Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα ενθαρρύνεται οποιαδήποτε δραστηριότητα που προωθεί μια διευρυμένη ματιά στη ζωή και το ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Η προσωπική πρωτοβουλία σημαίνει πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα πράγματα μπορεί να πάνε εκπληκτικά σήμερα, αν δεν κάνετε εσείς την γκάφα σας και τα τινάξετε στον αέρα. Μην παρασύρεστε σε μυστικές δραστηριότητες και εμπιστευτικές συζητήσεις.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Όλη την ημέρα μπορεί να είναι θεωρητική, αφηρημένη και ιδεαλιστική σχετικά με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Οι πιο απίθανες φαντασιώσεις μπορεί να αποδειχθούν λογικές… 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η ζωή θα είναι ευνοϊκή για σας, αλλά σε αντάλλαγμα θα απαιτηθεί ευελιξία και  διαίσθηση! Για να συνειδητοποιήσετε τις πράξεις σας, θα πρέπει να αναλογιστείτε το αποτέλεσμα των κινήσεων σας στις ζωές των άλλων. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία, εάν ξέρετε πότε για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και τις απόψεις σας για σας. Αλλιώς η επιτυχία σας θα αποδειχθεί επιφανειακή και κάποιος άλλος θα επωφεληθεί από τα αποτελέσματα της εργασίας σας.

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Είστε πλέον έτοιμοι να ρίξετε μια φρέσκια ματιά στο μέλλον σας. Τι μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο;  Να κάνετε νέους φίλους ή να ανταποκριθείτε σε νέες προστάτες επαγγελματικής φύσης. Μην προσπαθείτε να τα αλλάξετε όλα μαζί… 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Θα πρέπει να εστιάσετε σήμερα τις δράσεις σας και να σταματήσετε να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό σας που ενοχλεί πάνω απ όλα τους γύρω σας. .

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Κατά το πρώτο μισό της μέρας το πιο πιθανό είναι να καθοδηγηθείτε από την έμπνευση σας ή από συμβουλές φίλων και όχι σύμφωνα με την κοινή λογική και νηφάλιους υπολογισμούς… Προσοχή μόνο, μην σας βγει ξινό…

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο μιλώντας και περισσότερο πράττοντας! Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Η αυριανή μέρα θα σας προσφέρει πολύ καλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας, αλλά και πληροφόρησης.  

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Αποφύγετε τη διάσπαση της προσοχής σας. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την έντονη πνευματική δραστηριότητα και τις διαμάχες με τους ανθρώπους γύρω σας. Η ένταση και οι διαπληκτισμοί θα αποβούν εις βάρος σας.

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Εάν οι έντονοι προβληματισμοί και οι σκέψεις δεν σας άφησαν να κλείσετε μάτι, επιχειρήστε επειγόντως να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τρέχουσα κατάστασή. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για δραστικές αλλαγές ακόμη και αν είναι οικογενειακής φύσης. 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα σας κάνει πολύ καλό να περιορίσετε σήμερα τις επαφές σας, την έκθεση σας σε κινδύνους και την ανάληψη ευθυνών.  Τα επαγγελματικά ή οικογενειακά  καθήκον σας ή την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη. 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Οι τρέχουσες ανάγκες σας μπορεί να υπερβαίνουν τις ικανότητές σας, ειδικά νωρίς το πρωί. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας από τις προφανείς και αναγκαίες, βάζοντας κάποια τάξη στα οικονομικά σας. 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα. Θα δεχθείτε απρόσμενες προτάσεις όμως και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να βρεθούν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες για να ηρεμήσετε!

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα του/της συντρόφου και αφεθείτε για λίγο στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο και αν καταφέρει ή της επιτρέψετε να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ενδιαφέρουσα…

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε εάν δεν προσέξετε τις δαπάνες σας. Μην σας παίρνει από κάτω, γιατί σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει σκόρπιους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε όμως έτσι ενέργεια και χρόνο που δεν έχετε…

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Θα ανοίξουν νέοι δρόμοι αρκετά σύντομα!

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και εισπράττετε θετικά σχόλια για τις ικανότητές και την διπλωματία σας. Θα είναι μια εξαιρετική παρακαταθήκη για την σταδιοδρομία σας.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη με το ραβδάκι της να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας! Την ευκαιρία αυτή δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μια ανεξήγητη ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας για να μην κάνετε ζημιά σε σχέσεις.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Καλή διατροφή, ξεκούραση και ίσως λίγη διασκέδαση θα σας αναζωογονήσουν.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει και πάλι σύντομα στο προσκήνιο.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σκέψεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι μάλλον κακή, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σας.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να την δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σας!!!

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσετε κάποια λάθη του παρελθόντος στον οικονομικό τομέα, αλλά και να καλύψετε τα οικονομικά ανοίγματα που έχετε κάνει πρόσφατα.

 

 

 

 

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2023

Σάββατο 01.04.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση) Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν …