Βουβάλι 2022 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

Στο κινέζικο ζώδιο του Βοδιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως και αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης τους.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2021               12.02.2021 – 31.01.2022                μέταλλο

2009               26.01.2009 – 13.02.2010                γη

1997               07.02.1997 – 27.01.1998                φωτιά

1985               20.02.1985 – 08.02.1986                ξύλο

1973               03.02.1973 – 22.01.1974                νερό

1961               15.02.1961 – 04.02.1962                μέταλλο

1949               29.01.1949 – 16.02.1950                γη

1937               11.02.1937 – 30.01.1938                φωτιά

1925               25.01.1925 – 12.02.1926                ξύλο

 

 

Βουβάλι 2022 – Συναισθηματικά

Τα προηγούμενα κινέζικα σεληνιακά έτη είχατε αρκετές ευκαιρίες να φέρετε σε τάξη την συναισθηματική σας ζωή. Εάν δεν τις εκμεταλλευτήκατε, το 2022 θα αποδειχτεί αρκετά πιο δύσκολα για σας, ιδίως για όσους αναζητούν το άλλο τους μισό. Τα πάθη φέτος θα είναι σαφώς πιο περιορισμένα, οι ευκαιρίες για σχέσεις πολύ λιγότερες και διάσπαρτες μέσα στην χρονιά, και πολλές φορές οι νέες γνωριμίες μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Για τους δεσμευμένους και παντρεμένους ωστόσο, το 2022 προσφέρεται να επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας από την συναισθηματική και ερωτική σας ζωή, αυτή την φορά σε ένα περισσότερο ρεαλιστικό επίπεδο. Απογοητεύσεις μπορεί να υπάρξουν στην πορεία σας αυτή, αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όσες δυσκολίες και αν προκύψουν. Οι εμπειρίες των προηγούμενων ετών, θετικές ή αρνητικές, θα αποτελέσουν φέτος την σημαντικότερη σας παρακαταθήκη και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αυτοεκτίμηση σας και να πεισμώσετε, ώστε να μπορέσετε στο τέλος να φέρετε μια θετική αλλαγή στην συναισθηματική σας ζωή.

 

Βουβάλι 2022 – Επαγγελματικά

Το κινέζικο ωροσκόπιο προβλέπει ότι θα είστε σε θέση μέσα στην χρονιά του υδάτινου Τίγρη να εδραιώσετε και να απογειώσετε την καριέρα σας, εάν αυτή έχει σχέση με το στοιχείο του νερού, όπως είναι τα ναυτικά επαγγέλματα, η ψυχολογία και η συγγραφή ή η δημοσιογραφία. Για τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες, μπορεί να μην υπόσχεται η χρονιά θεαματική πρόοδο και εξέλιξη, διασφαλίζει όμως ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε περιττούς κινδύνους και ακραίες δυσκολίες. Όσο για τα οικονομικά σας, η χρονιά του Τίγρη προβλέπεται να είναι αρκετά ικανοποιητική. Μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική σταθερότητα χωρίς μεγάλες δυσκολίες, δεν θα πρέπει όμως να περιμένετε να απογειωθούν τα εισοδήματα σας, ότι και αν κάνετε. Το πρώτο εξάμηνου του έτους είναι αρκετά πιο ευνοϊκό από το δεύτερο για μέτρια επενδυτικά ρίσκα, εάν είστε διατεθειμένοι να τα πάρετε. Τα όποια οικονομικά προβλήματα που κουβαλάτε από το παρελθόν θα μπορέσετε με σχετική ευκολία να τα ξεπεράσετε φέτος και να απαλλαγείτε από βάρη και χρέη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας συνιστάται να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεταιρισμών ή συμμαχιών, γιατί θα μπορέσουν έτσι να ξεπεράσουν ευκολότερα κάποια προβλήματα που θα τους χτυπούσαν υπό διαφορετικές συνθήκες στο πορτοφόλι τους. Θα χρειαστεί όμως προσοχή και περίσκεψη στο κάθε νέο σας βήμα, για να μην κάνετε λάθη που θα στοιχίσουν.

 

Βουβάλι 2022 – Υγεία και ευεξία

Σύμφωνα με τις κινέζικες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, μέσα στο έτος του Τίγρη θα πρέπει να περιορίσετε σε σημαντικό βαθμό την πρόσληψη νατρίου (αλάτι). Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να έχετε τουλάχιστον κάποιες μέρες της βδομάδας κάποιου είδους φυσική δραστηριότητα, ώστε να μπορέσετε να περιορίσετε το βάρος σας και να επανέλθετε με την πάροδο του χρόνου στα φυσιολογικά σας κιλά. Και για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να απαρνηθείτε τις λιχουδιές που σας οδήγησαν στα προβλήματα κιλών που πιθανών να έχετε.

