Αύγουστος 2023 – Καρμικά μαθήματα για τρία ζώδια

Μέσα στον Αύγουστο σχηματίζουν όψεις ο Ήλιος και η Αφροδίτη με την Λίλιθ, την Μαύρη Σελήνη και τους Σεληνιακούς Δεσμούς, που στην αστρολογία αντιπροσωπεύουν το κάρμα. Ίσως ήρθε για κάποιους η ώρα να ισορροπήσουν το κάρμα τους από προηγούμενες ζωές, μπορεί όμως και από προγενέστερες φάσεις της ζωής τους. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τις όψεις αυτές, θα πρέπει να αναμένουν κάποια σημαντικά καρμικά μαθήματα μέσα στον μήνα. Αυτοί είναι οι Παρθένοι, οι Υδροχόοι και οι Καρκίνοι.

Παρθένοι

Μέσα στον Αύγουστο θα έχουν σχέση τα καρμικά μαθήματα που θα λάβετε με κρυμμένους φόβους ή καταπιεσμένα συναισθήματα. Τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος θα επανέλθουν με τέτοια ένταση, που δεν θα μπορείτε πλέον να τα αγνοείτε. Θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τις καταστάσεις που βιώσατε, να τις αποδεχτείτε, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε από τα κρυφά σας τραύματα και να έρθει ισορροπία στην ζωή σας, χάριν στο εξάγωνο Ήλιου-Νότιου Δεσμού.

Την περίοδο αυτή ίσως συναντήσετε σκιές του παρελθόντος, που σας εμποδίζουν να αποδεχτείτε πλήρως αυτό που είστε και να ανοιχτείτε σαν άνθρωποι. Το καρμικό μάθημα της Λίλιθ αποσκοπεί στο να αποδεχτείτε όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θεωρείτε ανεπιθύμητες ή λιγότερο ελκυστικές. Καρμικά μαθήματα ίσως υπάρξουν και σε σχέση με τα οικονομικά σας, που θα εκφραστούν μέσα από απώλεια χρημάτων, χρέη ή υλικούς περιορισμούς, με απώτερο στόχο να σας ωθήσουν σε ένα άλλο επίπεδο, σε μια νέα πραγματικότητα.

Το εξάγωνο Ήλιου-Νότιου Δεσμού φωτίζει την ικανότητα μας να κάνουμε χρήση της δύναμης του χαρακτήρα μας και της διάνοιας μας, ώστε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να βρεθούμε σε τροχιά ανάκαμψης και προσωπικής ανάπτυξης. Πρέπει να ξεπεράσετε τις φοβίες του παρελθόντος, με το να βιώσετε εκ νέου τις καταστάσεις, ώστε να ξαναγίνετε ολόκληρα άτομα. Για να φτάσει κανείς στο σημείο της ολοκλήρωσης σαν άτομο, θα πρέπει όχι μόνο να αποβάλει φοβίες και πικρίες του παρελθόντος, αλλά και να μάθει να συγχωρεί. Να συγχωρεί τον εαυτό του για την ανωριμότητα και τα λάθη του, αλλά και τα άτομα που πέρασαν από την ζωή του και τον πλήγωσαν, ηθελημένα ή άθελα τους. Η συγχώρεση είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε σαν άτομα και να βελτιώσετε τις παρούσες σχέσεις με τους γύρω σας.

Υδροχόοι

Οι καρμικές όψεις του Αυγούστου θα σας αναγκάσουν να έρθετε αντιμέτωποι με σκιές και τραύματα του παρελθόντος, που έχουν σχέση με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ίσως αντιμετωπίσετε τραυματικά γεγονότα ή μοτίβα συμπεριφοράς που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας και θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες δυσκολίες στις συνεργασίες. Η ενεργοποίηση της Λίλιθ αποσκοπεί στο να σας δείξει τα όρια σας, ώστε να έχετε μια υγιή και ισότιμη σχέση με το ταίρι σας. Για να το επιτύχετε αυτό, θα πρέπει να αποδεχτείτε τον εαυτό σας αλλά και τον σύντροφό σας γι’ αυτό που είναι και να διδαχθείτε, που θα πρέπει να τοποθετηθούν τα όρια μεταξύ αγάπης και ελέγχου.

Οι σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται μακριά ίσως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στον μήνα. Το εξάγωνο Ήλιου-Νότιου Δεσμού θα σας δώσει ωστόσο την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα ενσκήψουν και να βρείτε αρμονία και ισορροπία στην σχέση. Τα καρμικά μαθήματα που συνδέονται δε με την Λίλιθ, ίσως να σας αναγκάσουν να βιώσετε τραυματικά γεγονότα ή πρότυπα συμπεριφοράς, που σχετίζονται με πεποιθήσεις ή απόψεις σας. Αποσκοπεί μέσα από την επώδυνη αυτή διαδικασία, να εξερευνήσετε εκ νέου τις απόψεις και πεποιθήσεις σας, να αλλάξετε και να εξελιχθείτε πνευματικά.

Το εξάγωνο Ήλιου-Νότιου Δεσμού προσφέρει την ικανότητα στο ζώδιο σας να κατακτήσετε προσωπική ανάπτυξη μέσα από τα καρμικά μαθήματα που θα πάρετε. Θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε τις τραυματικές εμπειρίες της ζωής, ώστε να μην σας δηλητηριάζουν, και να βρίσκετε ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας, ερωτικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές. Μέσα από την πίστη και την πνευματικότητα θα καταφέρετε να έρθετε λίγο πιο κοντά στην  κατανόηση του πραγματικού νοήματος της ζωής, καθώς και στην σπουδαιότητα των καρμικών μαθημάτων για την μετέπειτα πορεία της ζωή σας.

Καρκίνοι

Τα καρμικά μαθήματα που θα κληθείτε να πάρετε μέσα στον Αύγουστο, έχουν σχέση με τις υλικές αξίες, τις πεποιθήσεις και την αυτοεκτίμηση σας. Το διάστημα αυτό ίσως να αντιμετωπίσετε σημαντικά οικονομικά προβλήματα αλλά και χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης. Η Λίλιθ αποβλέπει μέσα από την ενεργοποίηση της να σας διδάξει να εκτιμάτε και να σέβεστε τους υλικούς πόρους ή τα υλικά αγαθά, αλλά να μην τους επιτρέπετε να καθορίζουν σημαντικές πτυχές της ζωής σας, όπως είναι οι πραγματικές αξίες της ζωής ή η εκτίμηση του εαυτού σας.

Το εξάγωνο Ήλιου-Νότιου Δεσμού θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα καρμικά μαθήματα που θα φέρει στο δρόμο σας η Λίλιθ, να μάθετε πως να κερδίζετε χρήματα, χωρίς να είναι αυτός ο αυτοσκοπός της ζωής σας, και να εκτιμάτε τον εαυτό σας γι’ αυτό που είστε, χωρίς να συνδέετε την αξία σας σαν άτομο με τα υλικά σας αποκτήματα. Πιθανόν να υπάρξουν επίσης μέσα στον μήνα προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Το καρμικό μάθημα στην περίπτωση αυτή είναι, πως να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με συγγενείς και μια ζεστή και ισορροπημένη ατμόσφαιρα στο σπίτι, παρά τις όποιες δυσκολίες και προκλήσεις της καθημερινότητας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμέν…