Δίδυμοι 2021 – Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις – 2021 Από την Αλίντα Κανάκη !

Ένα έτος αυτοπραγμάτωσης!

Το 2021 θα είναι ένα έτος γεμάτο με απροσδόκητες ανατροπές για το ζώδιο σας, πολλές από τις οποίες θα σας πιάσουν εξ απήνης. Όσο και αν ακούγετε τρομακτικό, το γεγονός αυτό όμως θα λειτουργήσει στην ουσία υπέρ σας, γιατί ενδεχομένως δεν θα χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις ή κρίσιμες στιγμές να πάρετε αποφάσεις. Θα το κάνει το Σύμπαν για σας. Σε γενικές γραμμές όμως θα έχετε άπλετο χρόνο να κάνετε τις επιλογές σας, να ζυγίσετε καλά τα δεδομένα, να αποφασίσετε και να δράσετε. Ο μόνος κίνδυνος που υπάρχει είναι να χαραμίσετε πολύτιμο χρόνο και να χάσετε το σωστό momentum.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σας μέσα στο 2021 καθώς θα είναι σε θέση να καταστείλει τελείως την αρνητική επίδραση της Σελήνης. Ως εκ τούτου θα είναι εντελώς απίθανο να έχετε πρόβλημα με τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, θα είναι όμως χρήσιμο να λαμβάνετε αποφάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς αυτής με βάση τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Πάντοτε να σκέφτεστε πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα, ακόμη και αν νομίζεται ότι το τοπίο είναι ξεκάθαρο και οι όροι του παιχνιδιού δεδομένοι. Γιατί τίποτε μέσα στην χρονιά αυτή δεν θα είναι αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Θα πρέπει να μάθετε να είστε επιφυλακτικοί, να δαμάσετε τον παρορμητικό σας χαρακτήρα και να είστε όσο περισσότερο προσαρμοστικοί μπορείτε. Το 2021 θα σας διδάξει πολλά και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, εάν καταφέρετε να συντονιστείτε στο πνεύμα της εποχής.

Το ξεκίνημα του έτους μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου θα είναι ένα μάλλον χαοτικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην σχεδιάσετε τίποτε σημαντικό την περίοδο αυτή. Εάν έχετε προγραμματίσει ήδη κάποια σημαντικά γεγονότα μέσα στους πρώτους τρεισήμισι μήνες του έτους, δεν χρειάζεται να τα ακυρώσετε, αλλά να είστε πολύ πιο προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ανακτήσετε τον έλεγχο της επιχείρησης σας, να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να χαράξετε μια νέα πορεία χωρίς συμβιβασμούς. Απλά φροντίστε να καλύψετε τα νότα σας όσο καλύτερα μπορείτε, διαφυλάξτε πολύτιμα έγγραφα και μείνετε μακριά από αντιδικίες και εντάσεις.

Το διάστημα αυτό η προσωπική ακτινοβολία σας θα είναι το σημαντικότερο σας όπλο, πιο σημαντική ακόμη και από τις δεξιότητες, τα ταλέντα ή τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε. Εάν διατηρείτε δική σας επιχείρηση, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες της αγοράς και θα σας επιτρέψουν να επιβιώσετε και να αναπτυχθείτε. Μην αφήνετε περιθώρια σε ζηλόφθονα και μοχθηρά άτομα να σας αποσυντονίζουν, μην αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να γίνετε αρεστοί ή να πείσετε για την ορθότητα των απόψεων ή των κινήσεων σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην ανοικοδόμηση του μέλλοντος σας, με δύναμη πνεύματος, κόντρα στις αντιξοότητες, με θέληση και πείσμα για την νίκη.

Η περίοδος από το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου θα είστε πολύ πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και να πάρετε αποφάσεις. Στο προσκήνιο βρίσκονται το διάστημα αυτό επιτεύγματα υλικής φύσης αλλά και ζητήματα αυτοπραγμάτωσης. Πέρα από επιτυχίες που θα σημειωθούν σε ζητήματα επιβίωσης, εργασίας και εισοδημάτων, το διάστημα αυτό μπορείτε να έχετε μεγάλες νίκες ή αξιοπρόσεκτες επιδόσεις σε διαγωνισμούς ή αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και σε ένα καθαρά δημιουργικό επίπεδο. Χρησιμοποιείστε το χρόνο σας με σοφία, συμβουλευτείτε πρεσβύτερους εάν έχετε αμφιβολίες για τις επόμενες κινήσεις σας και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ ή με βάση το συναίσθημα. Γιατί αυτός θα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταστρέψετε εξαιρετικές ευκαιρίες, λαμβάνοντας λανθασμένες αποφάσεις. Και είστε απόλυτα ικανοί να το κάνετε…

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να είναι μια αρκετά ήρεμη περίοδος για το ζώδιο σας. Στον χώρο εργασίας σας αναμένεται να έχετε τον έλεγχο που θέλετε, αλλά χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση, γιατί οι ανταγωνιστές σας ίσως να έχουν κρυφούς άσσους στα μανίκια τους. Εάν είστε λεύθεροι επαγγελματίες, το διάστημα αυτό θα είναι σίγουρα εξαιρετικά ενδιαφέρον για σας. Θα επικρατεί έντονος ανταγωνισμός και η ευγενής, ελπίζουμε, αυτή άμυλα θα σας ωθήσει σε μεγαλύτερα ύψη και στην κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης στην ελεύθερη αγορά.

Η περίοδος προσφέρεται για τον μετασχηματισμό της επιχείρησης ή των δραστηριοτήτων σας, επιλέγοντας την εξωστρέφεια και στοχεύοντας στο παγκόσμιο κοινό. Ακόμη και αν αναγκαστείτε από τις συνθήκες να κάνετε ένα απεγνωσμένο βήμα για να επιβιώσετε, μην διστάσετε στιγμή. Γιατί δεν θα υπάρξει πιο κατάλληλη χρονική περίοδος για μια τέτοια κίνηση. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα μιας κίνησης, όσο καλά και αν το έχει προετοιμάσει. Σημαντικό είναι όμως να είστε προσηλωμένοι στο παρόν και στα τρέχοντα δεδομένα, βήμα στο βήμα, μέρα τη μέρα. Μην κατατρώγεστε με μελλοντικά σενάρια και πιθανές εκβάσεις, γιατί το περιβάλλον θα είναι αρκετά ρευστό και ευμετάβλητο.

Η περίοδος από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ελεγχόμενη, επιτρέποντας σας να στρέψετε την προσοχή σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι όμως και η περίοδος που η προστατευτική ασπίδα του Ερμή εξασθενεί και να δεχτείτε τις αρνητικές ενέργειες της Σελήνης, απομακρύνοντας σας από τον λογικό εαυτό σας και οδηγώντας σας σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Μην ανατρέπετε αποφάσεις σας των προηγούμενων μηνών και μην αλλάζετε πορεία σε σημαντικά ζητήματα, γιατί υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο, οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε αυτή την χρονική περίοδο να οδηγήσουν τις προσπάθειες σας σε ναυάγιο. Κρατήστε σταθερή πορεία και το τελικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σας μπορεί να σας εκπλήξει! Γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το 2021 σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε!

Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

Κατά την διέλευση του Κρόνου μέσα από τον Αιγόκερω, το ζώδιο σας δέχτηκε πολύ μεγάλες πιέσεις σε κάθε επίπεδο, οδηγώντας σας πολλές φορές στα άκρα. Αλλά αφού καταφέρατε και ξεπεράσετε όλες αυτές τις αντιξοότητες, τότε το 2021 θα σας φανεί παιχνιδάκι. Ας έχετε όμως κατά νου, ότι δεν θα αλλάξουν όλα ξαφνικά προς το καλύτερο. Θα περάσουμε σταδιακά στο ζώδιο του Υδροχόου και σταδιακή θα είναι η προσαρμογή σας στην καινούργια πραγματικότητα, σε ένα ζώδιο φιλικό προς το δικό σας, ως ζώδιο του αέρα, με παραπλήσια φιλοσοφία ζωής.

Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που αγαπά την ελευθερία, θα βοηθήσει στην επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων. Διερχόμενος τώρα πιά τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) αγγίζει το επίπεδο της πνευματικής σας αυτογνωσίας. Τα χρόνια που ακολουθούν θα κατακτήσετε μια νέα πνευματικότητα και θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε σε άλλα μήκη κύματος πνευματικά και επικοινωνιακά. Θα δραστηριοποιηθείτε πιο ενεργά ή πιο εκτεταμένα στα κοινωνικά δρώμενα, θα συμβάλετε στην επίλυση προβλημάτων επινοώντας νέες μεθόδους ή εφαρμόζοντας πρωτοποριακές πρακτικές και θα πετύχετε την ευρεία αναγνώριση του έργου και της προσωπικότητας σας σε ένα ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Και καθώς ο Κρόνος θα κινείται σε άνοδο, η άποψη σας για τον κόσμο θα μεταβάλλεται. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα συναρπαστικό 2021, μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να μπορέσετε να κατανοήσετε και τον κόσμο που σας περιβάλλει.

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

Ο Ουρανός  κατά την διάρκεια της διέλευσης του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, διέρχεται τον 12ο ηλιακό σας οίκο, έναν οίκο που αφορά τα μυστικά και τα απόκρυφα, το μυστήριο και το μεταφυσικό, αλλά και την ψυχική σας υγεία και την ψυχολογία σας. Και μέσα από την διέλευση αυτή ενεργοποιείται το υποσυνείδητο σας, αλλά και το κάρμα. Κάτι που έχετε θάψει βαθιά μέσα σας με αυταπάτες ή πρόχειρες δικαιολογίες για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια! Μπορεί να αφορά κρυμμένες σας δυνάμεις ή ακόμη και αδυναμίες σας που δεν θέλετε να βλέπουν οι γύρω σας. Μπορεί όμως να αφορά και το ανεκπλήρωτο κάρμα! Αγάπη που δώσατε και δεν εισπράξατε, ανιδιοτέλεια που εισέπραξε κακία και αχαριστία, παράπονα που δεν εκφράσατε και τώρα πιέζουν για να βγουν.

Μπορεί να ακούγεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο απόλυτα τρομακτικό για κάποιους από σας, αλλά δεν πρέπει να μας φοβίζει, γιατί θα έχει έρθει η ώρα να απαλλαγούμε από κάτι σημαντικό που μας κατατρώει τα σωθικά και τυραννάει την ψυχή μας. Είναι από εκείνα τα πράγματα που μας κρατούν δέσμιους και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε στην ζωή, ώσπου να έρθουμε αντιμέτωποι μαζί τους και να τα κατατροπώσουμε. Τιμή και έπαινο σε όσους καταφέρουν να απαλλαγούν από περιττά βάρη κάθε μορφής και περιεχομένου, συμβιβαζόμενοι με το παρελθόν τους και αποδεχόμενοι τα τυχόν λάθη ή ανεπάρκειες τους. Θα πάρουν σημαντικά μαθήματα ζωής που θα τους ωριμάσουν.

Η διέλευση του Ουρανού μέσα από τον Ταύρο θα διαρκέσει μέχρι το 2025 και όσο προχωράει από τη μια μοίρα στην επόμενη, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε με προβλήματα ή ζητήματα που μπορεί να εγείρει στην ζωή μας ο πλανήτης του απρόοπτου ανά πάσα χρονική στιγμή. Και τα προβλήματα αυτά μπορεί να αφορούν κρυφούς εχθρούς που μπορεί να εξυφαίνουν συνωμοτικά σχέδια εναντίων μας, ενδεχομένως να αφορούν προβλήματα υγείας, και σε ακραίες καταστάσεις μακροχρόνιες ασθένειες που θα εμφανιστούν κατά την διέλευση αυτή ή ακόμη και φυλάκιση.

Είναι γεγονός ότι ο Ουρανός φέρνει ξαφνικά γεγονότα, αλλά εκείνο που βιώνουμε είναι το αποτέλεσμα μιας ακολουθίας γεγονότων που περνάνε από την ζωή μας απαρατήρητα και χτίζουν με αργά αλλά σταθερά βήματα κάποια δεδομένα. Και αυτά είναι συνήθως τα προβλήματα που αφήνουμε ανεπίλυτα, είτε πρόκειται για προβλήματα υγείας που επιλέγουμε να αγνοούμε, είτε για διαπροσωπικά προβλήματα ή για δυσαρμονικές σχέσεις στην δουλειά μας. Εάν θέλουμε λοιπόν να αποφύγουμε τετελεσμένα γεγονότα, που μπορεί να μας φέρει ο Ουρανός στην ζωή μας, θα πρέπει να επιλύουμε τα πάντα την στιγμή που θα εμφανίζονται. Γιατί ότι χρονίζει, σαπίζει. Καταπιαστείτε λοιπόν με τα προβλήματα που αφήνετε ανεπίλυτα και κλείστε τα ανοιχτά μέτωπα της ζωής σας. Θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας!

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

Πλησιάζοντας πλέον προς το τέλος της διέλευσης του μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, το ζώδιο που κυβερνά, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να ενεργοποιεί το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, τον 10ο δηλαδή ηλιακό σας οίκο, έναν οίκο που είναι υπεύθυνος για τη καριέρα σας, την επαγγελματική σας καταξίωση και την φήμη σας. Είναι ο οίκος που απεικονίζει τις φιλοδοξίες σας, την επαγγελματική και κοινωνική σας παρουσία, την κοινωνική σας αναρρίχηση και το κοινωνικό σας status. Μπορεί επίσης να φανερώσει την πιθανότητα επιτυχία που θα έχετε στην καριέρα σας, βάσει των ικανοτήτων που διαθέτετε.

Κατά την διάρκεια του 2021 η επιρροή του Ποσειδώνα στην διαμόρφωση του έτους σας θα επικεντρωθεί περισσότερο στην κοινωνική σας παρουσία, στην αναγνώριση των ικανοτήτων σας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων έναντι των ανταγωνιστών σας, καθώς και την διάθεση σας να αναλάβετε αυξημένα επίπεδα ευθύνης που μπορεί να σας αναθέσουν. Παρόλο που ο Ποσειδώνας μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε status και μια πετυχημένη καριέρα, εν τούτοις από την θέση του αυτή στους Ιχθείς σας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που σε κάποιες στιγμές να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας συμβαίνει.

Το τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων, που διέρχεται το 2021 ο πλανήτης των υδάτων, είναι γνωστό τόσο για τον ρεαλισμό του, όσο και για την ουτοπία που καλλιεργεί. Κατά την διάρκεια της χρονιάς θα έχετε πληθώρα σχεδίων και ιδεών, πολλές από τις οποίες θα απαιτούν για την εφαρμογή τους καινοτόμες διαδικασίες, καθώς και χρήση προηγμένης τεχνολογίας, παράλληλα με μια ευρεία συνεργασία με συνεργάτες ή συναδέλφους για να μπορέσει να υλοποιηθεί η ιδέα σας. Στην πορεία υλοποίησης όμως μπορεί να αποδειχτεί εκ των πραγμάτων ότι η ιδέα ήταν ουτοπική, οι υπολογισμοί εσφαλμένοι ή αβάσιμες οι αρχικές εκτιμήσεις. Και αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο Ποσειδώνας και δεν μας αφήνει να εκτιμήσουμε σωστά τα δεδομένα.

Δεν είναι όμως όλα δύσκολα ή παραπλανητικά στην ζωή μας με τον Ποσειδώνα στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας! Γιατί η θέση του αυτή είναι ιδανική για τα δημιουργικά επαγγέλματα που απαιτούν γόνιμη φαντασία, καθώς και για τους ερευνητές, που χωρίς φαντασία δεν μπορούν να πετύχουν απολύτως τίποτε. Ακόμη και για την συναισθηματική σας ζωή και την ερωτική σας σχέση η θέση αυτή μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετική και αναζωογονητική! Λόγω της αυξημένη σας ευαισθησίας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πολύ καλύτερα το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά ψυχικά, περνώντας σε ένα ανώτερο επίπεδο ψυχικού δεσίματος.

Και για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας όμως ο συναισθηματισμός και η δεκτικότητα θα τους φέρει ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο τους. Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε, είναι να μην εμπιστευτείτε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί η μοίρα μπορεί να σας παίξει σκληρό παιχνίδι. Κάντε μικρά και σταθερά βήματα, χτίζοντας γερά θεμέλια στην νέα σας σχέση.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

Το 2021 ο Πλούτωνα θα συνεχίσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου, πλησιάζοντας στις τελευταίες μοίρες, και ταυτόχρονα μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο, έναν οίκο που αφορά την σεξουαλικότητα σας, τα πάθη, καθώς και τα χρήματα τρίτων. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τον θάνατο και την μεταμόρφωση και αναγέννηση μας. Αφορά τα κληροδοτήματα, τις επενδύσεις μας, τις κληρονομιές, τα δάνεια και τα πιστωτικά ιδρύματα, καθώς και την διαχείριση χρημάτων τρίτων προσώπων. Μπορεί να εκφραστεί όμως και μέσα από μια αυξημένη πνευματικότητα, καθώς και αποκρυφιστικές ή αστρικές εμπειρίες που μπορεί να βιώσουμε.

Κατά την χρονιά αυτή ο πλανήτης του κάτω κόσμου θα κινηθεί μεταξύ της 24ο και της 26ο του Αιγόκερου, ένα τμήμα που πυροδοτεί την φιλοδοξία και την λαχτάρα για εξουσία. Η θέση αυτή μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετική για τους Διδύμους, καθώς θα ενισχύσει την θέληση τους να πετύχουν! Οι ενέργειες σας θα χαρακτηρίζονται από διπλωματία, η επικοινωνιακή σας δεινότητα και η ρητορική σας ικανότητα θα είναι εξωπραγματική, το ίδιο και η πονηριά σας. Η χαλύβδινη σας βούληση θα μπορέσει την χρονιά αυτή να μετακινήσει βουνά και να καταφέρετε αυτό που ονειρεύεστε!

Την περίοδο δε που θα διέρχεται την 25η μοίρα του Αιγόκερου, που χρονικά συμπίπτει με την άνοιξη, το πρώτο μισό που καλοκαιριού, καθώς και τον Δεκέμβριο του 2021, θα επιδρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ερωτική σφαίρα της ζωής σας! Το στήσιμο σας, το βάδισμα σας, οι κινήσεις και η ομιλία σας έλκουν τον κόσμο γύρω σας και σκορπούν ερωτική έξαψη! Η παθιασμένη σας ομιλία και η σπίθα στα μάτια σας δεν μπορούν να αφήσουν το θήραμά σας ανεπηρέαστο…

Επειδή όμως μιλάμε για τον Πλούτωνα, θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, εάν δεν υπήρχε έστω και ένα «αλλά»… Τις περιόδους του έτους που θα βρίσκεται σε στάση, είτε για να εισέρθει, είτε για να εξέλθει από την ανάδρομη πορεία του, τον Απρίλιο δηλαδή και τον Οκτώβριο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα υγείας! Εάν έχετε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για καιρό και έχετε παραμελήσει τα περιοδικά σας check up, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε. Γιατί όσο πιο γρήγορα εντοπίσετε ένα πιθανό πρόβλημα, τόσο πιο ανώδυνα θα το ξεπεράσετε!

Δίδυμοι 2021 – Συναισθηματικά

 Στην συναισθηματική σας ζωή δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι δραματικά, εκτός και αν θελήσετε εσείς να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη, ο πλανήτης που ασκεί την κυριότερη επιρροή επάνω μας καθ΄ όλη τη χρονιά, και μάλιστα με αρνητικό τρόπο, θα είναι η κύρια υπεύθυνη για όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην συναισθηματική σας ζωή κατά την διάρκεια του 2021! Για να αποφύγετε τα χειρότερα, συγκρατήσετε τα νεύρα σας σε στιγμές κρίσης και δείξτε ευελιξία. Οι περιστάσεις θα σας δείξουν πότε πρέπει να αλλάξετε τακτική για να επαναφέρετε την ηρεμία στην προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι, εάν ενδιαφέρονται πραγματικά να βρουν ένα ταίρι, φέτος θα έχουν την πλανητική εύνοια να το καταφέρουν, χωρίς όμως να υπάρχουν εγγυήσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους έχει την δυναμική να φέρει κάποιες σοβαρές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Εάν επιλέξετε να διατηρήσετε μια παθητική στάση και να περιμένετε να δείτε, που θα σας οδηγήσουν τα γεγονότα, μην περιμένετε ιδιαίτερα θετικές προοπτικές για το άτομο σας. Θα πρέπει να είστε απόλυτα παρόντες στην κάθε στιγμή, να μάχεστε για αυτό που θέλετε και που πιστεύετε και να κάνετε χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων για να το πετύχετε. Συμβουλευτείτε φίλους ή άτομα μεγαλύτερη ηλικίας, αναζητήστε λύσεις, κάντε ε λίγα λόγια ότι περνάει από το χέρι σας. Σημαντικό είναι να μην απομακρυνθείτε από τον στόχο σας. Όσο για τους ελεύθερους, πιθανόν να αναμειχθούν άλλοι στην προσωπική σας ζωή και να επιλέξουν αυτοί το ταίρι που σας ταιριάζει, επιβάλλοντας το. Δεν έχετε παρά να επαναστατήσετε, να κλείσετε την πόρτα σε παρεμβάσεις στον τομέα αυτό της ζωής σας και να χαράξετε την δική σας πορεία, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη των πεπραγμένων σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 φαίνεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο και ομαλό από άποψη γεγονότων. Προς το τέλος του καλοκαιριού ίσως να υπάρξουν κάποια νέα που θα έχουν την δυναμική να αλλάξουν για μια ακόμη φορά τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να εκπονήσετε τα σχέδια σας και να περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων. Η ζωή συνεχίζεται και θα εξετάσετε τα νέα δεδομένα όταν κάνουν την εμφάνιση τους. Μέχρι το φθινόπωρο θα συμβούν κάποιες αναδιατάξεις στην οικογένεια σας που θα απαιτήσουν την συμμετοχή σας με τον πιο ενεργό τρόπο. Οι ελεύθεροι εάν δεν είναι αδρανείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν κάποιο άτομο που να τους κινήσει την προσοχή και θα ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική περιπέτεια.

Σημαντικές για τα αισθηματικά σας περίοδοι είναι ο Μάρτιος, κατά την διάρκεια του οποίου θα πρέπει να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις, ενώ το διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου θα υπάρχει αρκετό άγχος και εντάσεις. Δύσκολος θα είναι και ο Οκτώβριος με αρκετή ένταση στην σχέση σας ή στην οικογένεια. Ιδανικοί συνδυασμοί για το ζώδιο σας κατά την διάρκεια του 2021 θα είναι με Τοξότες, Κριούς και Σκορπιούς, ενώ με Διδύμους, Υδροχόους και Αιγόκερους χρειάζεται προσοχή!

Δίδυμοι 2021 – Επαγγελματικά

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σας ευνοήσει στον τομέα της καριέρας σας κατά την διάρκεια του 2021, δίνοντας σας δυνατότητες να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας ή μια προαγωγή, καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, ανάλογα με το είδος της απασχόλησης σας. Οι θετικές προοπτικές αυτές όμως δεν θα έρθουν χωρίς εμπόδια ή κινδύνους, που θα τους φέρει στον δρόμο σας ο Δίας, ο οποίος θα αποδυναμώσει με την πορεία του και τις όψεις που θα σχηματίσει κατά την διάρκεια του έτους την θέση των Διδύμων. Η κατά μέτωπο επίθεση και η δυναμική διεκδίκηση καλό θα ήταν να αποφευχθούν, καθώς θα φέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Αξιολογήστε νηφάλια τις ικανότητες σας, αλλά και τις προοπτικές σας και κινηθείτε διπλωματικά. Εάν πάρουν τα μυαλά σας αέρα, θα χάσετε όσα ονειρεύεστε να κατακτήσετε.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 αναμένεται να προσφέρει κάποιες ευκαιρίες σε αρκετούς του ζωδίου σας που έχουν εξαρτημένη θέση εργασίας, κάτι που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε. Μπορεί να μην σας προσφέρουν την εργασία που θα θέλατε, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι λίγες και πολύ συγκεκριμένες και να ήταν κρίμα να μην τις εκμεταλλευτείτε. Άλλωστε στην πορεία θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Από την άλλη αναλογιστείτε, ότι μια υπαλληλική θέση σας προστατεύσει από πολλά που θα συμβαίνουν την περίοδο αυτή στην ελεύθερη αγορά. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά σας και μείνετε μακριά από πλεκτάνες, ίντριγκες και πονηριές, εάν θέλετε να συνεχίσετε να εργάζεστε. Το διάστημα μεταξύ 6 Μαρτίου και τέλη Ιουλίου θα πρέπει να βελτιώσετε τις μεθόδους εργασίας σας, να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας!

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες, θα είναι όμως και πολύ πιο ήρεμο το εργασιακό σας περιβάλλον και καλύτερες οι εργασιακές συνθήκες που θα επικρατούν. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και δεν καταφέρετε να κάνετε βήματα προόδου μέσα στο πρώτο εξάμηνο, ώστε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, τώρα θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να το καταφέρετε. Όσοι είναι υπάλληλοι, καλό θα ήταν να ζυγίζουν καλά την κάθε τους κίνηση και να είναι απόλυτα υπεύθυνοι στην δουλειά τους. Ένα στραβοπάτημα μπορεί να αποβεί μοιραίο και να σας στοιχίσει μελλοντικά.

Δίδυμοι 2021 – Οικονομικά

 Στα οικονομικά σας, το 2021 δεν θα είναι ένα έτος με σταθερότητα, παρόλα αυτά, θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Το κυριότερο είναι να καθορίσετε με ακρίβεια και σαφήνεια τους στόχους σας και να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Θα υπάρξουν στιγμές που οι σειρήνες του εύκολου και μεγάλου κέρδους θα προσπαθήσουν να σας αποσυντονίσουν, και αν ενδώσετε, θα χάσετε περισσότερα από αυτά που ελπίζατε να κερδίσετε. Μην ενθουσιάζεστε εύκολα, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, και κυρίως, μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 δίνει κάποιες καλές προοπτικές βελτίωσης του εισοδήματός σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε σε επέκταση των δραστηριοτήτων σας, βασισμένες όμως σε καλά επεξεργασμένα πλάνα και στοχεύοντας όχι απλά στην επιβίωση σας, αλλά σε μια μελλοντική ανάπτυξη. Εάν είστε υπάλληλοι, φροντίστε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία ή τους προϊσταμένους σας, ώστε να έχετε καλύτερες προοπτικές μιας ευνοϊκής μεταχείρισης σε περίπτωση ύπαρξης μιας καλύτερα αμειβόμενης θέσης εργασίας.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα έχετε εύνοια οικονομική μέσω τρίτων, που μπορεί να είναι κάποιοι πάτρωνες που θα σας προωθήσουν και με τον τρόπο αυτό θα αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να χαθεί, αρκεί να μην υπάρξει από την πλευρά σας δόλος ή η πρόθεση από την πλευρά σας εκμετάλλευσης μιας κατάστασης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έκαναν κατά το προηγούμενο εξάμηνο τις επεκτατικές κινήσεις και τις επενδύσεις που έπρεπε, τώρα δεν θα βρουν ευνοϊκό περιβάλλον και θα πρέπει να περιμένουν για μια καλύτερη αστρολογικά εποχή στο μέλλον.

Την περίοδο που ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος (23 Μαΐου μέχρι 11 Οκτωβρίου) θα πρέπει να εργαστείτε αρκετά πιο σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματα σας, και είναι η περίοδος που ο πλανήτης θα σας αναγκάσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές και αναπροσαρμογές στον προϋπολογισμό σας. Προβλήματα οικονομικής φύσης και μια ενδεχόμενη έλλειψη μετρητών ίσως να αντιμετωπίσετε από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Προσοχή λοιπόν στην διαχείριση σας, ιδίως τους πρώτους μήνες του έτους, που η κατάσταση θα είναι αρκετά ενοϊκή από άποψη εισοδημάτων.

 Δίδυμοι 2021 – Υγεία

 Η αρνητική επιρροή της Σελήνης θα επηρεάζει κυρίως στον τομέα της υγείας σας κατά τη διάρκεια του 2021, οπότε θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί. Προσπαθήστε να δίνετε την πρέπουσα σημασία στα πρώτα σημάδια μια πιθανής πάθησης, ώστε να προλάβετε οτιδήποτε εκδηλωθεί στο αρχικό του στάδιο. Μην αμελείτε τους τακτικούς ελέγχους υγείας, δίνοντας φέτος μεγαλύτερη βαρύτητα στην προληπτική ιατρική παρά στη θεραπευτική! Δεν θα πρέπει όμως να φτάσετε στο άλλο άκρο, να γίνετε υποχόνδριοι και να σας πιάνει πανικός με το παραμικρό σύμπτωμα.

Τα δύο εξάμηνα του έτους θα παρουσιάζουν διαμετρικά αντίθετη εικόνα αναφορικά με την υγεία σας και τον έλεγχο που θα μπορέσετε να έχετε στις καταστάσεις. Το πρώτο εξάμηνο αναμένεται να σας οδηγήσουν τα γεγονότα και να ακολουθήσετε τον δρόμο που θα ανοίγετε βήμα-βήματα μπροστά σας. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού όμως οι περιστάσεις ή το Σύμπαν θα σας φέρει σε επαφή με εναλλακτικές μορφές θεραπείας, που παράλληλα με την κλασσική ιατρική και την θεραπεία που ακολουθείτε θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σας ανακουφίσουν από ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας που ενδεχομένως σας ταλαιπωρεί. Από το σημείο αυτό και μετά, περνώντας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα ανακτήσετε τον έλεγχο και μέσα από την εμπειρία σας αυτή θα μπορέσετε να βοηθήσετε και άλλους πάσχοντες να βρουν ανακούφιση.

Κατά την διάρκεια του 2021 αναμένεται να είναι πεσμένο το ανοσοποιητικό σας σύστημα, κάτι που μπορεί να σας εκθέσει συχνά σε λοιμώξεις και δερματολογικά προβλήματα. Θα είναι συχνές επίσης οι διαταραχές ύπνου και πιθανά κάποια προβλήματα στον μεταβολισμό σας. Αρθρώσεις και οστά θα  βάλλονται, ενώ δεν θα πρέπει να αμελήσετε την στοματική σας υγιεινή, γιατί αλλιώς σας περιμένουν πολλές και συχνές επισκέψεις στον οδοντίατρο σας.

 Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές Προβλέψεις 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άστρα 2021: Τέσσερα ζώδια που δεν πρέπει να σπαταλήσουν δυνάμεις

Είθισται κάθε χρόνο τέτοια εποχή να κάνουμε ένα νοητό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ν…