Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Στον τομέα της καριέρας σας, ο Ιούνιος δεν θα κινηθεί με τους ρυθμούς που περιμένατε, αγαπητοί Δίδυμοι. Κάποιοι μεταξύ σας στήριζαν εδώ και καιρό τις ελπίδες τους σε μια καινούργια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό, αλλά κάτι θα παρεμβληθεί και θα ακυρωθούν τα πάντα, αφήνοντας σας στα κρύα του λουτρού… Κάποιοι άλλοι όμως ίσως να αισθανθούν έντονα, πως η συνεργασία ή ο συνεταιρισμός που έχουν, αποτελεί τροχοπέδη στα μελλοντικά τους σχέδια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα καταστρέψετε κάτι εν δυνάμει καλό και θα χρειαστείτε πολύ καιρό για να σταθείτε πάλι στα πόδια σας.

Ως προς τα οικονομικά σας, ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, θα διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου τον οίκο του ωροσκοπίου σας των χρημάτων από της εργασία σας, ταυτόχρονα με τον Ήλιο! Αυτό συνεπάγεται αυξημένα έσοδα, καθώς το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Καλό θα ήταν να αποπληρώσετε παλιές οφειλές ή δάνεια, πριν προχωρήσετε σε καταναλωτικές δαπάνες. Ήδη το δεύτερο μισό του μήνα δεν είναι τόσο ευνοϊκό, ιδίως σε ότι αφορά ζητήματα κληρονομικά, επενδύσεις, εξεύρεση νέων πηγών εσόδων, κλπ.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά το σπίτι των συναισθηματικών σας σχέσεων, εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 9 Ιουνίου! Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη να ερωτευτείτε ξανά, θα εκπέμπετε ερωτισμό και γοητεία και θα είστε η ψυχή της παρέας! Αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τα πολλά και μεγάλα λόγια το διάστημα αυτό και να ελέγξετε την αλαζονεία σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, απολαμβάνοντας το γενικότερα ευνοϊκό κλίμα και τα βλέμματα που θα προσελκύουν, υπάρχει ο  κίνδυνος να χάσουν το σωστό timing και μια καλή ευκαιρία για μια καινούργια συναισθηματική σχέση.

Εάν είστε δεσμευμένοι θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα με τα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης σας, καθώς το ταίρι σας θα πιέζει για λύσεις και απαντήσεις! Για κάποιους μεταξύ σας ο μήνας ίσως να διαλύσει τις αυταπάτες που έχετε για το ταίρι, τον γάμο ή την σχέση σας. Η Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων των Διδύμων και ίσως υπάρξει ένα σημείο καμπής, μια κρίση ή μια σημαντική στιγμή που θα κλιθείτε να πάρετε αποφάσεις για την σχέση ή τον γάμο σας. Αποφάσεις που θα έπρεπε να είχατε πάρει εδώ και καιρό! Εάν η απόφαση που θα ληφθεί είναι συναινετική, αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για σας. Η 18 του μήνα είναι μια ημερομηνία που μπορεί να ξεσπάσουν καυγάδες, διαφωνίες και να υπάρξουν αντεγκλήσεις με αφορμή την διαχείριση των χρηματικών πόρων του ζεύγους ή να πρόκειται απλά για μια κρίση ζηλοτυπίας! Μόνο με ειλικρίνεια και παραδοχή των σφαλμάτων σας θα καταφέρετε να βγείτε σχετικά αλώβητοι από την διαμάχη αυτή…

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 4, 12

Σημαντικές ημερομηνίες: 17, 19, 21, 26, 27

Σημείωση-Συμβουλή: Αποφύγετε αυθόρμητες και παρορμητικές εξομολογήσεις συναισθηματικής φύσης, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρέψετε σχέσεις! Βεβαιωθείτε πρώτα ότι το αντικείμενο του πόθου σας ενδιαφέρεται και αυτό, γιατί αλλιώς θα πληγωθείτε άσκοπα…

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…