Αφροδίτη στους Διδύμους || 3 Απριλίου με 7 Αυγούστου 2020

Η Αφροδίτη μετακινείται από το σπίτι της, τον Ταύρο, στις 3 Απριλίου και περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μέσα στον Μάιο θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Η Αφροδίτη στους Διδύμους γίνεται ανάλαφρη και ελαφρά απερίσκεπτη αναφορικά με τα οικονομικά και τα αισθηματικά ζητήματα. Βαριέται εύκολα και αναζητά την ανανέωση, την ποικιλία, τα καινούργια ενδιαφέροντα και την επικοινωνία, σε ένα όμως πολύ πιο επιφανειακό επίπεδο.

Τους μήνες που ακολουθούν θα είμαστε αρκετά πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, έτοιμοι να χτίσουμε γέφυρες με τους γύρω μας και να ανταλλάξουμε ιδέες ή απλά για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι η διέλευση αυτή μας βρίσκει σε μια περίοδο καραντίνας, κατά την οποία η επικοινωνία με τον έξω κόσμο θα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για να διατηρήσουμε μια σχετική αίσθηση ομαλότητας και να παραμείνουμε ψυχικά και πνευματικά υγιείς.

Οι επαφές με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα αναμένεται το διάστημα αυτό να γίνουν πιο συχνές, κάτι που θα βοηθήσει καθοριστικά στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν. Νέες γνωριμίες θα γίνουν μέσω κοινωνικών δικτύων και ίσως και να ανθίσουν νέοι έρωτες σε ψηφιακό περιβάλλον, που ναι μεν δεν αναμένεται να έχουν μέλλον, όταν η ζωή μας βρει ξανά τους κανονικούς της ρυθμούς, προς το παρόν όμως θα μας βοηθήσουν να εστιάσουμε σε κάτι θετικό.

Τα ζώδια που αναμένεται να επωφεληθούν περισσότερο από τη διέλευση αυτή είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Πολύ θετικά αποτελέσματα στην δουλειά τους θα έχουν οι εκπαιδευτικοί, που λόγω συνθηκών αναμένεται να περάσουν σε νέα περιβάλλοντα και τρόπους εκπαίδευσης, όσοι ασχολούνται με την συλλογή και επεξεργασία πάσης φύσης πληροφοριών, καθώς και οι συγγραφείς και συντάκτες κειμένων. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να γράφετε ένα βιβλίο με την θετική επιρροή της Αφροδίτης, και καθώς το πέρασμα αυτό θα διαρκέσει 4 μήνες, θα έχετε αρκετό χρόνο να το ολοκληρώσετε.

Ας δούμε όμως αναλυτικά την επιρροή της διέλευσης αυτής ανά ζώδιο:

Κριός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους ενεργοποιεί τον 3ο οίκο σας (επικοινωνία, φίλοι, συγγενείς), σηματοδοτώντας ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα για το ζώδιο σας, καθώς θα κάνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες, τόσο φιλικές όσο και επαγγελματικές. Από τις δε επαγγελματικές ίσως να προκύψουν με τον χρόνο προτάσεις συνεργασίες που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές και στον οικονομικό τομέα. Το χιούμορ και το σπιρτόζικο πνεύμα θα προσελκύσει γύρω σας αρκετούς υποψήφιους εραστές, όσοι είστε ελεύθεροι, και ίσως να προχωρήσετε σε παράλληλες σχέσεις, μέχρι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει και κατασταλάξετε οριστικά.

Ταύρος

Ο 2ος οίκος του ωροσκοπίου σας, αυτός που αφορά τα χρήματα, τα αγαθά και τα αισθήματα σας, θα παρουσιάσει ώθηση με το πέρασμα της Αφροδίτης στο επόμενο από το δικό σας ζώδιο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάσουν θετική εξέλιξη τα οικονομικά σας, κάτι που θα σας χαρίσει την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας που έχετε ανάγκη, ειδικά την περίοδο αυτή. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βγάλετε εύκολα χρήματα τους μήνες που ακολουθούν, γεγονός που θα σας ωθήσει και σε σπατάλες. Στις συναισθηματικές σας σχέσεις, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα βελτιωθεί η μεταξύ σας επικοινωνία, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα άτομο που θα ανταποκρίνεται σε όσα προσδοκάτε από το άλλο τους μισό.

Δίδυμοι

Εσείς και η προσωπικότητα σας θα βρίσκεται στο επίκεντρο τους μήνες που ακολουθούν, με την Αφροδίτη να περνάει μέσα από τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η γοητεία σας θα εκτιναχθεί στα ύψη, καθώς και η επικοινωνιακή σας ικανότητα, με άμεσα και πολλαπλά οφέλη τόσο στην κοινωνική όσο και στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία με το μακροχρόνια αυτό πέρασμα του πλανήτη του έρωτα από το ζώδιο σας να βελτιώσετε σημαντικά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας και να κατακτήσετε μια νέα ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Οι δε αδέσμευτοι, με την γοητεία και την επικοινωνιακή σας δεινότητα θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε μια σημαντική για τη ζωή σας σχέση στο μέλλον.

Καρκίνος

Η ενεργοποίηση του 12ου οίκου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχολογία και όνειρα) με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει σε μια αποστασιοποίηση τους μήνες που ακολουθούν. Είναι το διάστημα που θα επεξεργαστείτε τα μελλοντικά σας πλάνα και θα προγραμματίσετε τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τα όσα ονειρεύεστε. Στο αισθηματικό επίπεδο αναμένεται να φέρει το πέρασμα αυτό μια αναθεώρηση, που πιθανόν να ήταν αναγκαία. Σχέσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους, τώρα θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθούν. Για κάποιους του ζωδίου σας η διέλευση αυτή μπορεί να φέρει μια μυστική σχέση ή να αναζωπυρώσει μια παλιά, που προς το παρόν θα θελήσετε να κρατήσετε για διάφορους λόγους κρυφή.

Λέων 

Ο 11ος οίκος αφορά τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς και τις ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχετε. Αυτός είναι το τομέας της ζωής σας που επηρεάζεται από την νέα θέση της Αφροδίτης. Το διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να σας βοηθήσουν φιλικά πρόσωπα να κάνετε πραγματικότητα τους στόχους και τα όνειρα σας. Και καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον επαγγελματικό σας τομέα, θα ανοίξουν για πολλούς από σας καινούργιες πόρτες, με εξαιρετικές προοπτικές ανάδειξης των προσόντων σας και επαγγελματικής καταξίωσης! Όσο για τα συναισθηματικά σας, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε εμπλακείτε ερωτικά με φιλικό σας πρόσωπο.

Παρθένος 

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας θα βρίσκεται στο προσκήνιο με την Αφροδίτη να διέρχεται μέχρι τις 7 Αυγούστου 2020 μέσα από τον 10ο οίκο σας. Μέσα στο διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές αλλαγές και προσαρμογές στα επαγγελματικά σας, που θα εκτιμηθούν τα μέγιστα από τους εργοδότες ή τους προϊσταμένους σας. Και στον οικονομικό τομέα αναμένεται να έχετε σημαντική βελτίωση της κατάστασης! Από αισθηματικής άποψης είναι πολύ πιθανό να ανθίσει ένας νέος έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ζυγός 

Ο 9ος οίκος σας θα φιλοξενήσει τους επόμενους 4 μήνες την Αφροδίτη, ένας τομέας της ζωής σας που αφορά την ανώτερη εκπαίδευση, την εξερεύνηση, την μάθηση και τις πνευματικές σας δραστηριότητες. Το διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να φέρει πολλές και εξαιρετικά ευεργετικές αλλαγές στην ζωή σας, καθώς η καλή ψυχολογία και η εσωτερική ισορροπία που θα έχετε κατακτήσει, θα σας ωθήσουν να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας. Προβλέπεται να έχετε μια βελτίωση των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, ενώ οι επαφές ή οι σχέσεις σας με το εξωτερικό, ίσως σας δώσουν ιδέες που θα αποδειχτούν σωτήριες για σας.

Σκορπιός 

Το σεξ, τα πάθη, οι βαθύτερες επιθυμίες σας και συναισθήματα που αφορούν τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας έρχονται στο προσκήνιο το τετράμηνο που ακολουθεί. Η διέλευση αυτή της Αφροδίτης σας βοηθάει να ξεπεράσετε οτιδήποτε σας ταλαιπωρούσε και σας προβλημάτιζε το τελευταίο διάστημα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή. Θα υπάρξει μια σημαντική εύνοια στα οικονομικά σας, με συνέπεια να μπορείτε να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη ευκολία στις υποχρεώσεις και να εκλείψει η καθημερινή ανασφάλεια. Όσο για τα αισθηματικά σας, στις σχέσεις σας, καινούργιες ή παλιές, θα κυριαρχεί το πάθος, αλλά δεν θα λείπει και η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία.

Τοξότης 

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Διδύμους και τον 7ο οίκο σας ενεργοποιεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς και τους γάμους! Τους επόμενους μήνες θα αισθανθείτε την ανάγκη να ελέγξετε λίγο την συμπεριφορά σας απέναντι στους γύρω σας, να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να καθιερώσετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Δεν αποκλείεται να είστε και προχωρήσετε και σε υποχωρήσεις, κάτι πολύ σπάνιο για το ζώδιο σας, ώστε να διατηρήσετε ένα πιο ήπιο κλίμα στις σχέσεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, θα προσελκύσετε πολλά βλέμματα, θα σας γυροφέρνουν πολλοί υποψήφιοι σύντροφοι και θα πρέπει να κάνετε σοφές επιλογές.

Αιγόκερως

Η υγεία και η δουλειά σας θα έρθουν στο προσκήνιο το διάστημα που ακολουθεί, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους περνάει στον 6ο ηλιακό σας οίκο! Στην εργασία σας θα παρουσιαστεί αισθητή βελτίωση, κυρίως όσο αφορά το κλίμα συνεργασίας, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώνετε με μεγαλύτερη άνεση τις υποχρεώσεις σας και να επιτυγχάνετε καλύτερα αποτελέσματα. Το σημαντικότερο γεγονός όμως του διαστήματος που θα ακολουθήσει είναι, ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο από τον επαγγελματικό ή εργασιακό σας χώρο, που θα αισθανθείτε ότι πρέπει να την κρατήσετε κρυφή. Οι εξελίξεις όμως θα ανατρέψουν τις αρχικές σας επιθυμίες…

Υδροχόος 

Το τετράμηνο που ακολουθεί θα είναι εξαιρετικά θετικό για το ζώδιο σας, φίλοι Υδροχόοι, καθώς η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τον 5ο οίκο σας (έρωτας, δημιουργικότητα και παιδιά) μπορεί να σας φέρει χαρά, απολαύσεις και ένα νέο έρωτα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και να αναζωογονήσετε θεαματικά την σεξουαλική σας ζωή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν πολλές ευκαιρίες να κάνουν αξιόλογες γνωριμίες και να ξεκινήσουν στο διάστημα αυτό μια καινούργια σχέση. Και στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιο σημαντικό άνοιγμα, ίσως με μια συνεργασία με το εξωτερικό.

Ιχθείς 

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον 4ο οίκο σας (σπίτι, οικογένεια και ρίζες) θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, πραγματοποιώντας παρεμβάσεις αισθητικής φύσης, που θα αλλάξουν τόσο την εικόνα, όσο και την ενέργεια του χώρου. Μπορεί να προγραμματίσετε δε μια μεγαλύτερης έκτασης ανακαίνιση, ώστε να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό. Και στον αισθηματικό τομέα τα νέα θα είναι θετικά, καθώς εάν έχετε σχέση θα επικρατεί ζωή το διάστημα που ακολουθεί ηρεμία και γαλήνη στην προσωπική σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που θα έχει και την αποδοχή των γύρω σας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στους Ιχθείς (11.03– 05.04.2024) : Ρομαντισμός, ερωτικές εξομολογήσεις αλλά και εξαπατήσεις

Στις 11 Μαρτίου πραγματοποιεί η Αφροδίτη διέλευση και από το ζώδιο του Υδροχόου περνάει στ…