ΒΟΥΒΑΛΙ

ΕΤΗ: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά, που θα φέρει την εμβάθυνση των σχέσεων, για όσους είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι. Η αγάπη και το πάθος θα είναι παντού παρόντα, καθώς θα πηγάζουν από τα βάθη της ψυχής σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα εκπέμπουν έντονο αισθησιασμό, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε το ταίρι σας και να ξεκινήσετε μια νέα διαδρομή κοινής συμβίωσης. Αυτή η χρονιά θα είναι επίσης πολύ καλή για τη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου ή να ανοίξετε την καρδιά σας σε φίλους. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ισορροπία που θα υπάρχει στην προσωπική-συναισθηματική σας ζωή μέσα στο 2019!

 

ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και η χρονιά αναμένεται να είναι θετική, με ελάχιστα εμπόδια σε επίπεδο καριέρας και οικονομικών, θα συνεχίσετε με αμείωτους ρυθμούς να προσπαθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρχει σταθερότητα στα επαγγελματικά σας και σταθερές ροές χρημάτων, κάτι που θα σας απαλλάξει από άγχη και θα σας αφήσει περιθώρια να σχεδιάσετε την επόμενη μέρα.  Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτό μπορεί να σημαίνει ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης τους ή κάποιες καινοτόμες ιδέες. Διατηρήστε όμως ένα χαμηλό προφίλ για να αποφύγετε τα σχόλια και τη γλωσσοφαγιά. Κατά διαστήματα θα ήταν σοφό να κάνετε μικρά διαλειμματα ή να προγραμματίσετε ταξίδια για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώστε. Και σε κάποια απόδραση, ίσως συναντήσετε τα άτομα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα…

 

ΥΓΕΙΑ

Τα Βουβάλια είναι δυνατά και σπάνια αρρωσταίνουν. Και όταν πάλι υποφέρουν από κάτι, σπάνια το κοινοποιούν. Το άγχος ωστόσο θα σας δημιουργήσει φέτος αρκετούς μυϊκούς πόνους και μια τάση για τραυματισμούς, κυρίως λόγω απροσεξίας. Η επαφή με την φύση αλλά και ένα ήρεμο περιβάλλον μπορούν να σας ηρεμήσουν ώστε να ανακάμψετε. Αποφύγετε όμως να γίνετε ερημίτες και προσπαθήστε να είστε σωματικά και πνευματικά πιο ευέλικτοι και ενεργοί!

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…