Δίδυμοι – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Τον Ιούλιο θα πρέπει να σκεφτείτε και τα αποφασίσετε τι αξία έχει για σας η αγάπη, τι αξία έχουν οι ερωτικές σχέσεις στη ζωή σας, την ουσία της συναισθηματικής οικειότητας, της πίστης σε μια σχέση, της γενναιοδωρίας απέναντι στο σύντροφό σας, αλλά και της διαχείρισης των κοινών οικονομικών πόρων. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε άστατη ερωτική ζωή ή έχετε σκοπό να εγκαταλείψετε για σχέση, καθώς σας καλεί η ελευθερία! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας κάνετε εντύπωση στους κύκλους που κινείστε τον μήνα αυτό και με μεγάλη ευκολία προσελκύετε υποψήφιους εραστές με το χιούμορ σας αλλά και την ικανότητα σας να ανακαλύπτετε το ευαίσθητο σημείο του συνομιλητή σας που θέλετε να κατακτήσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σηματοδοτώντας μια στιγμή κρίσης για τους παντρεμένους, αλλά και για όσους σκοπεύουν να πάνε την σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ίσως να υπάρχουν πιεστικά ζητήματα  που θα μεγεθυνθούν με την έκλειψη, όπως είναι η χειραγώγηση, ο έλεγχος, οι εξαρτήσεις ή ακόμη και το εκτός ελέγχου πάθος στη σχέση. Χρειάζεται προσοχή και αυτοσυγκράτηση το διάστημα αυτό!  Ο Δίας συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος), που δεν προσφέρει ανακούφιση στον τομέα αυτό. Τη τελευταία βδομάδα του μήνα υπάρχει μια θετική όψη μεταξύ Άρη και Δία, που ευνοεί την αρμονική επίλυση διαφορών αλλά και παλαιότερων ζητημάτων συναισθηματικής φύσης.

Σημαντικοί αριθμοί

 

4, 13, 14

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

3, 5, 6, 7, 19

 

 

 

Συμβουλή

 

Στις αρχές του μήνα ένα άτομο που εμπιστεύεστε θα ενεργήσει πίσω από την πλάτη σας, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί! Στα τέλη του μήνα όμως η ένταση αυτή θα υποχωρήσει, οπότε θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ανακτώντας τις δυνάμεις σας. Θα ανακαλύψετε όμως ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι μέσα από την ταλαιπωρία αυτή. Να είστε δοτικοί με τα άτομα που σας αγαπάνε και σας στηρίζουν, για να έχετε λαμβάνειν από το σύμπαν.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…