ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

ΕΤΗ: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 

Οι Αρουραίοι θα διαπιστώσουν ότι έχουν ανάγκη απο σταθερότητα και ηρεμία στην προσωπική-συναισθηματική τους ζωή. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν συγκρούσεις και εντάσεις, ενώ όσοι είναι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι με συντρόφους πρόθυμους να συμβιβαστούν, θα ευημερήσουν, καθώς οι Αρουραίοι σπάνια υποχωρούν!

 

Το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τους οικογενειακούς δεσμούς, καθώς θα βοηθήσει να κλείσουν παλιές πληγές και θα εκλείψουν πηγές εντάσεων και προστριβών. Η κοινωνική ζωή ωστόσο μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, εξ αιτίας της αμυντική στάσης των Αρουραίων. Αφιερώστε  χρόνο όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Το έτος του Γουρουνιού θα είναι ένα απαιτητικό έτος για τα επαγγελματικά σας, και θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας, ώστε να μην εξαντληθείτε προσπαθώντας να αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αποβάλετε τις φοβίες σας για αποτυχία ή οικονομική δυσπραγία. Η αύξηση των αποταμιεύσεων θα σας βοηθήσει να ηρεμίσετε και να αποβάλλετε περιττά άγχη. Επενδύστε τα διαθέσιμα σας, εάν έχετε σκοπό να κάνετε επενδύσεις, με μακροχρόνια προοπτική ή σε ακίνητα.

 

ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία των Αρουραίων είναι κατά παράδοση καλή, αν και δεν ασχολούνται πολύ μαζί της. Λόγω της εξαιρετικά απαιτητικής επαγγελματικής τους χρονιάς, ίσως να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την διατροφή τους, καθώς θα τρώνε άτακτες ώρες και θα καταναλώνουν πολλά πρόχειρα γεύματα. Το πάθος τους για την απόκτηση υλικών αγαθών ίσως τους απομακρύνει από τις πνευματικές αξίες. Καθώς αγαπούν τα ταξίδια, θα πρέπει να προσέξουν τα ατυχήματα και να φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη όταν βρίσκονται στο εξωτερικό. Τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος τους για φέτος είναι οι σύνδεσμοί και οι γοφοί.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…