Αφροδίτη στον Ταύρο 15 Μαΐου έως 9 Ιουνίου 2019

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αποπλάνησης, του αισθησιασμού και της τρυφηλής ζωής περνάει στο ζώδιο που κυβερνά, στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιουνίου. Η περίοδος των τριών περίπου βδομάδων που θα διαρκέσει το πέρασμα της αυτό χαρακτηρίζεται από έντονο αισθησιασμό, που θα κυριαρχεί λίγο πολύ σε όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Επειδή όμως θα βρίσκεται στον φυσικό της χώρο, στο ζώδιο που κυβερνά, η περίοδος θα φέρει και χαρακτηριστικά του Ταύρου! Είναι η περίοδος που θα επιδιώξουμε την σταθερότητα στην αισθηματική μας ζωή, που θα επιδιώξουμε να την υλοποιήσουμε με ένα άτομο που θεωρούμε ότι αξίζει τον κόπο να επενδύσουμε αισθηματικά. Οι κινήσεις που θα γίνουν στην σκακιέρα των αισθηματικών μας θα είναι αργές και καλά υπολογισμένες, το αντικείμενο του πόθου μας το αντιμετωπίζουμε με σεβασμό, είμαστε αρκετά κτητικοί και η ζήλια πολλές φορές έκδηλη. Οι αισθήσεις μας βρίσκονται σε υπερδιέγερση, έχουμε κάθε πρόθεση να αφιερωθούμε αποκλειστικά στο ταίρι μας και πέρα από την αισθησιακή πλευρά της σχέσης, υπάρχει και μια πολύ έντονη  υλιστική διάσταση.

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς! Εάν ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σ αυτά και είστε αδέσμευτοι, την χρονική περίοδο που ακολουθεί θα μπορέσετε με την προσωπική σας γοητεία, την σταθερότητα στις επιδιώξεις σας, τον αισθησιασμό που θα εκπέμπετε και τους ευχάριστους τρόπους σας να προσελκύσετε το αντικείμενο που πόθου σας και να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σας ζωή. Δεν θα ήταν δε καθόλου άσχημο να αφιερώνατε λόγο χρόνο και χρήμα, εάν υπάρχει βέβαια η δυνατότητα, να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση! Όσο για τους δεσμευμένους, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορείτε να ξεπεράσετε τα όποια μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα ταλανίζουν την σχέση σας, μέσα από μια συμβιβαστική διάθεση και να επαναφέρετε την αρμονία στην σχέση. Θετική είναι επίσης η περίοδος αυτή για θέματα εργασιακά και υγείας, όπου θα επιδιωχθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα, που θα κατακτηθεί μέσα από ήρεμες και καλά μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις.

Αναλυτικά και κατά ζώδιο, το πέρασμα της Αφροδίτης από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου θα σημάνει τα ακόλουθα:

Κριός

 Το πέραμα της Αφροδίτης, του κυβερνήτη των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης, από το Ταύρο επηρεάζει τον 2ο οίκο σας. Η υλική ασφάλεια και η οικονομική σας εξασφάλιση θα αποτελεί κύριο μέλημα σας το διάστημα που ακολουθεί, που θα επιτευχθεί με ηρεμία, επιμονή και υπομονή!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας και κυβερνήτης της εργασίας και της υγείας, διέρχεται απο τον πρώτο οίκο σας! Με την προσωπική σας λάμψη, την επιμονή και την υπομονή σας έχετε την εύνοια να πετύχετε σταθερότητα στον εργασιακό σας τομέα, που θα έχει αντίκτυπο και στην υλική σας ασφάλεια. Καλή περίοδος επίσης να επιλύσετε τυχόν προβλήματα υγείας!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Δίδυμοι

 Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, της δημιουργίας και των παιδιών του ζωδίου σας, και το διάστημα αυτό θα διέρχεται από τον 12ο οίκο σας. Στο προσκήνιο θα βρίσκονται θέματα ερωτικά αλλά και των απογόνων σας, τα οποία θα πρέπει να επιλύσετε. Προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις απαιτούνται για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Έχετε επίσης το νου σας σε κρυφούς εχθρούς και μυστικά!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Καρκίνος

 Ευνοϊκή περίοδος και για το ζώδιο σας μέχρι τις 9 Ιουνίου, καθώς η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στην ζωή σας, καθώς θα διέρχεται από τον 11ο οίκο σας, αυτών των φιλικών σας επαφών, των ομάδων και της κοινωνικής σας διάδρασης.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Λέων 

Ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών του ζωδίου σας περνάει στον 10ο οίκο σας, αυτόν της καριέρας και του δημόσιου βίου! Το διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε κάποια σημαντικά βήματα στον τομέα της καριέρας σας, που θα μπορέσουν αν φέρουν ευρεία αναγνωρισημότητα, εάν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Στον αισθηματικό τομέα, εάν είστε σε σχέση, θα περάσετε μια περίοδο ηρεμίας και ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται επίσης, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα δημιουργήσουν κάτι καινούργιο. Εάν όμως ευοδωθεί κάτι τέτοιο, θα έχει μακροβιότητα! Οικονομική επιτυχία μπορούν να έχουν όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Παρθένος

 Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας στον τομέα των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης, θα διέρχεται τον 9ο οίκο σας, αυτόν της ανώτατης εκπαίδευσης, της εξερεύνησης και των ταξιδιών. Η υλική ασφάλεια μπορεί να έρθει για το ζώδιο σας μέσα από τον εκπαιδευτικό τομέα, τα ταξίδια, επαγγελματικά ή μη, ή τα δικαστήρια, εάν έχετε εκκρεμείς νομικές υποθέσεις ή διεκδικήσεις σε εκκρεμότητα.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Ζυγός

 Με την Αφροδίτη να διέρχεται από τον 8ο οίκο σας, αυτόν του σεξ, του πάθους του θανάτου και της αναγέννησης, την περίοδο που ακολουθεί θα κυριαρχήσει το πάθος και η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών σας, που πολλές φορές μπορεί να ξεπεράσουν τα επιτρεπτά όρια! Ζήλια, κτητικότητα και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια διανθίζουν το μενού της περιόδου! Σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση, χάρη στον σύντροφό σας ή μια συνεταιριστική σας σχέση.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας του γάμου και των συνεργασιών, θα διέρχεται τον 7ο οίκο σας, αυτόν των τρίτων, των συνεταιρισμών, των συνεργασιών και του γάμου σας, και η προσοχή σας θα στραφεί στους τομείς αυτούς! Μέχρι τις 9 Ιουνίου έχετε την δυνατότητα να «ξεκολλήσετε» και να αναθερμάνετε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς, ενώ στα ερωτικά-συναισθηματικά σας, η σχέση σας μπορεί να αναθερμανθεί και να ανθίσει, μπορεί όμως να προκύψει και κάποια νέα γνωριμία. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο στα επαγγελματικά σας, ώστε να μην εκληφθεί η διάθεση σας για συνεννόηση και αρμονική συνεργασία σαν ένδειξη αδυναμία και υποχωρητικότητα.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Τοξότης

Το πέραμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο ενεργοποιεί στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν της υγείας, της εργασίας και των υπηρεσιών! Μέχρι τις 9 Ιουνίου ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και εξομαλύνονται οι σχέσεις σας με προϊσταμένους. Στον ερωτικό τομέα, την περίοδο αυτή πέφτουν οι ηθικοί φραγμοί και υπάρχει το ενδεχόμενο να συνάψετε μια σχέση με άτομο ιεραρχικά ανώτερο ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει τον ρόλο του μέντορα στη ζωή σας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αιγόκερως

Ο 5ος οίκος σας ενεργοποιείται με το πέρασμα της Αφροδίτης από το φιλικά προσκείμενο για σας ζώδιο του Ταύρου, που αντιπροσωπεύει την δημιουργικότητα, τον έρωτα και τα παιδιά! Η αρμονία που θα κυριαρχήσει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι σχεδόν πρωτόγνωρη και η ηρεμία και στωικότητα σας αφοπλιστική! Αφιερώστε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας για την ανασυγκρότηση του εαυτού σας ή για δημιουργικές ασχολίες που θα σας ανανεώσουν. Την περίοδο αυτή ευνοούνται επίσης επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικής φύσης συναντήσεις, που θα έχουν θετική τροπή!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Υδροχόος

  Ο 4ος οίκος σας, αυτός που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τις ρίζες και το σπίτι σας ενεργοποιείται με το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο! Η διάθεση σας να περάσετε περισσότερες ώρες στο σπίτι ή με την οικογένεια σας θα είναι έντονη την περίοδο που ακολουθεί. Η διακόσμηση του σπιτιού ή του προσωπικού σας χώρου θα τραβήξει την προσοχή σας, καθώς θα εμπνευστείτε να κάνετε μικρότερες ή μεγαλύτερες αλλαγές, προσέξτε όμως να μη ξεφύγετε στις δαπάνες σας! Είναι επίσης η περίοδος που μπορείτε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους γονείς σας, εάν για κάποιο λόγο είχαν διαταραχτεί στο παρελθόν.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 Ιχθείς

 Μέχρι τις 9 Ιουνίου ενεργοποιείται ο 3ος οίκος σας, αυτός της επικοινωνίας, των αδελφών και των συγγενών, καθώς η Αφροδίτης θα συνεχίσει το ταξίδι της μέσα από το ζώδιο του Ταύρου. Τις βδομάδες που έπονται θα αισθάνεστε ατρόμητοι, απαλλαγμένοι από αναστολές και φοβίες. Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε νέες εμπορικές δραστηριότητες, καθώς το επικοινωνιακό σας χάρισμα μπορεί να σας χαρίσει επιτυχίες και να ανοίξει καινούργιες πόρτες.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Mήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμέν…