Δίδυμοι – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό προς το τέλος της εβδομάδας ευνοεί επικοινωνίες και συζητήσεις για καινούργιες συμφωνίες.  Η νευρικότητα σας θα είναι εμφανής, καθώς θα παρουσιάζονται εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας και δεν πρέπει να έρθετε σε προστριβές με του συνεργάτες σας. Τα άστρα προβλέπουν για σας ότι θα πρέπει να προσέξτε υπογραφές συμβολαίων και κλεισίματα συμφωνιών, γιατί δύσκολα θα πετύχετε ευνοϊκούς όρους.

 

Αισθηματικά

 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου προετοιμαστείτε, γιατί το ταίρι σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του, ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε με τις υποχρεώσεις της σχέσης σας όσο πρέπει. Εσείς από τη δική σας πλευρά, φροντίστε το λιγοστό χρόνο που θα έχετε στη διάθεση σας, να τον εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, για να βλέπετε τον σύντροφο σας και να τον κάνετε να νοιώσει ότι τον αγαπάτε και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε γι αυτόν. Έτσι θα μπορέσει και εκείνος με την σειρά του, να αισθανθεί καλύτερα και να σας εκφράσει την αγάπη του. Οι singles του ζωδίου, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας να σας ευνοεί και θα αφήσετε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, των  πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας και του «εγώ», ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …