Αύγουστος 2022 – Τύχη και ευκαιρίες για 3 ζώδια Τα ευνοημένα ζώδια του μήνα

Ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας, κάτι που έχουμε συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες όψεις που θα προσφέρουν ευκαιρίες σε ορισμένα ζώδια του ζωδιακού, όχι μόνο να ανασάνουν, αλλά και για να πραγματοποιήσουν θετικές αλλαγές στην ζωή τους. Οι κύριοι ευεργέτες πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι ο Δίας και η Αφροδίτη. Από την στιγμή όμως που ο Δίας είναι ανάδρομος και δεν μπορεί να προσφέρει απλόχερα την εύνοια του, οι ελπίδες μας εναποτίθενται στην Αφροδίτη. Από το ζώδιο του Καρκίνου αρχικά και μετά τις 11.08 από τον Λέοντα σχηματίζει η Αφροδίτη κάποιες θετικές όψεις με τους Δία, Πλούτωνα και Ουρανό, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά για κάποια ζώδια, ανάλογα με τους τομείς της ζωής τους που αγγίζει.

Λέοντες

Φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και από τον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον ισχυρότερο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη, η θεά του έρωτα και των απολαύσεων σας χαρίζει απλόχερα την εύνοια της. Η ακτινοβολία σας θα είναι απαράμιλλη, καθώς πέρα από την Αφροδίτη φιλοξενείτε στο ζώδιο σας και τον κυβερνήτη σας, τον Ήλιο. Θα υπάρξει αναμφίβολα εύνοια στον ερωτικό τομέα για σας, με μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσετε μια νέα σχέση όσοι είστε αδέσμευτοι. Ωστόσο τα άτομα που θα σας ελκύουν την χρονική αυτή περίοδο θα είναι αλλοδαποί ή άτομα που ζουν σε άλλες χώρες ή σε διαφορετικές από εσάς περιοχές ή πόλεις. Η γνωριμία μπορεί να γίνει στην διάρκεια ενός ταξιδιού ή στις διακοπές σας. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, το άτομο που θα σας μαγνητίσει μπορεί να ταυτίζεται με τις δικές σας ιδεολογικές ή φιλοσοφικές απόψεις ή να συνδεθείτε σε ένα πιο δημιουργικό εκφραστικό επίπεδο. Το βέβαιο είναι ότι θα απολαμβάνετε μαζί του την ανταλλαγή απόψεων. Και στον οικονομικό τομέα θα έχουν θετική επίδραση η διέλευση της Αφροδίτης και οι όψεις της για το ζώδιο σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθούν οι οικονομικοί σας στόχοι, ίσως χωρίς να το περιμένετε. Μια μεγάλη οικονομική επιτυχία στην δουλειά, ένα ανέλπιστο μπόνους ή μια αύξηση αποδοχών είναι σενάρια που δεν θα πρέπει να αποκλείσετε. Και επειδή διανύουμε τον κατ’ εξοχήν μήνα των διακοπών, είναι ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για τα ταξίδια και ξεκούραση. Τα ταξίδια, είστε αναψυχής, είτε επαγγελματικά, θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

 

Ιχθείς

Η Αφροδίτη διανύσει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), για να περάσει μετά για τον υπόλοιπο μήνα στον 6ο οίκο (υπηρεσίες, υγεία, εργασία). Ο μήνας επιφυλάσσει για σας ευχάριστες εκπλήξεις, είτε με ευκαιρίες για μια επαγγελματική συνεργασία, είτε με απροσδόκητες γνωριμίες, που θα σας φέρουν σε επαφή με τον μελλοντικό σας σύντροφο. Υπάρχει η πιθανότητα, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, να βρείτε νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες και να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Και με τους υφιστάμενους συνεργάτες σας δε, οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν αισθητά. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, όσοι βρίσκεστε σε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση ενδεχομένως να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε την πρόταση γάμου που αναβάλλετε τόσο καιρό. Η σύλληψη ή η απόκτηση ενός απογόνου δεν θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί απίθανη μέσα στον μήνα. Μέσα στον Αύγουστο θα έχετε ευκαιρίες να προβάλετε το έργο ή τις απόψεις σας μέσα από δημόσιες παρουσιάσεις, διαλέξεις ή ακόμη και μέσα από διαδικτυακά σεμινάρια. Η δημοτικότητα σας έχει πολλές πιθανότητες να αυξηθεί, με Ήλιο και Αφροδίτη να σας φωτίζουν. Πόσο μάλλον εάν η επαγγελματική σας δραστηριότητα έχει σχέση με τις τέχνες! Ευνοημένοι επαγγελματικά μπορεί επίσης να είναι όσοι ασχολούνται με την σύγχρονη τεχνολογία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή τον προγραμματισμό, καθώς εμπλέκεται ο Ουρανός σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη. Καλή τύχη σας περιμένει επίσης σε τυχόν εξετάσεις ή διαγωνισμούς.

 

Κριοί

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα ενεργοποιεί η Αφροδίτη τον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες, σπίτι), για να περάσει στις 11.08 στον 5ο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα. Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρξει μια στροφή στην οικογένεια και τις ρίζες σας, αυξάνοντας και εξομαλύνοντας τις επαφές σας με την ευρύτερη οικογένεια. Ενδέχεται επίσης να ασχοληθείτε με την κατοικία σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας. Είναι μια αρμονική περίοδος για την οικογενειακή ζωή των δεσμευμένων και παντρεμένων του ζωδίου σας. Όσο για τους αδέσμευτους, το δεύτερο μισό του μήνα, το οποίο είναι αρκετά πιο ρομαντικό και παθιασμένο, προσφέρει ευκαιρίες για συναρπαστικές γνωριμίες και ανεπανάληπτες ερωτικές εμπειρίες. Μια ανέλπιστη συνάντηση μπορεί να γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Οι δεσμευμένοι δε, ίσως να υποδεχθούν έναν απόγονο στον κόσμο ή να γιορτάσουν την σύλληψη ενός παιδιού. Και στον τομέα της εργασίας σας όμως, το δεύτερο μισό του Αυγούστου προσφέρει ευκαιρίες, όχι μόνο για επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και για οικονομική άνοδο, κυρίως μέσα από την εκμετάλλευση των δημιουργικών σας ταλέντων και μιας δεύτερης, συμπληρωματικής απασχόλησης. Στην δουλειά σας μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση προαγωγής, να σας ανατεθεί η διοίκηση ενός τομέα ή ένα πολύ πιο σημαντικό αντικείμενο εργασίας. Η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει επίσης μέσα από απροσδόκητα κέρδη ενός λαχείου. Οι ευκαιρίες είναι πολλές μέσα στον Αύγουστο, οι πιθανότητες άπειρες, αρκεί να κάνετε καλή χρήση των δώρων του σύμπαντος.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Κριό (5 – 29 Απριλίου 2024) : Η δυναμική!

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το συνεσταλμένο και εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων στι…