Δίδυμοι-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 3ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΕΡΑΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ
ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ (διπλή φύση )
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΔΙΑΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΙΧΘΥΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΔΟΝΤΙΑ, ΟΣΤΑ, ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΧΕΡΙΑ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΩΜΟΙ, ΝΕΥΡΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΣΤΑΧΤΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΦΙΛΑΥΤΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΑΧΑΤΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ, ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΥΡΙΤΙΚΑ ΑΛΑΤΑ, ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ

 

 

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων και με την σειρά τους κυβερνούν τον Τρίτο Οίκο του Ζωδιακού Κύκλου.

 

Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, οι Δίδυμοι καταλαμβάνονται από τον Ήλιο από τις 21 Μαΐου μέχρι τις 21 Ιουνίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από τις 16 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου. Το ζώδιο απέναντι από τους Διδύμους είναι ο Τοξότης.

 

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τα δίδυμα αδέλφια Κάστορα και Πολυδεύκη  της ελληνικής μυθολογίας. Οι Διόσκουροι όπως είναι γνωστοί, ήταν παιδιά (δίδυμα) του Δία και της Λήδας και αδέλφια της ωραίας Ελένης.

 

Οι Δίδυμοι κυβερνούν το νευρικό μας σύστημα, την τραχεία, τους ώμους, τα χέρια και τα δάχτυλα, τα άνω πλευρά και τους πνεύμονες.

 

Ο Ερμής, ο θεός της επικοινωνίας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο έναν Δίδυμο. Σαφώς και μιλάτε στο τηλέφωνο μέχρι την αυγή και το διαδίκτυο μοιάζει να εφευρέθηκε για να ικανοποιήσει την ακόρεστη ανάγκη σας για επικοινωνία. Ένας Δίδυμος είναι από πνευματώδης έως διανοούμενος, γοητευτικός αλλά και αδέσμευτος, κοινωνικός, γοητευτικός και επιδέξιος. Έχει ανοιχτό μυαλό, είναι ευέλικτος στην ζωή του, έχει μεγάλη ενεργητικότητα και είναι συνεχώς απασχολημένος.

 

Διπλής φύσης ζώδιο, μπορεί συγχρόνως να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα και να τα βγάζει πέρα με επιτυχία χωρίς να μπλοκάρει. Οι Δίδυμοι πρέπει να μορφώνονται για να μπορούν να καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους και να θέσουν υψηλούς στόχους, που σχεδόν πάντα τους πετυχαίνουν με άνεση. Αν δεν καλλιεργήσουν το μυαλό τους, τότε έχουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα: Είναι απατεώνες, ψεύτες, πάντα κοιτάνε πως να βγάλουν εύκολα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο, απλά για να περνούν καλά χωρίς ιδανικά και στόχους.

 

Στην επαγγελματική τους ζωή είναι καλοί συνεργάτες, έχουν δίψα για μάθηση, πρωτοποριακές ιδέες, δεν τους αρέσει όμως να φορτώνονται με πολλές ευθύνες, αν και γνωρίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα. Στην διαχείριση των χρημάτων τους είναι σπάταλοι. Τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν εκδρομές με τους φίλους τους, αφού για τους Δίδυμους ζωή σημαίνει ελευθερία κινήσεων, απόλαυση, διασκέδαση, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Και στον έρωτα είναι άστατοι! Δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, είναι όμως συναισθηματικοί και αν θέλει κάποιος να τους «κλέψει» την καρδιά θα πρέπει να γοητεύσει πρώτα το μυαλό τους. Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι εύστροφος, ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος, για να μπορούν να συζητούν τα πάντα μαζί του.

 

Στα μειονεκτήματα του καταγράφονται ο άστατος χαρακτήρας του, η διπροσωπία, η επιπολαιότητα και αναποφασιστικότητα, η ασυνέπεια και η απερισκεψία, η φλυαρία και ο νευρικός του χαρακτήρας.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Χαρακτηριστικά ζωδίων - Μαγικές Δυνάμεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 1ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – …