Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει οι Δίδυμοι να είναι λίγο περισσότερο χαμαιλέοντες από ότι συνήθως, φορώντας κατά περίπτωση το ανάλογο κοστούμι, ώστε να προσαρμοστούν στις εκάστοτε συνθήκες. Με την ευγλωττία και τους τρόπους σας θα καταφέρετε να αποκρύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, να αποφύγετε την ειλικρίνεια και απλά να κάνετε την δουλειά σας. Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή υπόσχεται πολλές καινούργιες συναντήσεις και μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σας. Ίσως να επιλύσετε τυχόν εκκρεμή ζητήματα οικονομικής φύσης ή τουλάχιστον να θέσετε τις βάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Η θέση αυτή του Ήλιου, δεν αυξάνει μόνο την πιθανότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, αλλά τις καινούργιες επαφές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα οικονομικά σας, καθώς θα φέρουν ευκαιρίες για δουλειά ή επέκταση δραστηριοτήτων. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και αποκαθίσταται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής θα κινείται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στον Λέοντα και στον 3ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει τις τελευταίες μέρες του μήνα στον 4ο οίκο και στην Παρθένο. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε επικοινωνιακοί, θα γνωρίσετε αρκετό κόσμο, θα επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και θα δημιουργήσετε τις επαφές εκείνες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καριέρα σας. Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και οι υπογραφές συμβάσεων ή συμβολαίων για καινούργιες συνεργασίες. Τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου όμως τα πάντα επιβραδύνουν και στρέφετε την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού που έχετε παραμελήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οικονομικά συνιστάται να πραγματοποιήσετε μεγάλες ή σημαντικές αγορές κατά το πρώτο μισό του μήνα, όσο ο Ερμής θα διέρχεται τον Λέοντα, γιατί όταν θα περάσει στην Παρθένο ξεκινάει μια αυστηρή περίοδος αποταμίευσης. Τα έσοδα σας αναμένεται να αυξηθούν μέσα στον μήνα, κυρίως λόγω της ευφυίας σας και των έξυπνων ιδεών που θα έχετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί και αυτή μέσα στον Ιούλιο τον 2ο ηλιακό σας οίκο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου (μέχρι τις 11/07). Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Στις 11 Ιουλίου περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τις επαφές και την επικοινωνία σας. Είστε πολύ πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, κάνετε εύκολα γνωριμίες, που όμως παραμένουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με το ταίρι σας και τις φιλικές σας παρέες, ίσως δε να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας και συνιστάται να είστε προετοιμασμένοι για κάποια αστάθεια. Ίσως να έχετε κάποια νέα για το εισόδημα σας ή μπορεί να υπάρξουν καινούργιες συνθήκες στον χώρο της δουλειάς σας. Θα χρειαστεί να μειώσετε τις δαπάνες σας ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Σύντομα όμως θα κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες ευκαιρίες να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί για το ζώδιο σας μια σημαντική περίοδο προσωπικής εξέλιξης. Ίσως να καταφέρετε να απαλλαγείτε από σχέσεις που έχουν φθίνει με τον χρόνο και αποτελούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Είναι πιθανές επίσης κάποιες αλλαγές στις απόψεις σας λόγω των γεγονότων που θα προκύψουν. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να απαλλαγείτε από βλαβερές συνήθειες ή εθισμούς.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 3, 7, 12, 22, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο:  1, 5, 10, 19

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…