Δίδυμοι – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις. Κάποιο οικονομικό ζήτημα σχετικό με αγοραπωλησία σπιτιού ή κληρονομιά ή σε μορφή επιδόματος.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Στα οικονομικά σας θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις  .Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα πλανητικά σήμερα καθησυχάζουν την διάθεση σας. Βρείτε ένα ήρεμο περιβάλλον σήμερα ώστε να κλέψετε χρόνο να σκεφτείτε. Η κρίση σας λειτουργεί σωστά

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον, εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι θολή… Μην ανησυχείτε όμως υπέρμετρα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς είστε κουρασμένοι και ευέξαπτοι. Φερθείτε με διπλωματία και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εκκρεμή ζητήματα με το δημόσιο, καθώς θα πρέπει σύντομα να τα διευθετήσετε. Μην τα παραμελείτε, γιατί αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος σας.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό  σκηνικό φροντίζει από αισθηματικής πλευράς, ώστε τα πράγματα να γίνουν  καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η θετική στάση σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι. Αργά το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων και να εξετάσετε διεξοδικά κάθε καινούργια πρόταση.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης…

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μη μπερδεύετε προσωπικά θέματα με την εργασία σας. Τα άστρα και οι πλάνητες οξύνουν καταστάσεις και προκαλούν εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας. ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αν παρασυρθείτε σε διαπληκτισμούς, σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων! Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι καταστάσεις στον γάμο σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι παλιά και γνωστά από καιρό, αλλά δεν έχετε την διάθεση να τα επιλύσετε. Κάποια στιγμή θα πρέπει όμως να το κάνετε…

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα, αλλά και λίγο πιο κατασταλαγμένοι ίσως… Κινηθείτε με μικρά και σταθερά βήματα, ξεκαθαρίζοντας τα ζητήματα που σας απασχολούν…

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.
Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι…

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Φλερτ και καινούργιες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Δεν μπορείτε όμως να βασίζεστε στο ενδεχόμενο δημιουργίας μια νέας σχέσης, τουλάχιστον προς το παρόν…

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κάντε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας! Σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Ψυχικά θέλετε να είστε ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα και ερωτευμένοι…

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή στις αποφάσεις σας κατά την σημερινή μέρα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον!

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάντε την επανάσταση σας, αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα απαιτούν προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…