Βουβάλι 2018

Έτη: 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937, 1925, 1913

Το Βουβάλι θα κερδίσει άμεση υποστήριξη από τον κυβερνήτη του έτους, το Σκύλο,  καθώς υπάρχουν αρκετά στοιχεία που συνδέουν αυτά τα δύο κινέζικα ζώδια. Και τα δύο εκτιμούν την απλότητα, και τα δύο απολαμβάνουν συναισθηματικής ισορροπίας, έχουν πίστη στον εαυτό τους και ελπίδα για το αύριο. Ο Σκύλος θα κάνει τα πάντα , ώστε οι εργατικοί εκπρόσωποι του Βουβαλιού να μην επισκιαστούν από τις περιστάσεις και να μην αντιμετωπίσουν πολύ μεγάλες δυσκολίες!

Η ζωή των εκπροσώπου αυτού του ζωδίου χαρακτηρίζεται από πολλούς σαν βαρετή, ρουτινιάρικη, μονότονη και προβλέψιμη. Τα Βουβάλια όμως βλέπουν σε όλα αυτά τα μια ευλογημένη ισορροπία και σταθερότητα. Το 2018 δεν χαρακτηρίζεται από μεγάλης έκτασης νίκες και επιτυχίες για τα Βουβάλια, αλλά θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι να είναι περήφανοι για την πορεία τους. Και αυτοί είναι όσοι θα έχουν θέσει σωστές προτεραιότητες και έχουν δώσει την σωστή κατεύθυνση στην πορεία της ζωής τους.

Όλες οι εξελίξεις κατά την διάρκεια της χρονιάς του Σκύλου θα οδηγούν σε μια συνεχή βελτίωση της θέσης των Βουβαλιών, μέσα από μια ακούραστη και  σταθερή πορεία. Η πορεία τους αυτή θα χαρακτηρίζεται από αλτρουισμό, όπως συνήθως συμβαίνει με τους εκπροσώπους του ζωδίου τους, διαμορφώνοντας τις ζωές των ανθρώπων που έχουν γύρω τους και αγαπούν. Η εκτενής ενασχόληση με τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι γύρω σας, δεν θα αφήσει μεγάλα περιθώρια να ασχοληθείτε με περιττά και ανούσια στην δική σας ζωή. Αυτό όμως δεν θα σας απασχολήσει καθόλου, καθώς η φωνή της συνείδησης σας θα σας λέει ότι κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει. Γιατί η συνείδηση και η καρδιά σας θα δώσει τον ρυθμό για ότι θα συμβεί στην ζωή σας μέσα στην κινέζικη χρονιά του Σκύλου!

Κατά την διάρκεια της χρονιάς του Κίτρινου Σκύλου, όσοι Βούβαλοι δεν βρίσκονται σε σχέση θα πρέπει να αλλάξουν την στάση τους σε ζητήματα φλερτ. Πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε να κάνουν το πρώτο βήμα οι άλλοι και να κινήσετε εσείς οι ίδιοι τα νήματα! Το 2018 συνιστάται να αναπτύξετε τις δεξιότητες ή τις ικανότητες εκείνες, με τις οποίες δεν είστε και πολύ ικανοποιημένοι. Η αυτό-βελτίωση αυτή θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο ερωτικό παιχνίδι να απολαύσετε την διαδικασία καθ όλη τη διαδρομή. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και έρθετε σε μια ισορροπία μέσα σας, με το ξεκίνημα του δεύτερου εξάμηνου του 2018 θα καταφέρετε να ξεκινήσετε την σχέση που σας πρέπει.

Όσο για τους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σας, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουν σημαντικά δεδομένα στην συναισθηματική τους ζωή. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει, είναι κατά πάσα πιθανότητα η διακόσμηση του σπιτιού τους. Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να ανακαινίσετε την κατοικία σας ή να εμπλακείτε σε κατασκευή, διορθώσεις ή ανακατασκευές της παραθεριστικής κατοικίας σας, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Παράλληλα με τις ασχολίες σας με θέματα της οικογένειας θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με προβλήματα που βασανίζουν φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας χαρακτηρίζονταν πάντοτε από μια υψηλή αίσθηση κολεκτιβισμού! Και όσο ο κόσμος κυβερνάται από τον Σκύλο, που είναι το σύμβολο της η αλληλοϋποστήριξης και της φιλίας, το χαρακτηριστικό του κολεκτιβισμού της προσωπικότητα σας θα λάμψει! Μέσα στην χρονιά αυτή θα αποκόψετε από την ζωή σας άτομα εγωκεντρικά, άτομα που υποκινούνται από ποταπά κίνητρα και θα φέρετε κοντά σας ομοϊδεάτες! Κατά το 2018 τα Βουβάλια θα μείνουν πιστά στον εαυτό τους και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να τους χειραγωγήσει.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναμένεται το ξεκίνημα του έτους του Σκύλου να είναι εξαιρετικά δυναμικό, αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Η όποια κρίση εκδηλωθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον, εσάς δεν πρόκειται να σας αγγίξει. Ανεύθυνοι συνάδελφοι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, κάτι που δεν θα σας χαροποιήσει, αλλά οι κενές θέσεις θα αποτελέσουν για σας μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας, καθώς η ακεραιότητα και ο επαγγελματικός σας είναι γνωστός στους εργοδότες σας. Και αφού κατακτήσετε αυτό που σας αξίζει, η αυτοπεποίθηση σας θα ενισχυθεί, μαζί με το εισόδημα σας!

Τα Βουβάλια θα βιώσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Σκύλου μια θεαματική αύξηση των εισοδημάτων τους, και όπως συμβαίνει συνήθως, δεν αναμένεται να κάνουν ριψοκίνδυνες κινήσεις που να θέτει σε κίνδυνο τα κεφάλαια τους. Εάν είστε επιχειρηματίες, ίσως θα πρέπει κατά την χρονιά αυτή να επενδύσετε σε ένα ασφαλές τραπεζικό προϊόν τα κεφάλαια σας, αντί να αναλάβετε μεγάλα ή μικρά ρίσκα. Άλλωστε ο κυρίαρχος της χρονιάς, ο Κίτρινος Σκύλος, εκτιμάει πολύ τις ασφαλείς επενδύσεις. Το δώρο δε του Σκύλου στο ζώδιο σας θα είναι η υπογραφή με την εκπνοή του ετήσιου κύκλου του μια συμφωνίας ή μια συνεργασίας, το οικονομικό αποτέλεσμα της οποίας θα εκτοξεύσει τα οικονομικά σας στα ύψη! Αυτό όμως θα συμβεί μέσα στο 2019!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …