Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία… Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας σήμερα. Με λίγη προσοχή μπορείτε να κερδίσετε πολλά.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία. Προσοχή όμως στις απογοητεύσεις και εξαπατήσεις.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να αισθάνεστε απαισιόδοξα και μια αδικαιολόγητη απογοήτευση. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και ειδικά με το ταίρι σας μπερδεύονται τόσο, που αισθάνεστε ότι όλα θα καταρρεύσουν γύρω σας…

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Αποφύγετε εξαπατήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι σοβαρές. Η αποφασιστικότητα στον αισθηματικό τομέα θα σας κάνει να κερδίσετε έδαφος στον ερωτικό τομέα.

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Με υπομονή και διπλωματία θα μπορέσετε να φέρετε σε πέρας τις υποθέσεις που σας αγχώνουν. Δεν θα σας ωφελήσει σε τίποτε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και έριδες.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Στα οικονομικά γίνετε πιο προσεκτικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι θολή… Μην ανησυχείτε όμως υπέρμετρα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιοι μελετήσετε τα δεδομένα προσεκτικά. Υπάρχει επίσης και ο ανάδρομος Ερμής που δεν εγγυάται μακροβιότητα…

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις. Μέρα είναι και θα περάσει…

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και εριστικοί με το ταίρι σας. Ίσως όλο αυτό που αισθάνεστε να οφείλεται στις δικές σας ανασφάλειες…

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Θα ήταν φοβερά επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα! Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, απλά αγνοήστε τους. Οι πλανητικές η συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα! Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας από κακή συνεννόηση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Αν και αρχή της εβδομάδας, κάτι θα οργανώσετε για το βραδάκι… Για τους ερωτευμένους η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα! Ξεκαθαρίστε καταστάσεις από το παρελθόν, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα!

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η μέρα μπορεί να φέρει ανέλπιστες λύσεις σε δυσεπίλυτα ζητήματα και τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Αποφύγετε ενέργειες και αποφάσεις που θα σας δεσμεύσουν με ευθύνες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ρομαντισμός του συντρόφου σας θα σας απογειώσει σήμερα.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς είστε κουρασμένοι και ευέξαπτοι. Φερθείτε με διπλωματία και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Ίσως να γευτείτε απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρο σας σήμερα. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο προσεκτικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Προσοχή όμως και στις οικονομικές δοσοληψίες σας! Κάτι μπορεί να μην είναι όπως φαίνεται…

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Η διαίσθηση σας είναι έντονη σήμερα και προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί! Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή να πρόκειται για ανέλπιστες  ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Τετάρτη.29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως περίεργη και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με κάποια άτομα, εξαιτίας παρεξηγήσεων για ασήμαντη αφορμή…

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Παρασκευή 01.1.2021 (Σε&…