Αρουραίος || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το ζώδιο σας το 2020, θα έχετε ένα μόνιμο αίσθημα του ανικανοποίητου καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ακόμη και τις εποχές ή τις χρονικές στιγμές που όλα θα βαίνουν καλώς. Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που θα απασχολούν τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς προβλήματα από το παρελθόν θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή αλλά και αποφασιστικότητα, για να επιλύσετε οριστικά ότι είναι αυτό που απασχολεί. Κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας ίσως δείξει σημάδια ότι δυσανασχετεί με τον τρόπο που ανταποκρίνεστε στις ανάγκες του, καθώς δεν θέλει να αισθάνεται ότι χρειάζεται την ελεημοσύνη σας.

Τυχερά χρώματα για το 2020: ροζ και μπλε

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 5 και 8

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: νοτιοανατολικά και βορειοανατολικά

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: με Λαγούς, Κόκορες και Γουρούνια


Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Κάποιοι από εσάς ίσως να υποφέρατε στο παρελθόν από μοναξιά ή από έλλειψη κατανόησης από το ταίρι σας, αλλά οι καταστάσεις θα βελτιωθούν πολύ σύντομα. Θα βιώσετε μια πραγματική και βαθιά αγάπη να βλαστάνει και να ανθίζει. Εάν  είστε δεσμευμένοι, η αλληλοκατανόηση θα βοηθήσει στο δέσιμο της σχέσης σας και στην ενίσχυση της κατά ένα θαυμαστό τρόπο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πολύ πιθανό να έχετε μια ανέλπιστη γνωριμία που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας κατά ένα θεαματικό τρόπο!

Δεύτερο τρίμηνο

Η ζωή σας σαν ζευγάρι θα είναι αρμονική. Παρόλα αυτά, προσπαθήσετε να μην παραμελείτε το ταίρι σας! Ένα κομπλιμέντο, μια τρυφερή χειρονομία, ένα ρομαντικό γεύμα που και που θα είναι ότι καλύτερο. Κάποιοι δε που βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως σκεφτούν και αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ξεκινήσουν οικογένεια.


Τρίτο τρίμηνο
 

Είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τα αισθηματικά σας, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Απολαύστε την συναισθηματική σας ζωή κάτω από ανέφελους ουρανούς. Οι αδέσμευτοι επίσης δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτε. Ακόμη και εάν η ερωτική τους ζωή δεν είναι όσο πιπεράτη θα ήθελαν, μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία. Επίσης θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι ένας γάμος είναι κάτι πάρα πολύ πιθανό στο άμεσο μέλλον, ακόμη και εάν δεν υπάρχουν οι σχετικές ενδείξεις αυτή τη στιγμή.

Τέταρτο τρίμηνο

 Η ζωή σας με το ταίρι σας είναι αρμονική και ενισχύετε τα δεσμά σας με το να αφιερώνετε χρόνο ο ένας στον άλλο ή με το να παίρνετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της σχέσεις ή της οικογένειας. Οι κοινοί στόχοι και οι προτεραιότητες που θα έχουν καθοριστεί από κοινού θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στον σύντροφό σας. Όσο για τους αδέσμευτούς, το διάστημα αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να δείξετε υπομονή  και κάποια ανεκτικότητα.

Οικονομικά

Μην αφήνετε να σας βαραίνουν ψυχολογικά τα οικονομικά σας βάρη και οι οφειλές, καθώς υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στην ζωή να στρέψετε την προσοχή σας. Θέστε σωστά τις προτεραιότητες σας, μην χρονοτριβείτε και προ παντός μην επιβαρύνεστε με καινούργια χρέη. Κάντε μόνο αγορές αγαθών που είναι απόλυτα απαραίτητες και μην ενδίδετε σε καταναλωτικούς πειρασμούς.

Υγεία 

Το έτος αυτό θα είστε εξαιρετικά δραστήριοι και οι μέρες σας γεμάτες ασχολίες. Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί, να μην υπερβάλετε, γιατί μπορεί να οδηγήσετε τον οργανισμό σας σε εξάντληση αλλά και σε τραυματισμούς στα κάτω άκρα. Η ξεκούραση και η καλή διατροφή είναι σημαντικά στοιχεία για την διατήρηση της καλής υγείας και φυσικής κατάστασης μέσα στο 2020!

