοίμονο όμως, εάν δεν υπήρχε έστω και ένας τομέας της ζωής σας που να δημιουργεί ανησυχίες. Θα ήταν απόλυτα βαρετό. Αυτός ο τομέας για το ζώδιο και το φύλο σας, θα είναι οι συγγενικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει αρκετή ένταση και πολλές προστριβές, καθώς θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους συγγενείς σας μέσα στην χρονιά, καλό θα είναι να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να βρείτε πιο ήπιες προσεγγίσεις για να κάνετε γνωστά τα συναισθήματα ή τις απόψεις σας.

Αρουραίος 2023 – Feng shui και τύχη

 Για να προσελκύστε καλή τύχη τοποθετήστε ένα ειδώλιο Tai Sui (χρυσό δράκο) στην βόεια πλευρά του σπιτιού. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην εργασία και περισσότερο θάρρος να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Για να μειώσετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς τοποθετήσετε επίσης στην βόρεια πλευρά του σπιτιού σας ένα φλεγόμενο δράκο. Για να αυξήσετε την υλική ευημερία σας, τοποθετήσετε ένα γυάλινο μπολ με πέντε σύμβολα του ζωδίου σας.

Τυχερά χρώματα 2023: Κίτρινο και καφέ

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Νοτιοανατολικά και νότια

Τυχεροί αριθμοί 2023: 7 και 5

 Τυχεροί μήνες 2023: Μάρτιος, Ιούλιος και Οκτώβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Aquamarine

Τσάκρα 2023: Λαιμού

Αρουραίος 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

Ιανουάριος 2023

Ευκαιρίες καριέρας θα παρουσιαστούν με το ξεκίνημα του έτους. Προσπαθήστε να μην τις χάσετε με το να ενεργοποιηθείτε. Μην αμελείτε όμως και την ξεκούραση σας, για να αποφύγετε περιττά προβλήματα.

 

Φεβρουάριος 2023

Ένας μήνας απαιτητικός και πολυάσχολος. Τα project θα διαδέχονται το ένα το άλλο, σε σημείο να μην έχετε χρόνο να ανασάνετε. Η ομαδική δουλειά θα σας ευνοήσει. Είναι ένας μήνας που μπορείτε και πρέπει να καλλιεργήσετε τις επαγγελματικές σας επαφές, όπως και μια περίοδος που συνιστάται να προσέξετε πάρα πολύ εάν σκοπεύετε να επενδύσετε. Στην ιδανική περίπτωση, αποφύγετε το.

 

Μάρτιος 2023

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας προσφέρεται ο μήνας για επαφές και καινούργιες γνωριμίες. Ένα άτομο μπορεί να μιλήσει στην καρδιά σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση. Θα χρειαστεί όμως πολύ δουλειά και από την πλευρά σας, για να τεθούν τα σωστά θεμέλια. Σε επαγγελματικό επίπεδο προσοχή στα σχόλια σας, ιδίως για ανώτερους. Ο μήνας θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις που δεν τις χρειάζεστε.

 

Απρίλιος 2023

Οι καινούργιες συνεργασίες μπορεί να είναι κερδοφόρες τον μήνα αυτό. Μελετήστε ωστόσο τους όρους της συνεργασίας σας προσεκτικά. Τυχεροί θα είναι όσοι από εσάς στοχεύουν εδώ και καιρό σε μια καινούργια ή ανώτερη θέση και εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή. Θα μπορέσετε να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες, καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές.

 

Μάιος 2023

Είναι ένας μήνας που ευνοεί την μελέτη και την κατάκτηση γνώσεων ή την προετοιμασία για εξετάσεις, ανάλογα με το στάδιο που διανύετε στην ζωή σας. Μελετήσετε, ερευνήστε, επικοινωνήστε, γιατί με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε ένα ισχυρό υπόβαθρο, επάνω στο οποίο θα χτίσετε τα επόμενα βήματα της καριέρας σας.

 

Ιούνιος 2023

Μέσα στον μήνα θα αισθανθείτε ότι δεν έχετε άλλες δυνάμεις να παλέψετε. Η έλλειψη ενέργειας δεν θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και να αποδώσετε όπως πρέπει, αφήστε που θα σας οδηγήσει σε λάθη και παραλήψεις, ιδίως σε ότι αφορά το χειρισμό κάποιων εγγράφων. Εάν εργάζεστε σε ομάδα, θα είστε περισσότερο προστατευμένοι. Πρέπει να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε!

 

Ιούλιος 2023

Αρκετά πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, θα αφιερώσετε όλη σας την δύναμη και την ενέργεια στην δουλειά και την καριέρα. Είστε πεινασμένοι για μεγάλες κατακτήσεις και ούτε το καλοκαίρι μπορεί να σας σταματήσει. Πρέπει όμως να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην οικογένεια σας, για να αποφύγετε τις γκρίνιες. Η ισορροπία είναι το πάν στην ζωή!

 

Αύγουστος 2023

Ίσως να προκύψουν καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα μπορέσετε εύκολα ή μόνοι, με τις δικές σας γνώσεις και δυνάμεις να απεμπλακείτε. Συγγενείς, φίλοι ή επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τα δύσκολα. Επίσης, πιθανές αγορές αυτό το μήνα, ταξίδια ή μια αλλαγή κατοικίας.

 

Σεπτέμβριος 2023

Κατά τη διάρκεια του μήνα θα αισθάνεστε πολλές φορές κουρασμένοι, συναισθηματικά εξαντλημένοι, στα όρια της απάθειας, της απόλυτης παραίτησης. Αξιοποιήστε τα Σαββατοκύριακα ή τον ελεύθεροι χρόνο σας για να χαλαρώσετε, αλλά και για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας. Λίγος ρομαντισμός δεν βλάπτει.

 

Οκτώβριος 2023

Ο μήνας θα είναι ήπιος, μάλλον ανιαρός, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις ή σημαντικά γεγονότα. Εσείς όμως θα αποζητάτε την ένταση και την δράση. Για να καλύψετε αυτό το κενό, ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή ξεκινήστε μια αθλητική δραστηριότητα. Οι ελεύθεροι θα έχουν κάποιες καλές ευκαιρίες να γνωρίσουν το άλλο τους μισό.

 

Νοέμβριος 2023

Ο μήνας είναι ιδανικός για όσους έχουν αποθέματα ενέργειας και αγαπούν τις μετακινήσεις. Θα σας επιτρέψει να εκφράσετε το πάθος σας, όποιο και αν είναι αυτό, όπως και να ταξιδέψετε. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν κάποιες όμορφες εκπλήξεις. Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου, ένα ταξίδι σε ζεστές, ίσως τροπικές χώρες μπορεί να είναι στα σχέδια σας.

 

Δεκέμβριος 2023

Το έτος κλείνει και θα είστε βαθιά ικανοποιημένοι με όσα θα έχετε πετύχει στον οικονομικό τομέα, καθώς θα πάτε πολύ καλύτερα από όσο ελπίζατε ή πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να πετύχετε. Καριέρα θα μπορέσετε να οικοδομήσετε, εάν δεν έχετε σημαντικά χτυπήματα της μοίρας. Αφιερώσετε λίγο χρόνο σε φίλους και γνωστούς, επικοινωνήστε και οργανώσετε όμορφες συγκεντρώσεις, για να γιορτάσετε το τέλος μιας κουραστικής αλλά πετυχημένης χρονιάς.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…