Δίδυμος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Οι κύριες τάσεις τον Ιανουάριο θα καθοριστούν από τον Ήλιο και τον Ερμή, που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο 8ο σπίτι του ωροσκοπίου. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τη διοίκηση της επιχείρησης που δουλεύετε μπορεί να είναι αγχωτικές. Κάτω από την επιρροή των πλανητών θα γίνετε πιο επικριτικοί και εριστικοί, καθώς θα είναι δύσκολο να κρύψετε τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε, διαφορετικά οι αποκαλύψεις του Ιανουαρίου θα σας επηρεάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να σας εμπιστευτούν μια μυστική επιχείρηση ή ένα επιχειρηματικό μυστικό. Όσο μεγάλος και αν είναι ο πειρασμός, μην διανοηθείτε να το κοινοποιήσετε. Μεταξύ 1 και 20 Ιανουαρίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη διεξαγωγή έρευνας που σχετίζεται με  την επίλυσης οικονομικών ζητημάτων.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα περάσει ο Ήλιος στον 9ο  αστρολογικό οίκο. Πολλοί θα σκεφτούν για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους και θα αρχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα και σεμινάρια. Είναι δε πιθανή η εμφάνιση επιχειρηματικών εταίρων ή πελατών από το εξωτερικό. Μακροπρόθεσμα επαγγελματικά ταξίδια είναι δυνατά, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο εξωτερικό.

Οικονομικά μπορούν τα πράγματα να βελτιωθούν για αρκετούς από εσάς, θα εξαρτηθεί όμως κυρίως από τις προσωπικές σας κινήσεις και από το εάν εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Γενικά πάντως θέλει προσοχή καθώς και σωστό χειρισμό για να μπορέσετε να απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας και από πρακτικής άποψης.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η  Αφροδίτη θα κινηθεί μέσα από το 9ο σπίτι του ωροσκοπίου. Με αυτή τη θέση του πλανήτη αυξάνεται η πιθανότητα μιας ρομαντικής γνωριμίας με ένα άτομο με διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές, διαφορετικής θρησκείας ή εθνικότητας. Οι σχέσεις αρχίζουν, κατά πάσα πιθανότητα, μακριά από το σπίτι: κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό ή μέσω του Διαδικτύου. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πραγματοποιήσετε κάποιο είδος δημόσιας αποστολής (να συμμετάσχετε σε διάσκεψη, συλλαλητήριο, συνέδριο, κλπ.), τότε μπορείτε να συναντήσετε την αγάπη.

Με τη μετάβαση της Αφροδίτης στο 10ο   αστρολογικό σπίτι (μετά τις 13 Ιανουαρίου), θα νιώσετε σαν ένα πραγματικό αστέρι: κάθε μέρα θα είστε στο προσκήνιο, οι άνθρωποι γύρω σας θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας, τη γοητεία, το εξαιρετικό μυαλό και την ομορφιά σας. Είναι πιθανό να εμφανιστούν την περίοδο αυτοί πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2…