ΓΟΥΡΟΥΝΙ

ΕΤΗ: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2019 θα φέρει ευχάριστες στιγμές στην συναισθηματική σας ζωή, αλλά δεν θα ήταν συνετό να περιμένετε πάρα πολλά από το ταίρι σας ή από τους γύρω σας. Για σας είναι μια ακόμη χρονιά που θα πρέπει να δουλέψετε σε προσωπικό επίπεδο, αποκτώντας αυτοπεποίθηση, ερχόμενοι σε επαφή με τον εαυτό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ψευδαισθήσεις σας ήταν αυτές που σας εμπόδιζαν στην κατάκτηση της ευτυχίας. Σταδιακά και με προσοχή θα κάνετε νέους φίλους και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους υφιστάμενους. Βασιζόμενοι στις εμπειρίες και τα βιώματα των προηγούμενων ετών, θα είστε σε θέση να κάνετε πιο σωστές επιλογές των προσώπων που σας περιβάλουν.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν και το 2019 δεν είναι η χρονιά που θα φέρει σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σας, εν τούτοις θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο! Το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρα σας είναι σχεδόν γεγονός, ένα βήμα που θα φέρει περισσότερες αρμοδιότητες. Θα είναι ένα ακόμη προπαρασκευαστικό στάδιο, που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα εφόδια που απαιτούνται για την καριέρα σας. Οικονομικά οφέλη θα υπάρξουν, αλλά σε ένα επόμενο χρονικό διάστημα. Αποβάλλετε τις φοβίες σας και απαλλαγείτε από συναισθήματα ενοχής!

 

ΥΓΕΙΑ

Παρά τις περίεργες διατροφικές συνήθειες και τους ακατάστατους ρυθμούς ζωής, διατηρείτε την καλή σας υγεία! Το άγχος σας μπορεί να προκαλέσει στομαχικά προβλήματα, ενώ οι αρθρώσεις και το κυκλοφορικό σας σύστημα είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη παθογένεια. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια πιο δραστήρια κοινωνική ζωή και να θωρακιστείτε συναισθηματικά για να μην σας καταβάλλουν εύκολα οι απογοητεύσεις. Η εγγύτητα με την φύση και η αγάπη που εισπράττετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να έχει για σας μια θαυμαστή θεραπευτική δράση.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…