Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέχρι τις 19 Απριλίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος από τον Κριό τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι η περίοδος που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού, που έτσι και αλλιώς δεν είναι του χαρακτήρα σας, και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Μην κοινοποιείτε ωστόσο τα μελλοντικά σας σχέδια για να μην τραβήξετε την προσοχή των ανταγωνιστών επάνω σας. Οι ανταγωνιστές ή όσοι σας φθονούν και δεν θέλουν την επιτυχία σας θα είναι εξαιρετικά δραστήριοι μέσα στον μήνα. Στις 19/04 μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς, να αποφεύγετε τις παρέες και τις διασκεδάσεις, απορροφημένοι από τα αιώνια υπαρξιακά σας προβλήματα. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Κριού μεταξύ 2 και 25 Απριλίου, ένα διάστημα που συνιστάται να έχετε όση υποστήριξη μπορείτε για την υλοποίηση των δράσεων σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις, θα εντοπιστούν ελλείψεις ή θα υπάρξουν λάθη και παραλείψεις. Θα πρέπει να είστε όσο γίνεται επικεντρωμένοι στην δουλειά σας, για να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Την τελευταία βδομάδα του μήνα που επιστρέφει στην ορθή του φορά οι καταστάσεις εξομαλύνονται και υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα. Οικονομικά θα είναι ο μήνας αρκετά δύσκολος λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας. Έγγραφα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ίσως να καθυστερήσουν, να έχουν πρόβλημα ή να χαθούν. Μετά τις 25 του μήνα που γυρίζει ο Ερμής και πάλι ορθόδρομος θα εκλείψουν οι απρόβλεπτες εξελίξεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέσα στον Απρίλιο το ζώδιο του Κριού και τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Στις 29 του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η φαντασιώσεις θα είναι πολλές και έντονες, θα αποζητάτε τις ιδανικές καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν θα είστε σε θέση να τα βρείτε, και θα υπάρχει έντονη απογοήτευση, χωρίς όμως ουσιαστικό λόγο. Το διάστημα αυτό κάποιοι μεταξύ σας ίσως μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου θα σας δώσει αρκετή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Εάν χρειαστείτε στήριξη στις υποθέσεις σας, μην διστάζετε να την ζητήσετε. Ένα άτομο μάλιστα που δεν υπολογίζατε ίσως να σας συνδράμει με καταλυτικό τρόπο. Επανασυνδεθείτε με άτομα, γιατί θα είναι ευεργετική η αναθέρμανση της σχέσης και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα φέρει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένοι μεταξύ σας ίσως να παραιτηθούν από την δουλειά τους, ενώ άλλοι ίσως να αλλάξετε θέση εργασίας. Για αρκετούς θα αποτελέσει η Πανσέληνος αυτή την απαρχή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς θα πάρουν την υγεία τους πολύ πιο σοβαρά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 7, 12, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 9, 19

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…