Δεκέμβριος 2023 – Αλλαγές για κάποια ζώδια

Όλοι έχουμε εμπεδώσει λίγο πολύ ότι ζούμε μια μεταβατική περίοδο, με πολλές αλλαγές να ανατρέπουν την μέχρι τώρα ζωή μας και να μας ωθούν σε νέα μονοπάτια. Μήνα τον μήνα, χρονιά την χρονιά, περάσαμε ή θα περάσουμε όλοι τις αναταράξεις της μετάβασης, μέχρι να βρούμε τον καινούργιο μας δρόμο και να αρχίζουμε να χτίζουμε την νέα πραγματικότητα. Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους μήνες που προμηνύει την αυγή μιας νέας πραγματικότητας για τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου: τον Τοξότη, τον Κριό και τον Ταύρο

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας συναρπαστικός για σας μήνας, με μεταμορφωτικές αλλαγές να συμβαίνουν στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σας, εάν καταφέρετε να μετουσιώσετε τις ευκαιρίες σε πράξη. Είστε απρόθυμοι να δεχτείτε τις αλλαγές που έρχονται, γιατί θα σας ξεβολέψουν και θα απαιτήσουν από εσάς αρκετή δουλειά, αλλά μέσα από τις προκλήσεις θα προέλθει τεράστια προσωπική και συναισθηματική ανάπτυξη. Καθώς είστε φτιαγμένοι από την στόφα των νικητών, έχετε την δυνατότητα και τις δυνάμεις να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να βγείτε από την αναμέτρηση νικητές.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και πιθανές συνεργασίες που θα σας οδηγήσουν μακροπρόθεσμα σε σειρά μετασχηματισμών στην ζωή. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την καριέρα ή με την τρέχουσα θέση εργασίας σας και σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε αλλαγές, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να ενεργήσετε. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του μήνα θα σας κατευθύνει και θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τις δράσεις σας, ώστε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε δυσεπίλυτα προβλήματα. Το ίδιο αφορά και την κατάσταση στα οικονομικά σας. Με συντονισμένες προσπάθειες μπορείτε να βελτιώσετε τις απολαβές σας, είτε προωθώντας πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, είτε βελτιώνοντας την θέση σας στην επιχείρηση που απασχολείστε, κάτι που θα συνεπάγεται καλύτερες απολαβές. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να φέρει ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε.

 

Κριός

Αυτός ο μήνας φαίνεται να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στους τομείς εκείνους της ζωής σας που έχουν άμεση σχέση με τις φιλοδοξίες και τα σχέδια που έχετε εκπονήσει. Έχει φτάσει η στιγμή να αναπτύξετε τις στρατηγικές σας και να κυνηγήσετε το όνειρό σας, που κάποτε ίσως να θεωρούσατε ως απατηλό. Αναμένεται να υπάρξουν κάποιες προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα, που δυνητικά θα μπορούσαν να σας ωθήσουν στο επόμενο εξελικτικό βήμα της καριέρας σας. Όσο δε για τα οικονομικά σας, μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα προς στιγμή και να σας βασανίζουν σκέψεις, αλλά δεν θα πρέπει να φοβάστε. Έχετε την δυνατότητα να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, να περιορίσετε τα έξοδα σας και να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση, ώστε να μην χάσετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας. Αγκαλιάστε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν και μετουσιώστε τες σε ευκαιρίες, ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Με την βοήθεια των φίλων και συγγενών σας, που βρίσκονται στο πλάι σας και με σωστά εκπονημένα σχέδια, μπορείτε να ανοίξετε νέους δρόμους και να κατακτήσετε την επιτυχία που ονειρεύεστε, και μέσα από αυτήν, την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Ταύρος

Για το δικό σας ζώδιο ο μήνας θα φέρει επώδυνες αποκαλύψεις για τον εαυτό σας και τον τρόπο που χειριζόσαστε τους κοντινούς σας ανθρώπους. Η περηφάνια και ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπουν πολλές φορές να δείτε καθαρά τι συμβαίνει στις σχέσεις σας, να αντιμετωπίσετε δηλαδή την πραγματικότητα κατάματα. Με τις διελεύσεις και τις όψεις του μήνα θα είναι σαν να βρεθείτε ξαφνικά μπροστά σε ένα καθρέφτη και να δείτε μετά από πολύ καιρό, ποιοι πραγματικά είστε και πως φερόσαστε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Συχνά ασκείτε υπερβολικό έλεγχο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάποιες φορές τους απομονώνετε από άτομα που δεν εκτιμάτε και η συμπεριφορά σας είναι κατά καιρούς τυραννική. Βλέποντας ξεκάθαρα τις όχι και τόσο κολακευτικές πτυχές του χαρακτήρα σας, θα μπορέσετε να εστιάσετε στην βελτίωση του εαυτού σας. Δεν έχετε την δύναμη να επηρεάσετε την πορεία των γεγονότων μακροχρόνια, κάτι που θα πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε, εάν θέλετε να έχετε υγιείς σχέσεις με τον κόσμο που σας περιβάλλει.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμέν…