Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολες μέρες τον Μάρτιο ΙΙ 2022

Ο Μάρτιος μπορεί να είναι σε γενικές γραμμές σε προσωπικό επίπεδο ένας σχετικά καλός μήνας, έχει όμως κάποιες μέρες που λόγω όψεων χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή!

Η πρώτη από τις δύσκολες αυτές μέρες είναι η 3η  Μαρτίου, η μέρα μετά την Νέα Σελήνης τους Ιχθείς, χαρακτηριστικό της οποίας ήταν οι πολλές σύνοδοι πλανητών. Η πρώτη μέρα μετά την Νέα Σελήνη δεν είναι έτσι και αλλιώς μια θετική μέρα, καθώς αποκαλείται «ο βωμός της Εκάτης»! Την μέρα αυτή δεν συνιστάται να ξεκινήσει κανείς τίποτε καινούργιο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη, με πολλούς μεταξύ μας να αισθάνονται καταβεβλημένοι και εξαντλημένοι, να υποφέρουν πιθανά από πονοκεφάλους ή να εμφανίζουν εξάρσεις ψυχικής ασθένειας. Είναι η μέρα που η τριπλή σύνοδος Αφροδίτη-Άρη-Πλούτωνα βρίσκεται στην κορύφωση της και ειδικά η ευθυγράμμιση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να μας οδηγήσει να ρισκάρουμε σε βαθμό απερισκεψίας. Είναι πιθανό η σύνοδος αυτή να μας φέρει σε κατάσταση κινδύνου, ενδεχομένως και απειλητική για την ζωή μας. Συνιστάται να αποφεύγουμε μαζικές συγκεντρώσεις τις μέρες γύρω από την σύνοδο, όπως και άτομα εξουσίας που προσπαθούν να μας υπονομεύσουν.

Ούτε οικονομικά θα είναι η μέρα αυτή εύκολη, μια και ο μισθός μας μπορεί να αργήσει να καταβληθεί, ενδεχομένως να μην φτάσει στα χέρια μας ένα πολυαναμενόμενο χρηματικό μπόνους ή να καθυστερήσει χωρίς εμφανή λόγο να φτάσει στα χέρια μας ένα χρηματικό ποσό που περιμένατε εναγωνίως. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και διευθετήσεις, για να μην κάνετε λανθασμένες κινήσεις και αναβάλετε, εάν είναι δυνατό, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων ή συμβολαίων. Είναι αυτονόητο πως η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αποπληρωμή χρεών, όπως και για σύναψη δανείων. Ιδιαίτερα ευάλωτοι είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του γ΄ δεκαημέρου.

Η 17η Μαρτίου θέλει επίσης μεγάλη προσοχή, καθώς θεωρείται σατανική μέρα, πλούσια σε πειρασμούς! Πέρα από την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης που διαμορφώνεται, λόγω της Πανσελήνου που σχηματίζεται λίγες ώρες αργότερα, η μέρα φιλοξενεί μια αντίθεση Σελήνης-Δία και ένα τετράγωνο Ήλιου-Λίλιθ!

Η αντίθεση Σελήνης-Ήλιου μπορεί να φέρει συγκρούσεις και αντιθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της έλλειψης κατανόησης σε συναισθηματικής φύσης προβλήματα. Μπορεί να παρεμβαίνουν άτομα της οικογένειας μας και να προσπαθούν να φρενάρουν την δημιουργική μας έκφραση, ενώ σε άλλη περίπτωση να υποφέρει η οικογένεια μας λόγω του εγωισμού μας.

Η αντίθεση Σελήνης-Δία μπορεί να φέρει ανασφάλεια, σε σημείο που να σκέφτεστε ότι η ζωή δεν έχει πιά κανένα νόημα. Είναι πολύ πιθανό να βιώσετε με την αντίθεση αυτή μια έντονη συναισθηματική απόρριψη που θα σας στοιχίσει πολύ. Αποφύγετε δε να καταφύγετε σε κατανάλωση αλκοόλ, παραισθησιογόνων ή σε οποιαδήποτε άλλη υπερβολή, όπως είναι η υπερφαγία, για να ξεχαστείτε. Γιατί απλά δεν θα έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, αντίθετα θα σας κάνει να αισθανθείτε χειρότερα.

Όσο για το τετράγωνο Ήλιου-Λίλιθ μπορεί να σας ωθήσει να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις, που θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Υπό την επιρροή της όψης πολλοί δεν μπορούν να εκτιμήσουν ή να αξιολογήσουν τον εαυτό τους και τις ικανότητες τους σωστά, με αποτέλεσμα άλλοι να οδηγηθούν στην μεγαλομανία και σε υπερφίαλες συμπεριφορές, ενώ άλλοι να αισθανθούν απόλυτα σκουπίδια, πλάσματα ανάξια λόγου και να φλερτάρουν με την ιδέα της αυτοκτονίας.

Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα να ελέγξει κανείς τον εαυτό του και τις συμπεριφορές του, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε πράξεις που θα μετανιώσει κανείς. Οι προκλήσεις της μέρας θα αντιμετωπιστούν πιθανότατα με προκλήσεις, που σημαίνει ότι το κλίμα μπορεί να είναι οξυμένο. Οι εξαπατήσεις θα βρίσκονται στο απόγειό τους, καθώς πολλοί από μας θα είμαστε επιρρεπείς και εύπιστοι. Όσο για τα συναισθηματικά μας, συνιστάται να αναβάλουμε ρομαντικές συναντήσεις για πιο θετικές μέρες, καθώς ένα ατυχές σχόλιο μας, μπορεί να κλείσει την πόρτα σε μια εν δυνάμει εξαιρετική γνωριμία.

Τέλος, στις 22 Μαρτίου το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του β΄ δεκαημέρου, αναμένεται να φέρει αιφνιδιασμούς, ακαριαία χτυπήματα, επιθέσεις χωρίς αιτία, προκλητικότητα και σκληρότητα. Είναι μια μέρα που πολλοί θα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και θα υποπέσουν σε μεγάλα σφάλματα. Καλό θα ήταν να παραμείνετε προσγειωμένοι, καθώς μια υπερφίαλη συμπεριφορά είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε απώλειες των όσων με κόπο κερδίσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Για να πετύχει κανείς στα επαγγελματικά τους, θα πρέπει να αποβάλει οτιδήποτε αλαζονικό και να είναι σεμνός και προσγειωμένος. Προσοχή επίσης στις κινήσεις σας, γιατί η όψη είναι πολύ εύκολο να οδηγήσει σε τραυματισμούς. Σε κοσμικό επίπεδο, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε εντάσεις, συγκρούσεις και πολιτική αστάθεια. Κακές επιλογές σε κυβερνητικό επίπεδο θα είναι εύκολο να οδηγήσουν με την όψη αυτή σε βίαιες αντιδράσεις με καταστροφικές συνέπειες. Ανθρωπογενείς καταστροφές, ατυχήματα και τραυματισμοί είναι πολύ πιθανά επακόλουθα της όψης. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις μας…

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…