 

Βουβάλι 2022 – Τσάκρα

Το δεύτερο τσάκρα, αυτό του ομφαλού ή το ιερό τσάκρα θα χρειαστεί την προσοχή σας μέσα στο σεληνιακό έτος του Τίγρη. Η εύρυθμη λειτουργία του θα είναι αυτή που θα σας επιτρέψει να ανανεώσετε την σχέση σας με το σώμα σας και να επαναφέρει την χαρά και την δημιουργικότητα στην ζωή σας. Η εξισορρόπηση της λειτουργίας του θα περιορίσει την εξάρτηση σας και την εμμονική σχέση που έχετε με την εξουσία και την ανάγκη σας για κυριαρχία. Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την επιθετικότητα, καθώς και τον αυθορμητισμό σας, και η εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα του ομφαλού θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο αποτέλεσμα αυτό. Τρόφιμα, που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε στην προσπάθεια σας αυτή είναι το καστανό ρύζι, τα πορτοκάλια, τα φασόλια, το σαφράν και οι ξηροί καρποί. Η εκτός ισορροπίας λειτουργία του δεύτερου τσάκρα μας, αποτυπώνεται συνήθως με προβλήματα στην ουροδόχο κύστη και στα νεφρά.

 

Βουβάλι 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

Κατά το έτος του υδάτινου Τίγρη συνιστώνται για προστασία και ενίσχυση το κίτρινο της Νάπολη (κίτρινο του ηλιοτρόπιου), το πορτοκαλί και το λευκό ιβουάρ χρώμα (η απόχρωση του φίλντισι).

Όσο για τους ευνοϊκούς μήνες για το ζώδιο σας,  αυτοί είναι ο Δεκέμβριος, ο μήνας του Αρουραίου, ο Μάιος, ο μήνας του Φιδιού, ο Σεπτέμβριος, ο μήνας του Κόκορα και ο Ιανουάριος του 2023, ο μήνας σας. Προσοχή κατά τον Ιούλιο, το μήνα του Προβάτου!

 

Βουβάλι 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

Σύμφωνα με τις επιταγές του φένγκ σούι για το έτος του Τίγρη συνιστάται για το ζώδιο σας η χρήση του κιτρίνη ή της ηλιόπετρας (sunstone) για προστασία, θεραπεία ή ενίσχυση. Ο κιτρίνης μπορεί να ρυθμίσει τις ενεργειακές ροές σας και να σας αναζωογονήσει ενεργειακά. Χάρη δε στον μαγνητισμό που εκπέμπει, φέρνει διαύγεια πνεύματος, με αποτέλεσμα να κάνουμε σωστές επιλογές βάσει των συμφερόντων ή των επιδιώξεων μας. Καταπολεμά την κούραση, βοηθάει στην συγκέντρωση, δίνει κίνητρο για επιτυχία και είναι η ιδανική πέτρα για εξετάσεις ή σπουδές. Η επαφή όμως της πέτρας με το σώμα μας μπορεί να ξυπνήσει τις επιθετικές μας διαθέσεις, οπότε συνιστάται να τοποθετείται σε στρατηγικό σημείο στον χώρο μας.

 

Η ηλιόπετρα θα σας βοηθήσει να απορροφήσετε και να κατανοήσετε σε βάθος τα γεγονότα που θα βιώσετε μέσα στο έτος του Τίγρη. Είναι όμως και μια πέτρα διεγερτική και ευεργετική, που βοηθάει να διατηρήσουμε σταθερό ρυθμό δραστηριοτήτων κατά την διάρκεια της μέρας, οπότε συνιστάται να την φέρουμε επάνω μας. Τονίζει την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα μας, φέρνει χαρά και αυτοπεποίθηση.

 

Τυχερά χρώματα: λευκό, κίτρινο, πράσινο

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4

Τυχερά λουλούδια: τουλίπες, πρωινή δόξα, άνθος ροδακινιάς

Άτυχο χρώμα: μπλε

Άτυχοι αριθμοί: 5 και 6

Άτυχη κατεύθυνση: νοτιοδυτικά

 

Βουβάλι 2022 – Συμβουλή έτους

Βουβάλι με στοιχείο το ξύλο: Η δύναμη της θέλησης θα είναι το Α και το Ω

Βουβάλι με στοιχείο τη φωτιά: Πραγματισμός χρειάζεται και παρρησία

Βουβάλι με στοιχείο τη γη: Η ενότητα δεν συνεπάγεται απαραίτητα δύναμη

Βουβάλι με στοιχείο το μέταλλο: Μην περιμένετε τίποτε από τους άλλους, για να μην απογοητευθείτε

Βουβάλι με στοιχείο το νερό: Πάντα να αναλύετε το μονοπάτι που σκέφτεστε να ακολουθήσετε

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Λαγού Κινέζικο ωροσκόπιο 2023

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά κατά το 2023 τοποθετείται στις 22 Ιανουαρίου, κατά την οποία γιορτά…