Για 3 ζώδια Δυσκολίες και προκλήσεις– Ιούλιος 2023

Ο Ιούλιος μπορεί να προσφέρει μια σειρά θετικών όψεων, που ευνοεί αρκετά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, παρουσιάζει όμως και αρκετές σκληρές όψεις με εμπλεκόμενους τον Δία, τον ανάδρομο Κρόνο, τον Ουρανό και τον ανάδρομο Πλούτωνα, που θα προκαλέσουν μεγάλους πονοκεφάλους σε κάποιους άλλους. Ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις ή στις αποφάσεις τους θα πρέπει να είναι κυρίως οι Δίδυμοι, οι Ταύροι και οι Ιχθείς!

Δίδυμοι

Σημαντικά προβλήματα στον οικονομικό τομέα μπορεί να φέρει ο Ιούλιος στο ζώδιο σας, μια και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να σας επιβληθούν σημαντικού ύψους χρηματικά πρόστιμα ή να γίνουν άμεσα απαιτητά κάποια χρέη σας. Στο ενδεχόμενο αυτό δεν θα μπορείτε να βασιστείτε στην βοήθεια του στενού σας κύκλου, γιατί ή δεν θα έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν οικονομικά, ή δεν θα έχουν την διάθεση να το κάνουν. Η κλοπή του αυτοκινήτου σας ή μια σημαντική μηχανική βλάβη θα έχει άμεση επιβάρυνση στον προϋπολογισμό σας, ενώ συγγενικά πρόσωπα ή γείτονες ίσως να προκαλέσουν με τις πράξεις τους μια σημαντική οικονομική αιμορραγία. Κουτσομπολιά εις βάρους σας μπορεί να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας και να απομακρύνουν σημαντικές ευκαιρίες. Μια απότομη αλλαγή της τύχης ενδέχεται να σας στερήσει ξαφνικά την δουλειά σας ή τις πηγές εισοδήματος, με συνέπεια να αντιμετωπίσετε σημαντικό βιοποριστικό πρόβλημα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει αναγκαστική μετανάστευση, πιθανή νοσηλεία ή φυλάκιση. Οι πλανητικές όψεις συνιστούν να αναθεωρήσετε την στάση σας απέναντι στις υλικές αξίες και να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος.

Ταύροι

Δυσκολίες και προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε μέσα στον Ιούλιο κατά την διάρκεια ταξιδιών σας στο εξωτερικό, στην αλληλογραφία σας με αλλοδαπούς ή με συμβόλαια με οργανισμούς του εξωτερικού. Δυσμενείς εξελίξεις ή εμπόδια μπορεί επίσης να παρουσιάσουν οι τομείς των σπουδών, της διδασκαλίας, της κατάρτισης ή των επιστημονικών μελετών ή ανακοινώσεων. Σοβαρές διαφωνίες και καβγάδες μπορεί να υπάρξουν με το περιβάλλον σας για ζητήματα ηθικής, φιλοσοφίας ή πίστης. Ακόμη και αν δεν υποστείτε άμεσα τις συνέπειες των πλανητικών όψεων στους πιο πάνω τομείς, γνώσεις ή δεξιότητες που μπορεί να αποκτηθούν το διάστημα αυτό, θα αποδειχτούν εκ των υστέρων πρακτικά άχρηστες. Το αίσθημα της μοναξιάς ή της ανεπιθύμητης σας παρουσίας, μπορεί να σας συνοδεύει μέσα στον Ιούλιο, ακόμη και αν διαθέτετε έναν εκτεταμένο φιλικό ή κοινωνικό κύκλο. Ούτε στην προσωπική σας ζωή ωστόσο θα είναι αρκετά καλύτερη η εικόνα. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να έχετε κάποια δυσάρεστα πρώτα ραντεβού, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να βιώσετε την προδοσία του συντρόφου σας ή να υπάρξει χωρισμός. Προβλήματα είναι επίσης πιθανά με τα παιδιά σας, σημαντικές διαφωνίες στην οικογένεια, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διακοπές σας, εάν τις έχετε προγραμματίσει μέσα στον Ιούλιο, καθώς δεν αναμένονται ανέφελες.

Ιχθείς

Οι δύσκολες όψεις του Ιουλίου που επηρεάζουν το ζώδιο σας, μπορεί να έχουν άμεση επίπτωση στην δημόσια εικόνα ή τον αντίκτυπο που έχετε στο ευρύ κοινό, ανάλογα με το είδος της ασχολίας σας. Φίλοι, θαυμαστές ή υποστηριχτές ίσως σας γυρίσουν την πλάτη και θα δείτε την δημοτικότητα σας να φθίνει. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, να διαδοθούν στον επαγγελματικό χώρο άσχημες φήμες για το πρόσωπο σας, που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εικόνα σας. Δημιουργικά έργα ή διαφημιστικές καμπάνιες που θα ξεκινήσουν μέσα στον μήνα, έχουν αυξημένες πιθανότητες αποτυχίας, ενώ μεγάλες μπορεί να είναι οι απώλειες σας στον τζόγο. Προδοσία από φιλικά πρόσωπα, εραστές ή συντρόφους ενδέχεται να βιώσετε κάποιοι, ή να υπάρξει ένας ξαφνικός χωρισμός ή μια αιφνίδια διακοπή μιας σημαντικής επαγγελματικής συνεργασίας. Σχέδια μπορεί να ματαιωθούν και προγράμματα να ανασταλούν, που θα σας απογοητεύσουν, ίσως να υπάρξουν προβλήματα με τα παιδιά σας ή στη προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου.

Κουράγιο όσοι βρίσκεστε κάτω από την άσχημη επιρροή των όψεων. Φροντίστε για την καλύτερη δυνατή έκβαση των καταστάσεων και μην ξεχνάτε ότι, μήνας είναι και θα περάσει…

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο : (2 Μαΐου – 12 Οκτωβρίου 2024)

Ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις 2 Μαΐου και η πεντάμηνη σχεδόν αυτή πορεία του αποτελεί…