Δίδυμοι – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου

Ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να δημιουργήσει κλίμα ασυνεννοησίας με τον σύντροφό σας, για σας τους αδέσμευτους, τα πράγματα όμως δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Οι πλανητικές όψεις του μήνα φέρνουν στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα και ευνοούν τη λύση τους σε μόνιμη βάση! Παρ όλες τις δυσκολίες και τις ανατροπές, ο Μάρτιος είναι ο μήνας που ευνοεί την σταθεροποίηση της σχέσης σας και θα πρέπει να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ελεύθεροι σκοπευτές θα έχουν πολύ «δουλειά» αυτό το μήνα, με ένα πλανητικό σκηνικό να βάζει φωτιά στο κρεβάτι σας! Απολαύστε το αχαλίνωτο σεξ, κολακευτείτε από την προσοχή που θα προσελκύετε, αλλά μην περιμένετε προς το παρόν να συνάψετε μια μονιμότερη σχέση… δεν ήρθε ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

 

Όψεις πλανητών :

 

Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτο). Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας.

 

Η πανσέληνος της 21-03-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

 

Η Αλίντα Κανάκη, είναι πάντα δίπλα σου, μέσα από την προσωπική της γραμμή 901 1513 403!  για να σου προσφέρει τις πιο αξιόπιστες αστρολογικές προβλέψεις! 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.astrologos.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…