Βουβάλι – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Βουβαλιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως και αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης τους.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2021               12.02.2021 – 31.01.2022                μέταλλο

2009               26.01.2009 – 13.02.2010                γη

1997               07.02.1997 – 27.01.1998                φωτιά

1985               20.02.1985 – 08.02.1986                ξύλο

1973               03.02.1973 – 22.01.1974                νερό

1961               15.02.1961 – 04.02.1962                μέταλλο

1949               29.01.1949 – 16.02.1950                γη

1937               11.02.1937 – 30.01.1938                φωτιά

1925               25.01.1925 – 12.02.1926                ξύλο

 

Βουβάλι 2023 – Γενική επισκόπηση

Όσοι γεννήθηκαν την χρονιά του Βουβαλιού, το 2023, την χρονιά του υδάτινου Λαγού, μπορούν να ελπίζουν σε επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής τους, και κυρίως, αρμονικές σχέσεις με συγγενείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το κύριο χαρακτηριστικό της χρονιάς είναι, ότι εσείς οι ίδιοι θα αισθάνεστε δυνατοί και σίγουροι, γεμάτοι θετική ενέργεια, κάτι που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα. Μέσα στο 2023 συνιστάται να μην φοβηθείτε το καινούργιο, να επιδιώξετε δημιουργικές λύσεις, να επιδείξετε πρακτικότητα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.

Στην καριέρα σας θα πρέπει να έχετε ένα καταστρωμένο πλάνο, το τι σας ενδιαφέρει να κατακτήσετε, και βέβαια τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις ωστόσο, εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα της εποχής αλλά και την κάθε δυνατή λεπτομέρεια από διαφορετικές οπτικές. Το έτος του υδάτινου Λαγού δεν ευνοεί τους αναποφάσιστους ή αυτούς που αμφιβάλουν για τις ικανότητες τους. Θα πρέπει να επιδείξετε αποφασιστικότητα και σθένος, να παλέψετε για τα όνειρά σας, αναδεικνύοντας τα προσόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην καταθέτετε εύκολα τα όπλα και αφήνετε τις προσπάθειες σας στην μέση, εκτός και αν υπάρχει εξαιρετικά σοβαρός λόγος. Ακόμη και αν συμβεί κάτι κοσμογονικό, αναβάλετε τις δράσεις σας και με ηρεμία επανεξετάζετε τα δεδομένα σε εύθετο χρόνο, ώστε να συνεχίσετε, εάν είναι δυνατό, αυτό που ξεκινήσατε. Οι πρωτότυπες ιδέες είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αρκεί να μείνετε μακριά από πειρασμούς μέσα στην χρονιά, που θα μπορούσαν να σας βγάλουν από την πορεία σας.

Βουβάλι 2023 – Καριέρα

Σε επίπεδο καριέρας, ο μόνος αποδεκτός δρόμος για να πετύχετε την επαγγελματική σας άνοδο, είναι να ολοκληρώσετε ότι έχετε ξεκινήσει μέσα στο 2022. Τα ημιτελή έργα και δράσεις μόνο εις βάρους σας θα λειτουργήσουν μέσα στην χρονιά. Εάν καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, το δεύτερο εξάμηνο θα είναι ευνοϊκό από κάθε άποψη για σας. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, θυμούς ή πικρίες έναντι συναδέλφων, συνεργατών ή ανωτέρων να φανούν. Η παρορμητική ή ακόμη και η επιθετική σας συμπεριφορά, ακόμη και αν έχετε δίκαιο, θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα στην πορεία σας προς την επιτυχία.

Εάν έχετε κάποιους κατασταλαγμένους στόχους καριέρας, προχωρήστε προς την εκπλήρωση τους με σταθερό βηματισμό και αυτοπεποίθηση.  Φροντίσετε ωστόσο να έχετε θέσει ρεαλιστικούς στόχους. Δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να έχετε τον έλεγχο ή την επίβλεψη της παραμικρής λεπτομέρειας, γιατί θα σας αποσπάσουν την προσοχή από τα πραγματικά σημαντικά και μεγάλα. Φροντίστε μέσα στην χρονιά να ενημερώνεστε διαρκώς για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιήστε και να καλύψετε τα όποια γνωστικά κενά υπάρχουν, ώστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας.

Βουβάλι 2023 – Οικονομικά

To 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, η μεγαλύτερη ανησυχία του ζωδίου σας, αναφορικά με τα οικονομικά, θα αφορά την πορεία των χρηματιστηρίων. Όχι μόνο γιατί θα επηρεαστούν οι τυχόν επενδύσεις σας στην κεφαλαιαγορά, αλλά και για τις επιπτώσεις που θα έχει η πορεία τους στην πραγματική οικονομία. Σε γενικές γραμμές, ότι έχει σχέση με επενδύσεις οποιασδήποτε μορφής, δεν θα έχει την επιθυμητή πορεία μέσα στο 2023. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά ψύχραιμη παρατήρηση και τακτικός ανασχεδιασμός της στρατηγικής ή των πλάνων σας.

Οι αποταμιεύσεις είναι το πάν για το ζώδιο σας κατά το έτος του υδάτινου Λαγού. Ωστόσο, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου κάτι τέτοια δεν θα είναι εύκολα εφικτό, καθώς θα υπάρξουν αρκετές έκτακτες δαπάνες για το σπίτι ή την οικογένεια, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Μόνο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα μπορέσετε να εξισορροπήσετε κάπως την κατάσταση στα οικονομικά σας, με κέρδη ή αμοιβές να έρχονται από διάφορες πηγές. Για να πούμε όμως ότι είστε οικονομικά καλά, μόλις τον Δεκέμβριο θα έχετε καταφέρει ένα τέτοιο επίπεδο.

Βουβάλι 2023 – Συναισθηματικά

 Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2023 θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα αισθάνεστε την επιθυμία, αν όχι την ανάγκη, να κινηθείτε προς την κατεύθυνση αυτή, κάτι που αποτελεί το ήμισυ της επιτυχίας. Όσο για τους αδέσμευτους, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σημάνει την αρχή μιας καινούργιας σχέσης, η οποία θα εξελιχθεί σε μια ειλικρινή και δυνατή ένωση.

Ή άνοιξη και το καλοκαίρι θα περάσει από άποψη συναισθηματικών σχετικά ήρεμα και ομαλά, χωρίς περιττές εκπλήξεις, αλλά και χωρίς ιδιαίτερο ρομαντισμό. Εάν η σχέση σας είναι ήδη αρμονική, το διάστημα αυτό θα είναι απόλυτα ήρεμο, ίσως και ευτυχισμένο! Μην ξεχνάτε όμως να δείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, με πράξεις ή με λόγια. Γιατί χωρίς ρομαντισμό είναι κάπως πεζή η ζωή μας. Το φθινόπωρο σας επιφυλάσσει χαρμόσυνα γεγονότα και η ευτυχία που θα αισθανθείτε θα είναι απίστευτη. Οι μοναχικοί μεταξύ σας θα γνωρίσουν ένα άτομο που θα τους συνεπάρει και θα ξεκινήσουν ένα όμορφο προσωπικό ταξίδι μαζί του.

Η μόνη επικινδυνότητα για την συναισθηματική σας ζωή προέρχεται από τον ίδιο τον εαυτό σας, από το ανικανοποίητο που μπορεί να αισθανθείτε, το οποίο θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε παράλληλα ένα ακόμη πιο τέλειο ταίρι για σας, μια ακόμη πιο αρμονική σχέση. Εάν είστε όμως ικανοποιημένοι με την σχέση και το επίπεδο που έχετε κατακτήσει μέχρι στιγμής στην προσωπική σας ζωή, το μόνο που θα πετύχετε, είναι να χαλάσετε αυτό που χτίσατε μέχρι τώρα. Γιατί τίποτε δεν είναι τέλειο, και για τα πάντα απαιτούνται συμβιβασμοί και πολύ προσωπική δουλειά.

Βουβάλι 2023 – Υγεία

 Εάν καταφέρατε να απαλλαγείτε από μια παρατεταμένη ασθένεια που σας ταλαιπώρησε το 2022, τότε όλα θα πάνε καλά στον τομέα της υγείας σας μέσα στην χρονιά του υδάτινου Λαγού. Η χρονιά δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες για την υγεία σας, δεν θα είναι όμως εύκολη, καθώς κάποια αγαπημένα σας άτομα θα ταλαιπωρηθούν στον τομέα αυτό και θα χρειαστεί να επιδείξετε ψυχική δύναμη προκειμένου να σταθείτε δίπλα τους, την ώρα που θα αναγκαστούν να στηριχτούν επάνω σας.

Η δική σας υγεία ωστόσο θα είναι καλή, αν όχι εξαιρετική. Εάν πήρατε κάποιο βάρος, είναι καιρός να ακολουθήσετε μια δίαιτα και να επανέλθετε στα κιλά σας. Φροντίστε προληπτικά την υγεία σας, για να μην αντιμετωπίσετε έστω και το παραμικρό πρόβλημα. Η άθληση ή οι δραστηριότητες που σας βοηθούν να κινηθείτε και να εκτονωθείτε θα συμβάλουν στο να διατηρήσετε μια καλή σιλουέτα αλλά και ένα υγιές σώμα.

Βουβάλι 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

Το πρώτο τρίμηνο του κινέζικου έτους, μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου δηλαδή, θα πρέπει να ακολουθήσετε τους ήπιους ρυθμούς της ζωής, κατευνάζοντας την ανυπομονησία σας, γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτε να αλλάξετε τα δεδομένα της εποχής. Οι ρυθμοί εργασίας θα είναι αργοί και τα όποια προβλήματα θα αργήσουν να επιλυθούν. Το διάστημα αυτό αντί να βράζετε που δεν προχωρούν τα πράγματα, συνιστάται να καταπιαστείτε με ότι έχετε αφήσει σε προηγούμενες φάσεις ημιτελές. Εναλλακτικά, εξετάστε στους στόχους που έχετε θέσει στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή κάτω από μια πιο ρεαλιστική ματιά και κάντε τις προσαρμογές που πιστεύετε ότι θα χρειαστούν.

Το Μάιο θα συμβούν πολλά και μικρά ευχάριστα γεγονότα, που θα φτιάξουν την διάθεση σας. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να σας προδώσει ένα φιλικό πρόσωπο, να υπάρξουν συγκρούσεις στην εργασιακή ομάδα, της οποίας αποτελείτε μέλος, ή να υποστείτε μεγάλες χρηματικές απώλειες. Μην τα βάζετε κάτω, γιατί είναι απλά μια άτυχη περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Σύντομα θα αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο.

Στα μέσα του καλοκαιριού, οι άρρενες του ζωδίου σας θα έχετε την εύνοια να λύνετε εύκολα και γρήγορα τα όποια προβλήματα υλικής φύσης, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα, να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία ή σε μια άλλη χώρα. Όλα είναι πιθανά και όλα θα υλοποιηθούν αρκετά πιο εύκολα από ότι θα φανταζόσασταν.

Το 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, θα συμβούν πολλές αλλαγές στην ζωή σας και θα πρέπει να πάψετε να αγχώνεστε, κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στην ζωή σας. Επίσης συνιστάται να πάψετε να δίνετε σημασία στα σχόλια των γύρω σας, γιατί απλά θα είναι κακεντρεχή, προερχόμενα από ζηλόφθονα άτομα. Εάν επιδείξετε υπευθυνότητα και επιμέλεια, η καριέρα σας θα απογειωθεί μέσα στην χρονιά. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, μελετήστε προσεκτικά τις εμπορικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Στην συναισθηματική σας ζωή, η κατάσταση δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή. Θα υπάρχουν εντάσεις, ίσως και μπερδεμένες καταστάσεις. Ακούτε προσεκτικά την σύντροφό σας, προσπαθήστε να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις της, βάζοντας στο περιθώριο τα δικά σας συναισθήματα, για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Την άνοιξη και το φθινόπωρο υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν πολλοί καυγάδες και φασαρίες με το ταίρι σας.

Βουβάλι 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Η γυναίκες του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε πολύ λιγότερα προβλήματα από ότι οι άντρες μέσα στην χρονιά. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, αυτό όμως δεν θα σας ενοχλήσει στο παραμικρό. Αντίθετα μάλιστα! Κάποιες επαφές, προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να ενισχυθούν μέσα στο 2023, το έτος του υδάτινου Λαγού, και αυτό θα αποβεί προς όφελός σας. Το σημαντικότερο μέλημα σας είναι να μην κάνετε μεγάλα λάθη, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν με αρνητικό τρόπο την μελλοντική σας πορεία.

Είστε άτομα πολύ απαιτητικά από τους γύρω σας και συνήθως εκφράζεστε χωρίς φίλτρο. Φέτος όμως θα πρέπει να μετράτε τα λόγια σας, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον και να επιδείξετε ψυχραιμία. Θα σας χρειαστεί! Σημαντικό επίσης είναι να μην λοξοδρομείτε για κανένα λόγο από το σχέδιο ή την πορεία που έχετε χαράξει. Έτσι θα αποφύγετε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του έτους. Σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο, μην αντιμάχεστε τον σύντροφό σας για την αρχηγία στο σπίτι. Παραχωρήστε του τα ινία, γιατί έτσι και αλλιώς, από εσάς θα περάσουν τα σημαντικότερα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας.

Εάν θέλετε να έχετε μια πετυχημένη, ακόμη και ευτυχισμένη χρονιά, τότε θα πρέπει να σταματήσετε να επικρίνετε τους ανθρώπους γύρω σας και να επικεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας και τα έργα σας. Να είστε πιστές στα ιδεώδη και τις αρχές σας και μην αποκλίνετε με το παραμικρό από την πορεία σας, εάν είστε σίγουρες για αυτό που θέλετε να κατακτήσετε. Βελτιώστε όσο μπορείτε περισσότερο τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, ώστε να έχετε συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας, και κυρίως, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να ξεκουράζεστε και να ηρεμείτε, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Και βέβαια, επειδή δεν μπορείτε να ζείτε και να αναπνέετε για την δουλειά, βρείτε χόμπι ή ευχάριστους τρόπους να εκτονώνεστε και να ανανεώνεστε. Η τέχνη και τα ταξίδια είναι κάποιες από τις προτάσεις που σας ταιριάζουν ζωδιακά.

Βουβάλι 2023 – Feng shui και τύχη

Το έτος του υδάτινου Λαγού θα είναι σαφώς καλύτερο για το ζώδιο σας από αυτό του Τίγρη που εκπνέει. Με μεθοδικότητα και προσπάθεια θα καταφέρετε να πετύχετε την πρόοδο που ελπίζετε στην καριέρα σας. Πολλοί από εσάς ίσως να πρέπει την χρονιά αυτή να μάθετε κάτι καινούργιο ή ασυνήθιστο. Μην το φοβάστε και αγκαλιάστε την ευκαιρία να διδαχτείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Η θετική στάση ζωής θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα. Και κυρίως, σταματήστε να αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να τα ελέγξετε. Τις στιγμές αυτές αφήστε την μοίρα να σας οδηγήσει και να ελπίζετε για την καλύτερη δυνατή έκβαση. Για προσέλκυση της αγάπης, αγοράστε είδωλα (ένα ζευγάρι) σκυλιών Fu και τοποθετήστε τα σε μια από τις τυχερές σας κατευθύνσεις του ζωδίου σας.

Τυχεροί αριθμοί 2023: 3 και 9

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα 2023:  Νότια, νοτιοανατολικά και βόρεια

Τυχερές αποχρώσεις 2023: Πράσινο και λιλά

Τυχεροί μήνες 2023: Μάιος, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος 2024

Δύσκολοι μήνες 2023: Ιούλιος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Κιτρίνης

Τσάκρα 2023: Ηλιακού πλέγματος

 

Βουβάλι 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Παρακολουθήστε προσεκτικά τα έξοδα σας και αποφύγετε επενδύσεις ή προτάσεις για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, όσο δελεαστικές και αν σας φαίνονται. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για εμπορικές επεκτάσεις ή καινούργιες συνεργασίες.

 

Φεβρουάριος 2023

Η καριέρα σας θα παρουσιάσει μια θετική μεταβολή τον μήνα αυτό, αλλά αυτό θα αποδειχτεί σε βάρος της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να βρείτε υγιείς ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας. Να συζητάτε διαρκώς με το ταίρι σας, ώστε να μην χάσετε επαφή και απομακρυνθείτε. Ίσως δε να χρειαστεί να αρνηθείτε μια πρόταση για ένα μεγάλο έργο.

 

Μάρτιος 2023

Είναι ένας μήνας που θα σας βασανίσει, καθώς δεν θα αισθάνεστε καθόλου βέβαιοι για την πορεία ή τις αποφάσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με συνεργάτες,  συναδέλφους ή συνεταίρους. Μην δίνετε σημασία στα κουτσομπολιά που θα κυκλοφορούν γύρω σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά. Είναι μια καλή χρονική στιγμή  επίσης να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

 

Απρίλιος 2023

Ο Απρίλιος θα είναι για σας ο μήνας της επικοινωνίας. Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες επαφές και επικοινωνίες, όχι μόνο για να προωθήσετε την δική σας δουλειά, αλλά και για να στηρίξετε, να συμβουλέψετε ή να βοηθήσετε τα άτομα γύρω σας που θα ζητήσουν την βοήθεια σας. Ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί θα έχει θετική επίδραση στην ζωή σας.

 

Μάιος 2023

Εκείνο που θα πρέπει να φροντίσετε τον μήνα αυτό, είναι η υγεία σας. Ένα μικρό κρυολόγημα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για καιρό, εάν το αγνοήσετε. Μετά την αποθεραπεία φροντίστε να κάνετε μικρές διαδρομές στην φύση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ευεξία σας.

 

Ιούνιος 2023

Είναι ο κατάλληλος μήνας διακοπών για το ζώδιο σας και καλό θα ήταν να προγραμματίσετε εγκαίρως, εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε ένα μακρινό προορισμό. Προσέχετε ωστόσο τις κινήσεις σας, γιατί είναι και ένας μήνας ατυχημάτων!

 

Ιούλιος 2023

Κατά την διάρκεια του Ιουλίου θα βρίσκονται στο επίκεντρο της καθημερινότητας σας οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Μην επιτρέπετε στα συναισθήματα να θολώσουν την κρίση σας και να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική σας πορεία. Προσοχή στα λόγια και τις πράξεις σας!

 

Αύγουστος 2023

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι σχεδόν ανέφελη κατά την διάρκεια του μήνα, και αν προκύψουν κάποια προβλήματα, θα είναι εύκολο να επιλυθούν με ελάχιστη προσπάθεια. Η προσωπική σας ζωή όμως θα είναι γεμάτη από εντάσεις και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να επαναφέρετε την ηρεμία στην οικογένεια και μην αψηφάτε την καταλυτική επιρροή που μπορεί να έχει μια ρομαντική χειρονομία στην ποιότητα της σχέσης σας.

 

Σεπτέμβριος 2023

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να έχουν μια όμορφη γνωριμία μέσα στον μήνα και να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση. Φροντίστε ωστόσο να είστε σίγουροι ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει μοιράζεται τα ίδια συναισθήματα με σας. Οι δεσμευμένοι άντρες του ζωδίου σας θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη κατανομή του χρόνου σας μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογενειακής ζωής, εάν θέλετε να αποφύγετε τα προβλήματα και τις γκρίνιες.

 

Οκτώβριος 2023

Στην δουλειά ο μήνας προσφέρει αρκετή δράση και μια πιθανή καινούργια συμφωνία που θα οδηγήσει στην πολυπόθητη πρόοδο. Προσωπικά όμως δεν θα αισθάνεστε απόλυτα καλά, καθώς θα ταλαιπωρήστε από έλλειψη δυνάμεων. Το δεδομένο αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιθανή κρίση ή μια μικρή κατάθλιψη. Αποσπάστε την προσοχή σας με πράγματα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να φτιάξουν την διάθεση σας ή αναλάβετε δράσεις με την οικογένεια ή το ταίρι σας, για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας.

 

Νοέμβριος 2023

Οι απροσδόκητες αλλαγές στην δουλειά είναι πολύ πιθανές μέσα στον Νοέμβριο. Μπορεί να προαχθείτε ή αντίθετα να σας αφαιρεθούν αρμοδιότητες. Όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, τελικά θα οδηγηθείτε σε πρόοδο, έστω και μέσα από παρακαμπτήρια οδό, γι’ αυτό μην απελπίζεστε. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες και το σύμπαν θα σας δείξει τον δρόμο.

 

Δεκέμβριος 2023

Τον τελευταίο μήνα του έτους θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε αισθητά τα οικονομικά σας. Θα υπάρξει τακτική εισροή χρημάτων στα ταμεία σας, και μάλιστα με αξιόλογα ποσά. Μην μπείτε όμως στο πειρασμό να κάνετε επενδύσεις οποιουδήποτε είδους. Αποταμιεύστε για να έχετε.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …