Δίδυμοι – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14/10 έως και 20/10/2019!

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Οι πλανήτες δεν ευνοούν   κοινωνικές  επαφές και γνωριμίες  από τον επαγγελματικό σας τομέα για να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι με την πανσέληνο στον Κριό. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισης σας από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Πολλοί από σας τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, πρέπει να διώξετε τις ανασφάλειες και εσωστρέφειες, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σας τις πάρουν άλλοι. Καινούργιοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι.

 

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

 

Τα  άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής, και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας  του   φορτισμένου  πλανητικού  σκηνικού.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.

 

 

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…