Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Υπάρχει πιθανότητα μια επαγγελματική σας σχέση να κλονιστεί σοβαρά σήμερα, ενώ η υπερβολική σωματική κούραση θα σας δημιουργήσει κακή  διάθεση. Διαφαίνονται προστριβές με συνεργάτες και αρκετή ένταση. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα θα  φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών και χρεών θα σας πιέσουν αρκετά. Μην επιβαρύνετε το σύντροφο σας με παράλογες ζήλιες και γκρίνιες.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πράγματα και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά προς όφελος σας.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μικροεμπόδια

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυμα να τερματίστε τη σχέση σας, εάν δεν έχετε σκεφτεί καλά τις είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Με ψυχραιμία σκεφτείτε τις εναλλακτικές που έχετε και δράστε ανάλογα.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας. Θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αψιμαχίες με τρίτα πρόσωπα και συγγενείς θα χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκουν στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές και συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα, με παράλληλη τόνωση του εισοδήματος σας.

Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ασχοληθείτε με πράγματα που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας στον τομέα της τεχνολογίας. Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα δημιουργήσει μικροπροβλήματα και θα φέρει συγκρούσεις. Άγχος και στρες σας πιέζει υπερβολικά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας συναρπάσουν και κάποιοι από εσάς θα χαρείτε με νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Μυστήριο και ίντριγκα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσει με θέματα κληρονομικά και οικονομικά.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  προς όφελος σας.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Στα αισθηματικά θα επέλθει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις, καθώς παλιά προβλήματα και απωθημένα θα έλθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αποφύγετε  περιττές σπατάλες και έξοδα!

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα ενδεχομένως να φορτίσει το κλίμα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Κάντε την επανάσταση σας αποφεύγοντας ωστόσο λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων επαγγελματικών σχέσεων. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη των όρων και προϋποθέσεων, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων στο μέλλον.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση και τα άγχη της καθημερινότητας δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα των επαγγελματικών σας στην προσωπική σας ζωή. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί με την συμπεριφορά σας.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος και οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια στο ταίρι σας, καθώς είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα σήμερα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας μια γνωριμία μπορεί να σημάνει την έναρξη μιας καινούργιας σχέσης.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφο και την οικογένεια σας και χαλαρώστε από την πιεστική πραγματικότητα.

Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας, γιατί τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Φροντίστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας. Το να είστε απόλυτοι και ισχυρογνώμονες δεν σας οδηγεί πουθενά. Ίσα-ίσα δημιουργείτε εχθρούς εκεί που δεν τους χρειάζεστε. Θα δεχτείτε επιθέσεις από άτομα που δεν το περιμένατε και θα σας απογοητεύσουν.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει και σας απογοητεύει. Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή και καλό προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων σας. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όσων μπορείτε να καταφέρετε.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Υπόγειες διεργασίες, μυστικά και συγκρούσεις με το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις και επαφές που δεν έχουν τίποτε να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η αρνητική στάση κάποιων αγαπημένων σας προσώπων πιθανόν να σας προβληματίσει. Τα άστρα σήμερα και οι πλανήτες είναι πιθανόν να σας προκαλέσουν ένταση και να γεννήσουν μια ενοχλητική ζήλια απέναντι στο σύντροφο σας.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και διαλλακτικότητα, καθώς τα περιθώρια ελιγμών σας είναι περιορισμένα.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…