Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, φίλοι Δίδυμοι! Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Και ο Ερμής βρίσκεται ήδη από τον Δεκέμβριο στον 8ο ηλιακό σας οίκο, αλλά είναι ανάδρομος μέχρι της 18 Ιανουαρίου. Από την θέση του αυτή φέρνει κάποιες ακραίες καταστάσεις στην ζωή σας και επηρεάζει ζητήματα χρημάτων και κληρονομικών. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν προβλήματα με τις συναλλαγές σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για τραπεζικές συναλλαγές, διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων ή απλά ως προς την διαχείριση των χρημάτων σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 Ιανουαρίου στον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

Η Πανσέληνος στις 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο θα σας αναγκάσει να θέσετε προτεραιότητες, να καθορίσετε μόνοι σας τι σας είναι πολύτιμο και τι όχι και θα πρέπει να αφήσετε πλέον στην άκρη. Κάποιες δυσκολίες ίσως να υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας. Μην ρισκάρετε χρήματα ή την υπόληψη σας! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου αγγίζει τον 9ο οίκο σας και ευνοεί σπουδές, μακρινά ταξίδια αλλά και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Σηματοδοτεί μια θετική περίοδο για το ζώδιο σας, με υψηλή δημιουργικότητα και δυνατότητες να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 4, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 2, 11, 21, 25

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…