Δίδυμοι – Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 30/9 έως και 6/10/2019!

Επαγγελματικά – καριέρα

 

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας για αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε να τις νιώθετε συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους αν δεν προσέξετε πολύ καλά. Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί γιατί ήδη το καλοκαίρι έχετε ξοδέψει αρκετά για αυτό θα πρέπει να περιοριστείτε τώρα γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε όταν το πορτοφόλι σας μείνει άδειο.

 

Αισθηματικά – κοινωνικά   

 

Το πλανητικό  σκηνικό με το, εξάγωνο της Αφροδίτης και τον Δία στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευνοεί τον αισθηματικό σας τομέα από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο. Η συναισθηματική σας ζωή ανανεώνετε και γίνετε πιο ενδιαφέρουσα τώρα που επιτέλους το πήρατε απόφαση να βάλετε λίγο ρομαντισμό και τρυφερότητα στη σχέση σας και να γίνεστε πιο εκδηλωτικοί.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει. Αν είστε μια χαρά με το έτερον σας ήμισυ, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …