Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

ΟΉλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Νοεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 22/11 μετακινείται ο Ήλιος στον Τοξότη και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής θα διέρχεται επίσης τον 7ο  οίκο του ωροσκοπίου σας μετά τις 10 Νοεμβρίου και από την θέση του αυτή θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των επαφών σας. Αναμένεται να παραβρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι, να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους, να δημιουργήσετε τις απαραίτητες κοινωνικές ή επαγγελματικές επαφές. Ο Νοέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, σύναψη συμφωνιών ή για την έναρξη διαφημιστικών εκστρατειών. Με δεδομένο ότι είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ομιλητικοί το διάστημα αυτό, κάτι που θα σας οδηγήσει να εκμυστηρευτείτε πράγματα σε άγνωστους σε σας ανθρώπους, μην απορήσετε εάν θα υπάρξουν κουτσομπολιά που θα αφορούν το πρόσωπο σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο από τις 8 Νοεμβρίου μέχρι και τα τέλη του μήνα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

 Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι στις 13 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και στον 6ο ηλιακό σας οίκο. Υπό την επιρροή της η υγεία σας πρέπει να έχει προτεραιότητα! Φροντίστε την φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας, ξεκουραστείτε αρκετά και τραφείτε υγιεινά, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Εάν σκοπεύετε να κάνετε δίαιτα, συμβουλευτείτε έναν ειδικό και μην πειραματίζεστε με την υγεία σας.

  Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου είναι στο ζώδιο σας και μπορεί να φέρει συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή έντονες διαφωνίες σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας. Διαφωνίες ίσως να υπάρξουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιλέξτε την οδό του συμβιβασμού, για να γλυτώσετε τα χειρότερα. Με την Πανσέληνο κλείνουν κύκλοι και δεν θα θέλατε να δείτε την πόρτα της εξόδου…

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο:  8, 10, 20, 23, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο:  12, 13, 17, 20

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…