Οι Αρουραίοι των πέντε στοιχείων μέσα στο 2020

Αρουραίος με ξύλο (1985)

Αφορά όσους γεννήθηκαν μεταξύ 2 Φεβρουαρίου 1984 και 19 Φεβρουαρίου 1985. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που γεννήθηκαν την χρονιά αυτή, οι επιχειρήσεις τους θα ανθίσουν και θα έχουν αυξημένη κερδοφορία. Προσοχή όμως να μην καυχιέστε και επιδεικνύεστε! Εάν δουλέψετε σκληρότερα, όσοι έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, θα έχετε την δυνατότητα να κατακτήσετε ανώτερες θέσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σας κατά το 2020. Αποφύγετε όμως να μπείτε εγγυητές, καθώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι και θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον νομικής φύσης προβλήματα. Από συναισθηματικής άποψης, εάν είστε σε σχέση, ίσως να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με την επισημοποίηση της.

Αρουραίος με νερό (1972)

Αρουραίοι με στοιχείο τους το νερό είναι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 15 Φεβρουαρίου 1972 και 2 Φεβρουαρίου 1973. Για σας η τύχη είναι με το μέρος σας σε ζητήματα καριέρας. Ίσως να δεχτείτε μεγάλη βοήθεια από μέντορες ή ανωτέρους σας, κατακτώντας μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην σταδιοδρομία σας. Όσοι σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, θα είναι πολύ καλύτερο να το κάνετε με ένα συνεταίρο. Οι τυχεροί σας μήνες θα είναι ο 1ος, ο 6ος και ο 11ος του κινέζικου σεληνιακού ημερολογίου, αν και οι δυσκολίες τους μήνες αυτούς, εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θα είναι πολλές. Γενικά να προσέξετε εμπορικές παγίδες και προβλήματα που μπορεί να σας προκαλέσει το στοιχείο του νερού.

Αρουραίος με μέταλλο (1960) 

Εδώ ανήκετε όσοι γεννηθήκατε μεταξύ 28 Ιανουαρίου 1960 και 14 Φεβρουαρίου 1961. Η σκληρή σας δουλειά θα αποφέρει επιτέλους καρπούς και θα σας ζηλεύουν όλοι. Όσοι έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας θα δεχτείτε την στήριξη των ανωτέρων σας και ίσως να πάρετε μια αύξηση στις αποδοχές σας ή μια προαγωγή. Στην χρονιά του Αρουραίου η τύχη θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, αλλά σε επίπεδο οικογένειας θα έχετε προστριβές με διάφορα μέλη. Τον 2ο, τον 8ο και τον 12ο  σεληνιακό μήνα του κινεζικού έτους ίσως να έχετε σημαντικά κέρδη από μικρής αξίας στοιχήματα.

Αρουραίος με γη (1948)

Είστε όσοι γεννηθήκατε από τις 10 Φεβρουαρίου του 1948 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου του 1949. Για σας η τύχη δεν είναι με το μέρος σας στον τομέα της υγείας. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που τρώτε! Κατά το 2020 θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όπως και το πολύ κάπνισμα, γιατί θα επιβαρυνθεί η υγεία σας. Η έντονη άσκηση καθώς και οι κοπιαστικές δραστηριότητες θα πρέπει να αποφεύγονται, καθώς θα κινδυνεύετε από τραυματισμούς. Προβλήματα με το γαστρεντερικό σας σύστημα μπορεί να προκύψουν, οπότε αποφύγετε προληπτικά το πολύ αλάτι και τα πικάντικα φαγητά, καθώς επίσης και τα πολλά θαλασσινά.

Αρουραίος με φωτιά (1996)

Αφορά τους γεννημένους μεταξύ 19 Φεβρουαρίου 1996 και 6 Φεβρουαρίου 1997. Εάν σπουδάζετε, θα βελτιώσετε τις επιδόσεις σας τη χρονιά αυτή και θα σημειώσετε σημαντικές επιτυχίες στον τομέα σπουδών σας. Εάν εργάζεστε και έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά σκληρά, θα ανταμειφτείτε όμως από τους προϊσταμένους σας με μια καλύτερη θέση εργασίας, μια προαγωγή ή μια αύξηση των αποδοχών σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε καθ όλη τη χρονιά στην υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων. Οικονομικής φύσης διενέξεις μπορεί να προκαλέσουν ρήγματα σε φιλικές σας σχέσεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…