ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα! Άσχετα με το αν έχετε να κάνετε με αποφάσεις σε επίπεδο δουλειάς ή σε προσωπικό-ερωτικό, θα πρέπει να είστε νηφάλιοι!                              

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθήσετε να επηρεάσετε τα συναισθήματα, τα σχέδια ή τις δράσεις του συντρόφου σας σήμερα γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος σας. Παραμείνετε στο περιθώριο της δράσης…                          

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργια, φροντίστε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε μισοτελειωμένο. Επίσης μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα στον τομέα της καριέρας σας, πριν διαπιστώσετε τι ρόλο παίζουν…

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι γεννημένοι στα μέσα Ιουνίου δεν αποκλείεται να έχουν κατά τις πρωινές ώρες ξεσπάσματα οργής προς τους συνεργάτες στους ή να κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι τους. Διοχετεύστε την ενέργεια σας παραγωγικά και όχι καταστροφικά!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν έχετε πραγματοποιήσετε στο παρελθόν προσεκτικές επενδύσεις, σήμερα είναι η μέρα που θα δικαιωθείτε για τις επιλογές σας. Οι αποδόσεις να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Είναι μια μέρα που η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο να διευρύνεται και φρέσκες ιδέες να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Στον άμεσο περίγυρο σας υπάρχουν άτομα που δεν τιμούν την εμπιστοσύνη που τους δείχνετε. Ίσως σήμερα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που θα σας βάλουν σε σκέψεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δημιουργικότητα σας θα δώσει τον τόνο του πρώτου μισού της μέρας, ενώ η διάθεση σας να ξεσκάσετε από τα καθημερινά προβλήματα θα χρωματίσει ευχάριστα το βράδυ σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν είστε άτομο αποφασιστικό και διαθέτετε άφθονη φαντασία, σήμερα θα ανοίξουν οι πύλες του παραδείσου για σας, μια και σας δοθεί η ευκαιρία να μεγαλουργήσετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα αναμένεται να κυλίσει ομαλά, μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες που μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας πρόσκλησης που θα σας αφήσει άφωνους…

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε να ενεργήσετε απερίσκεπτα, γιατί οι ανταγωνιστές σας καραδοκούν για το παραμικρό σας στραβοπάτημα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο άτολμοι σήμερα και συγκρατημένοι. Ίσως ήρθε η ώρα να πληρώσετε κυριολεκτικά ή μεταφορικά κάποιες απερισκεψίες που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν στο επαγγελματικό τομέα.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα βρείτε μπροστά σας ένα οικονομικό θέμα που χειριστήκατε με λανθασμένο τρόπο κατά το παρελθόν και θα σας αγχώσει. Μάθετε να είστε προσγειωμένοι και προσεκτικοί, ιδίως αν πρόκειται για οικονομικής φύσης θέματα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ειλικρινής επικοινωνία με το ταίρι σας για τα οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν μπορεί να έχει καλή έκβαση και να προκύψουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.                                  

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το δεύτερο μισό της μέρας σας «πάει» περισσότερο σήμερα, καθώς μπορείτε πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε ένα επαγγελματικό ή συναισθηματικό-ερωτικό θέμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε εξαιρετικά κοινωνικοί και λαλίστατοι σήμερα, κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο, μια και από μια φαινομενικά αδιάφορη συνομιλία μπορεί να εκμαιεύσετε σημαντικές πληροφορίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για διάλογο, διαβούλευση και αυτό-βελτίωση η σημερινή και φροντίστε να επωφεληθείτε των ευνοϊκών πλανητικών επιρροών.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρασύρεστε από την επιθυμία σας να κατακτήσετε πολυτελή αποκτήματα για να επιδείξετε την επιτυχία σας, αλλά με την υπερβολή σας κινδυνεύετε να διαλύσετε τα οικονομικά σας…

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπερβολή και η αγάπη για την πολυτέλεια και την επίδειξη δίνει τον τόνο και στη σημερινή μέρα. Μην παρασύρεστε από τις σειρήνες και φανείτε συνετοί!

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ονειρεύεστε μεγαλεία, φαντασιώνεστε πολυτέλειες, τον τρόπο που θα τα αποκτήσετε όμως όλα αυτά δεν τον έχετε σκεφτεί ακόμη. Προσγειωθείτε λοιπόν και ξεκινήστε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ενοχλητική λεπτομέρεια είναι ικανή να σας χαλάσει την τέλεια διάθεση σήμερα! Ίσως να είναι κάποια μικρή ενόχληση που θα αισθανθείτε ή απλά να καθηλωθείτε σε ένα μποτιλιάρισμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Η μέρα είναι εξαιρετικά αποδοτική για όσους απασχολούνται στους τομείς των εκδόσεων και της δημοσιογραφίας, των επικοινωνιών και των μεταφορών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετά τα προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσετε σήμερα, δεν πρόκειται όμως για σημαντικά θέματα. Αποφύγετε ωστόσο να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων ατόμων, γιατί θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα αλλά εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με πιεστικά προβλήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, κληρονομικά ή θέματα χρηματοδοτήσεων, μια και αμελήσατε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε και διασκεδάστε με δικά σας πρόσωπα, αποφεύγοντας ωστόσο συζητήσεις που αποσκοπούν να προωθήσουν κάποια μελλοντικά σας σχέδια, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα με την έκβαση των γεγονότων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε κάθε είδους ρίσκο σήμερα, γιατί η τύχη δεν είναι με το μέρος σας και δεν ευνοεί πάντοτε τους τολμηρούς. Κινδυνεύετε να χάσετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όπως χειριστήκατε απερίσκεπτα τις καταστάσεις και εκεί που φτάσατε τα πράγματα, ίσως να κάθεστε πάνω σε ωρολογιακή βόμβα. Υπάρχει όμως αρκετός χρόνος να κάνετε διορθωτικές κινήσεις!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Για τα άτομα που είναι ερωτευμένα με τη δουλειά τους, η σημερινή μέρα δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν!

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας είναι αρκετά χαλαρή σήμερα, μια και έχετε μπει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και δεν μπορεί να σας σταματήσει κανείς. Τις βραδινές ώρες όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα και αποφύγετε την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για ατυχήματα και θα ήταν κρίμα να χαλάσετε τις γιορτές σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε ευδιάθετοι, αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες και κυρίως γενναιόδωροι με τα άτομα που έχετε γύρω σας. Το Σύμπαν θα σας το ανταποδώσει την καινούργια χρονιά.

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…