Γουρούνι – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Γουρούνι 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Γουρουνιού ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2019               05.02.2019 – 24.01.2020               γη

2007               18.02.2007 – 06.02.2008              φωτιά

1995               31.01.1995 – 18.02.1996                  ξύλο

1983               13.02.1983 – 01.02.1984                 νερό

1971               27.01.1971 – 14.02.1972                   μέταλλο

1959               08.02.1959 – 27.01.1960                 γη

1947               22.01.1947 – 09.02.1948                 φωτιά

1935               04.02.1935 – 23.01.1936                 ξύλο

 

Γουρούνι 2023 – Γενική επισκόπηση

 Το έτος του υδάτινου Λαγού, το 2023, υπόσχεται για το ζώδιο σας ευημερία, αρμονία, χαρές και ευχάριστα γεγονότα. Θα έχετε άφθονη ενέργεια και θετική σκέψη, καθώς και υγιείς φιλοδοξίες. Τα λάθη του παρελθόντος και οι εμπειρίες που αποκτήσατε τα τελευταία χρόνια θα αποτελέσουν τον οδηγό σας μέσα στην χρονιά και θα σας οδηγήσουν με αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Ας έχετε όμως κατά νου, ότι οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι λογικές και μετρημένες, μακριά από ψευδαισθήσεις αλλά και πονηρούς σκοπούς.

Αλλαγές θα υπάρξουν πολλές μέσα στην χρονιά, κάποιες που θα σας χαροποιήσουν, κάποιες που θα σας ξεβολέψουν, θα πρέπει ωστόσο να τις δεχτείτε αδιαμαρτύρητα και να προσαρμοστείτε τις νέες συνθήκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Στην κινέζικη αστρολογία το Γουρούνι είναι το πιο ευγενικό και πιστό ζώδιο. Θέλετε μέσα στην χρονιά που ακολουθεί να αποτελέσετε για όλους μια ζεστή αγκαλιά, να τους προστατεύσετε και να τους καθοδηγήσετε σε ασφαλή λιμάνια.

Γουρούνι 2023 – Καριέρα

 Είστε διανοητικά έτοιμοι για το επόμενο σημαντικό σκαλί στην καριέρα σας. Το παλεύετε τα τελευταία χρόνια, παρά τις αποτυχίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίσατε. Μέσα στο 2023 είναι απαραίτητο να κάνετε σωστή κατανομή των δυνάμεων σας και να σταθμίσετε αντικειμενικά τις δυνατότητες ή τις πιθανότητες σας να πετύχετε τους στόχους σας, για να μην απογοητευτείτε στην συνέχεια. Εάν θέλετε να εκτοξεύσετε την καριέρα σας στην στρατόσφαιρα και να γίνετε πλούσιοι, δεν έχετε παρά να δουλέψετε πολύ σκληρά, αλλά και έξυπνα. Γιατί θα υπάρξουν εμπόδια στον δρόμο σας, καθώς και ανταγωνιστές που θα είναι έτοιμοι να σας βγάλουν από την κούρσα.

Μέσα στην χρονιά του Λαγού θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να καταφέρετε αυτό που προσδοκάτε, αν και δεν θα είναι πολλές. Μην τις αφήνετε λοιπόν να πάνε χαμένες. Θα υπάρξουν κάποιες δελεαστικές προτάσεις, οι οποίες θα αξίζουν το κόπο να τις εξετάσετε, ακόμη και αν αυτές συνεπάγονται μια ριζική αλλαγή κατεύθυνσης της καριέρας σας. Μια αλλαγή επαγγέλματος είναι πιθανή, αρκεί να είναι αξιόλογη η προσφορά. Χρειάζεται ωστόσο προσεκτική σκέψη και ανάλυση της παραμικρής λεπτομέρειας, ώστε να μην κάνετε παρορμητικές και πιθανόν λανθασμένες κινήσεις. Εάν έχετε μια ενδιαφέρουσα ιδέα, τότε θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να την υλοποιήσετε. Τα χρήματα θα ακολουθήσουν, όπως και η κοινωνική καταξίωση.

Γουρούνι 2023 – Οικονομικά

 Εάν ελπίζετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, βασιζόμενοι σε ξένες πλάτες, τότε δεν έχετε καμιά ελπίδα μέσα στο 2023 να ανακάμψετε. Θα πρέπει να τα καταφέρετε από μόνοι σας, αναζητώντας τρόπους που θα σας επιτρέψουν να έχετε ένα ικανοποιητικό και κυρίως, σταθερό εισόδημα. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα, κατεβάστε νεωτεριστικές ιδέες, βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, ενημερωθείτε και κυρίως, μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Γιατί όποιος ψάχνει, βρίσκει και όποιος προσπαθεί, πετυχαίνει. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα κερδίσετε, ίσως όχι όσα ελπίζατε, αλλά τουλάχιστον αρκετά περισσότερα από όσα έχετε προς στιγμήν.

Προσοχή θα χρειαστεί ωστόσο στην διαχείριση σας. Έχετε την τάση να εφορμάτε στις αποταμιεύσεις σας, όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι. Την φετινή χρονιά αυτό είναι απαγορευτικό. Θα πρέπει να είστε πολύ πιο φειδωλοί στις δαπάνες σας και να ξοδεύετε τα χρήματα που με τόση δυσκολία θα κερδίσετε μόνο όπου είναι απαραίτητο. Αυτό σημαίνει λιγότερα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μια σχετική λιτότητα στην καθημερινή ζωή, ιδίως μέσα στο καλοκαίρι.

Γουρούνι 2023 – Συναισθηματικά

 Η συναισθηματική σας ζωή δεν αποτελεί προτεραιότητα σας μέσα στο 2023, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την παραμελείτε τελείως. Το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου μην ξεχνάτε να δείχνετε τακτικά την αγάπη σας στο ταίρι σας μέσα από ρομαντικές χειρονομίες. Οι επαγγελματικές και οικονομικές ανησυχίες είναι μεν έντονες το διάστημα αυτό, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο σύντροφός σας έχει ανάγκες και η σχέση θέλει θυσίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και να αποχαιρετίσουν την εργένικη ζωή.

Η άνοιξη του 2023 θα είναι για το ζώδιο σας μια εξαιρετικά ρομαντική εποχή. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι μπορεί να βιώσουν έναν νέο μήνα του μέλιτος, καθώς ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η θέρμη των συναισθημάτων θα θυμίζει τις πρώτες μέρες της γνωριμίας. Είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο και να αναζωογονήσετε την σεξουαλική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για πολύ καλές γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μια αρχικά φιλική σχέση με άτομο που θα γνωρίσετε θα εξελιχθεί αργότερα σε ερωτική.

Και το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τις σχέσεις των ήδη δεσμευμένων. Η ρομαντική ατμόσφαιρα κυριαρχεί και πάλι, όπως και τα τρυφερά συναισθήματα μεταξύ των συντρόφων. Φεγγαράδες, βόλτες στις ακρογιαλιές και ρομαντικά ραντεβού θα κάνουν θαύματα για την ποιότητα των σχέσεων του ζωδίου σας. Όσο ελεύθεροι δεν κατάφεραν να βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει μέσα στους προηγούμενους μήνες, ας μην απελπίζονται, γιατί το άλλο τους μισό κάπου εκεί γύρω βρίσκεται και περιμένει την κατάλληλη χρονική στιγμή για να φανερωθεί.

Το τέλος του φθινοπώρου και ο χειμώνας είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Μόνο που σε κάποιες σχέσεις ίσως υπάρξουν ορισμένες αναταράξεις λόγω της ανάμειξης τρίτων. Παλέψτε με όλες σας τις δυνάμεις και κρατήσετε τους τρίτους μακριά από την σχέση σας, για να μην καταστρέψουν ότι με κόπο χτίσατε. Οι ελεύθεροι θα απολαμβάνουν στο στάδιο αυτό τώρα πια την διασκέδαση και τις περιστασιακές τους σχέσεις, χωρίς να έχουν κανένα ενδιαφέρον να δεσμευτούν.

Γουρούνι 2023 – Υγεία

 Η ψυχική σας υγεία θα πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας για το ζώδιο σας μέσα στο 2023. Θα υποφέρετε από στρες, θα έχετε εκρήξεις θυμού καθώς και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τον θυμό σας και να διαχειρίζεστε το υπερβολικό σας άγχος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το καταπιέζετε, γιατί θα σας δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων υγείας. Απλά θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης μέσα από φυσικές δραστηριότητες, όπως είναι για παράδειγμα η άθληση.

Ο Ιανουάριος θα χρειαστεί λίγο μεγαλύτερη προσοχή, γιατί κινδυνεύετε από κρυολογήματα, φλεγμονές και γρίπες. Προσπαθήστε να είστε σε καλή φόρμα, μέσα από καλή διατροφή, άσκηση και ενίσχυση του οργανισμού σας με βιταμίνες, ώστε να έχετε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Εάν παρόλα αυτά αρρωστήσετε, επισκεφθείτε άμεσα στον θεράποντα γιατρό σας, πριν εκτραχυνθεί η κατάσταση. Το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικό από πλευράς υγείας και φυσικής κατάστασης, κινδυνεύετε όμως από τραυματισμούς στο σπίτι και από τροχαία ατυχήματα. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή λοιπόν το διάστημα αυτό.

Γουρούνι 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Οι άντρες του ζωδίου σας θα έχετε την εύνοια της τύχης να λύσετε με σχετική ευκολία όσα προβλήματα κουβαλάτε από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να ανοίξουν ως δια μαγείας οι δρόμοι προς την επιτυχία. Η υλική πλευρά της ζωής σας θα βελτιωθεί, το ίδιο και οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα ή ιδιότητα και να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, κάτι που θα έχει ευεργετική επίδραση στα οικονομικά σας.

Μέσα στο 2023 θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε την δική σας δουλειά, χωρίς να χρειαστείτε συνεταίρο ή την στήριξη ανθρώπων επιρροής. Αλλά θα πρέπει να είστε ψυχικά έτοιμοι να αφιερώσετε όλες σας τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ατέλειωτες ώρες, αλλά το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου θα έχετε την ευτυχία να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους προσφέρεται για επαγγελματικές επαφές και επικοινωνία με νέους πιθανούς πελάτες ή συνεργάτες, είναι όμως ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα για να βελτιώσετε τις γνώσεις και δεξιότητες σας. Στην προσωπική σας ζωή, όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε μια ήρεμη, αρμονική και γαλήνια ζωή. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσουν τον θαυμασμό και τον μαγνητισμό που θα ασκούν στον κόσμο γύρω τους και θα διασκεδάσουν με τις πολλές και εφήμερες γνωριμίες τους. Το αν θα ξεκινήσουν μια καινούργια συναισθηματική σχέση, θα εξαρτηθεί απόλυτα από τις προσωπικές ανάγκες και επιδιώξεις τους. Ευκαιρίες θα υπάρξουν…

Γουρούνι 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Οι γυναίκες του ζωδίου θα είναι ικανοποιημένες από την ζωή τους μέσα στο 2023! Θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις, θα περιβάλλεστε από αξιόπιστα άτομα, θα βιώνετε ευχάριστα γεγονότα. Θα μοιάζει σαν παραμύθι, μόνο που θα είναι πραγματικότητα. Το ωροσκόπιο του 2023 υπόσχεται ανάπτυξη επαγγελματική και υλοποίηση των μακροχρόνιων επαγγελματικών σας σχεδίων. Δυστυχώς όμως η δουλειά θα απορροφά όλο σας τον χρόνο και δεν θα έχετε πολλά περιθώρια για προσωπική ζωή.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να ιδρώσετε πραγματικά πολύ για να καταφέρετε αυτό που ονειρεύεστε εδώ και καιρό στην καριέρα σας. Είναι δε το διάστημα αυτό που θα αντιμετωπίσετε το πιεστικό δίλλημα, καριέρα ή οικογένεια; Κάποιες από εσάς θα κάνουν οικογένεια, ορισμένες θα γίνουν μητέρες, κάποιες θα μετακομίσουν σε άλλη πόλη ή χώρα, κάποιες άλλες θα ιδρύσουν την δική τους επιχείρηση. Το μέλλον σας θα καθοριστεί σε σημαντικό βαθμό από τις επιλογές που θα κάνετε αυτή την χρονική περίοδο. Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα της στιγμής, κάντε προσεκτικές επιλογές και κυρίως, εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας. Από τον Σεπτέμβριο και μετά θα έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε λίγο και να απολαύσετε τα επιτεύγματα σας.

Γουρούνι 2023 – Feng shui και τύχη

 Το έτος του υδάτινου Λαγού σας επιφυλάσσει καλή τύχη και ευημερία, αλλά θα χρειαστεί σκληρή και επίπονη δουλεία, ειλικρίνεια με τον εαυτό σας και τους άλλους, καθώς και πνευματική ανάπτυξη. Το χρήμα και η καριέρα δεν είναι το πάν στην ζωή! Για ενίσχυση της θετικής σας ενέργειας συνιστάται να κάνετε χρήση βοτάνων και αιθέριων ελαίων. Για να αποφύγετε τις κακοτυχίες και τις αρνητικές επιδράσεις, αναζητήσετε προστασία σε πετρώματα και κρυστάλλους φεγγαρόπετρας, ρουμπινιού, ή λιλά νεφρίτη. Εάν ενδιαφέρεστε να προσελκύστε την αγάπη στην ζωή σας, αγοράστε ειδώλια ενός ζεύγους πάπιας και τοποθετήστε τα κοντά στο κρεβάτι σας.

Τυχερά χρώματα για το 2023: Χρυσό, γκρι, καφές και κίτρινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 9, 1 και 5

Τυχεροί μήνες 2023: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούλιος και Νοέμβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Μάιος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Φεγγαρόπετρα, ρουμπίνι και νεφρίτης

Τσάκρα 2023: Κορυφής

Γουρούνι 2023 – Το έτος ανά μήνα

 Ιανουάριος 2023

Μπορείτε να καταφέρετε σπουδαία πράγματα στην καριέρα σας μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και με την βοήθεια ανθρώπων επιρροής. Μην επαναπαυθείτε όμως πρόωρα στις επιτυχίες σας, γιατί τίποτε δεν είναι ακόμη δεδομένο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τα δώρα της τύχης που θα σας δοθούν την εποχή αυτή.

 Φεβρουάριος 2023

Κάντε σωστή κατανομή του χρόνου και την ενέργειας σας. Μέσα στον Φεβρουάριο μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε δράσεις που θεωρούσατε δύσκολο να πετύχετε. Εξετάστε προσεκτικά τις προτάσεις συνεργασίας, γιατί κάποιες από αυτές θα είναι ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά επικερδείς.

 Μάρτιος 2023

Κάποια ζητήματα θα απαιτήσουν επείγουσα επίλυση. Νέες ιδέες και σχέδια θα έχουν σημαντική επίδρασης την καριέρα σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας, όσα προβλήματα και να παρουσιαστούν. Για να αναλάβετε μεγάλης κλίμακας έργα και δράσεις, ίσως να χρειαστεί να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.

 Απρίλιος 2023

Ο Απρίλιος είναι ένα μήνας που θα γεννήσει πολλές ανησυχίες για το μέλλον. Εσείς ή το ταίρι σας μπορεί να αποφασίσει να αλλάξετε καριέρα, εργοδότη ή να δραστηριοποιηθείτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως να αλλάξετε τόπο κατοικίας, πόλη ακόμη και χώρα κατοικίας. Οικονομικά δεν είναι ο καλύτερος δυνατός μήνας, επομένως χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των χρημάτων σας. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας, καθώς και τα μυστικά που σας εμπιστεύθηκαν οι άλλοι!

 Μάιος 2023

Το άγχος και η αρνητική σας διάθεση μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να εκτονώσετε το άγχος σας με δημιουργικούς τρόπους. Ένα ειδύλλιο είναι πιθανόν να γεννηθεί στον επαγγελματικό χώρο και είναι στο χέρι σας το πως θα το διαχειριστείτε. Φροντίστε ωστόσο να ξεκουραστείτε γιατί κινδυνεύετε από εξάντληση.

 Ιούνιος 2023

Το καλοκαίρι ξεκινάει με αισιόδοξα μηνύματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι ριζικά καινούργιο στην ζωή σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στις κινήσεις σας. Οικονομικά θα είναι ένας καλός μήνας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Θα χρειαστεί επίσης να είστε πιο προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας με τους ανθρώπους γύρω σας.

 Ιούλιος 2023

Σας περιμένουν μεγάλα έξοδα μέσα στον Ιούλιο, άλλα προγραμματισμένα και άλλα όχι, άλλα ευχάριστα και άλλα αναγκαία. Εάν δεν διαθέτετε τα κεφάλαια που απαιτούνται, μην καταφεύγετε στην εύκολη λύση του τραπεζικού δανεισμού. Δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με την ευκολία που ελπίζετε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από μια τραπεζική δανειακή σύμβαση. Προσοχή επίσης στις αγορές σας, γιατί μέσα στον μήνα κινδυνεύετε να κάνετε κακόγουστες και πανάκριβες αγορές.

 Αύγουστος 2023

Το τέλος του καλοκαιριού σας βρίσκει να προσπαθείτε να αναζωογονήσει τις σχέσεις σας σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο. Προβλήματα που δημιουργήθηκαν το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επιλυθούν και να μην αφεθούν να χρονίζουν. Δεν ωφελούν όμως βιαστικές κινήσεις. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι καλό θα ήταν να αποφύγουν τις εξωσυζυγικές περιπέτειες!

 Σεπτέμβριος 2023

Ορισμένοι από τους δεσμευμένους του ζωδίου σας θα συνειδητοποιήσουν ότι ο σύντροφός σας δεν συμμερίζεται πλέον τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας, κάτι που κάνει την συμπόρευση σας δύσκολη, αν όχι ακατόρθωτη. Μην βιαστείτε ωστόσο να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα οδηγήσουν στον χωρισμό, γιατί η κατάσταση μπορεί να είναι τελείως διαφορετική τον επόμενο μήνα…

 Οκτώβριος 2023

Ο Οκτώβριος είναι για σας ένας μήνας ελευθερίας και θετικών συναισθημάτων. Δεν μπορεί να σας τρομάξει τίποτε, δεν μπορεί να σας χαλάσει την καλή διάθεση καμία αναποδιά. Όσο είστε μόνοι, θα διαπιστώσετε τώρα ότι είναι πραγματικό θείο δώρο το να απολαμβάνετε την μοναξιά σας, να είστε ελεύθεροι να δημιουργείτε, να μελετάτε, να σχεδιάζετε το μέλλον σας και να ταξιδεύετε χωρίς δεσμεύσεις και βάρη.

 Νοέμβριος 2023

Είναι ένας καλός μήνας να κλείσετε εκκρεμότητες και να λύσετε παλιά προβλήματα. Τα δημιουργικά σας έργα υλοποιούνται απρόσκοπτα και η  καριέρα σας εξελίσσετε όπως το επιθυμείτε, δεν υπάρχει ισορροπία όμως μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αφιερώστε περισσότερο  χρόνο στην οικογένεια και το τέλος του φθινοπώρου θα σας βρει ευτυχισμένους.

 Δεκέμβριος 2023

Ένα επείγον επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σας βγάλει από τον προγραμματισμό σας, ενώ οι ανησυχίες σας για τα ανοίγματα στον προϋπολογισμό σας σύντομα θα ξεχαστούν, μια και θα υπάρξουν λύσεις. Επενδύστε όμως στις ανθρώπινες σχέσεις και δημιουργήστε σταθερά θεμέλια στην σχέση σας με τον σύντροφό σας, καθώς και με τους φίλους και συγγενείς σας.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …