Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 20 του μήνα όμως μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε πιο εσωστρεφείς, να αγαπάτε την ησυχία του σπιτιού σας και τις ήρεμες βραδιές. Και ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 του μήνα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, συνιστώντας να είστε αυτάρκεις στις δράσεις σας, για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν σας ευνοεί η συλλογική δουλειά. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, οπότε αρχίζουμε να έχουμε καθυστερήσεις και προβλήματα. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας αναλόγως για να περιορίσετε τις αρνητικές συνέπειες της ανάδρομης πορείας του.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 11 Απριλίου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία). Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μετά τις 11.04, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον πλανήτη της αποπλάνησης στο ζώδιο σας, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να λάμψετε! Θα έχουν αρκετές ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, να βρουν το άλλο τους μισό, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους και να επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην σχέση.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά) και είναι δυνατή μια μετάθεση προτεραιοτήτων τις μέρες αυτές. Το μυαλό σας είναι αυτό που ορθώνει τα μεγαλύτερα εμπόδια στο δρόμο σας και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τι θέλετε να πετύχετε και ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσετε. Οι αρνητικές σκέψεις και η απογοήτευση με το παραμικρό σας βγάζουν από την πορεία σας. Προσοχή στα χρήματα και γενικότερα στις συναλλαγές σας, γιατί κινδυνεύετε με απώλειες μεγάλων χρηματικών ποσών.

 

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου συμβαίνει στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλίες, ομάδες και κοινωνική διάδραση). Τις μέρες γύρω από την έκλειψη ίσως υπάρξουν απροσδόκητα συμβάντα, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, που δύσκολα θα μπορούσατε να προβλέψετε. Κάποια προβλήματα που θα εμφανιστούν ίσως να μπορούν να επιλυθούν μόνο συλλογικά. Ίσως όμως και να κληθείτε να συμμετέχετε σε μια ομάδα έργου, να σας εμπιστευθούν ένα έργο ή να ηγηθείτε μιας επαγγελματικής προσπάθειας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  11, 14, 19, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  7, 12, 16, 26, 30

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …