ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα! Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε ένα καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην ξοδεύετε ωστόσο ασυλλόγιστα χρήματα και κινηθείτε ρεαλιστικά, αν θέλετε να καταφέρετε αυτά που ονειρεύεστε. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρείτε διεξόδους διαφυγής… Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Προσοχή επίσης στους παράνομους δεσμούς όσοι είστε δεσμευμένοι! Το πλανητικό σύστημα θα σας μπλοκάρει συναισθηματικά σήμερα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Μπερδεμένοι ίσως νιώθετε σήμερα… Είναι από εκείνες τις μέρες που έχετε τα πάνω και τα κάτω σας, χωρίς ιδιαίτερη αιτία… Χαλαρώστε λίγο και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα δεχτείτε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας μπορούν να καλυτερεύσουν, εάν προσπαθήσετε λιγάκι …

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που το αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας, χρειάζεται όμως και σκληρή δουλειά! Πριν παρεξηγηθείτε με γείτονες ή συναδέλφους, απλά ελάτε στην θέση τους και καταλάβετε τον τρόπο σκέψης τους, ο οποίος ενδέχεται να διαφέρει από τον δικό σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σας. Ένα ανώδυνο φλερτ μπορεί να πυροδοτήσει ζήλιες από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και μη δίνετε αφορμές.

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, μην απορροφάστε από τις δουλειές σας, γιατί το ταίρι σας θα νιώσει παραμελημένο. Οι αναπόληση του παρελθόντος δεν σας οδηγεί πουθενά… Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν, ώστε να τα λύσετε οριστικά!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι καλή και ιδανική να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Προς το βράδυ υπάρχει μια σχετική ένταση. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στις σχέση σας ερωτικές ή συγγενικές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα σας απασχολήσει το ζήτημα των υπέρογκων εξόδων μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή, είτε στον επαγγελματικό είτε και στον αισθηματικό τομέα. Πρέπει να έχετε το νου σας για να εντοπίσετε τους κινδύνους έγκαιρα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Προσοχή ωστόσο σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν που θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και εξέλιξη η κατάσταση. Τα παλιά προβλήματα θα εμφανιστούν και πάλι.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα δράσης αλλά και δυσκολιών η σημερινή, καθώς θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Οικονομικά είστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε υπερβολές στις δαπάνες σας! Μια καλή διαχείριση των οικονομικών σας θα σας βγάλει από πολλές σκοτούρες.

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε σημασία στα μηνύματα της ημέρας. Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Κάποιο άτομο μέσα από τις κοινωνικές επαφές σας μπορεί να προωθήσει τους στόχους σας. Είναι η ευκαιρία που περιμένατε και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα!

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το σύμπαν, προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει στο δρόμο. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του και έχει κλείσει τον κύκλο του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί ή να αποβληθεί, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για το καινούργιο. Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Μην καταπιέζετε και απολαύστε τις στιγμές περισυλλογής σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα, σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει σκόρπιους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε έτσι ενέργεια, χρόνο και χρήμα. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Μην πιέζεστε να κάνετε επιλογές, γιατί θα κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Προσέξτε και να μην ενθουσιάζεστε εύκολα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από οικονομικής άποψης η μέρα σας είναι πολύ καλή, με την εξοικονόμηση δαπανών και την ρύθμιση χρεών. Φροντίστε να είστε σωστοί στην συμπεριφορά σας απέναντι στον περίγυρο σας, κοινωνικό, φιλικό ή οικογένεια. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας. Προσέξτε επίσης λίγο περισσότερο την υγεία σας, μια και άγχος μπορεί να έχει επιπτώσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και με ότι ασχοληθείτε κατά την διάρκεια της μέρας θα έχει καλή τύχη. Κάποια χρόνια προβλήματα σας, βρίσκουν ως δια μαγείας την λύση τους και επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε! Αφιερώστε την μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα σας στα δύσκολα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Τρώγεστε με τα ρούχα σας σήμερα και υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα κάθε φορά σήμερα. Το μυαλό σας τρέχει στην καινούργια σας ερωτική κατάκτηση, θα πρέπει όμως να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη…

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην εμπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν και αποφύγετε αντιπαραθέσεις που είναι άνευ ουσίας. Η διπλωματική διέξοδος είναι προτιμότερη… Ίσως να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού σήμερα, κάτι που θα σας ανατρέψει τα σχέδια της μέρας! Το βραδύ όμως υπάρχει πάντα μια ευκαιρία για χαλάρωση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στην ζωή σας! Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε. Απλά για να μην πληγώνεστε άσκοπα… Οι δεσμευμένοι, αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σας δεν πρόκειται να τα λύσετε ποτέ. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστη η σημερινή σας μέρα και γεμάτη με μικρές χαρές. Η ακτινοβολία σας θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε πολλά θέματα με ευκολία. Σας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες, μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να υπαγορεύονται από το συμφέρον σας, αλλά να είναι σε αρμονία με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Το πάθος σας για πειραματισμό, η έλλειψη πειθαρχίας αλλά και η αστείρευτη ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων μπορεί να γίνει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θα δυναμιτίσει τη μέρα σας. Στον συναισθηματικό τομέα, είναι ανάγκη να διαφυλάξετε την αρμονία στη σχέση σας και να αποφύγετε διαπληκτισμούς με το παραμικρό. Δείτε το ταίρι σας σαν προέκταση του εαυτού σας και όχι σαν αντίπαλό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σήμερα, που θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας! Το σπίτι σας, οι φίλοι ή οι συγγενείς σας μπορεί να αποδειχτούν σήμερα ένα ασφαλές καταφύγιο που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ηρεμία σας και να ισορροπήσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για μυστικές διεργασίες και διαβουλεύσεις, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Επωφεληθείτε της ευκαιρίας! Πέρα από αυτό, μπορείτε να χαλαρώσετε από τις πολλές και πιεστικές υποχρεώσεις της βδομάδας με αγαπημένα πρόσωπα, ή απλά να πάτε για ψώνια, προκειμένου να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σημαδεύεται από επιτυχία σε επαγγελματικά ταξίδια ή διαβουλεύσεις. Η διορατικότητα σας σε συνδυασμό με την διαίσθηση σας βοηθάει να επιτύχετε τους στόχους σας. Θέματα νοικοκυριού, οικογένειας ή ρυθμίσεις και προετοιμασίες που πρέπει να κάνετε για κάποιο ταξίδι θα σας κρατούν απασχολημένους μέχρι το βράδυ.

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα κατά την οποία προφέρεται η καλλιέργεια επαφών με άτομα που βρίσκονται μακριά ή έχουν διαφορετική κουλτούρα από σας, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε μέσα από διαφορετικό πρίσμα την πραγματικότητα. Μην ενθουσιάζεστε όμως και μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας, χωρίς να εξετάσετε κάθε ενδεχόμενο διεξοδικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει στα άκρα σας και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε άτομα που αισθάνεστε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορούν να καταλάβουν τους προβληματισμούς σας. Γίνεστε γκρινιάρηδες και επιθετικοί όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα το επιθυμούσατε. Εάν το ταίρι σας δεν θέλει να συζητήσει σήμερα κάποια πράγματα που τα βρίσκει δυσάρεστα, θα πρέπει να το σεβαστείτε.

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το μυαλό σας πετάει από ένα θέμα στο άλλο, από την μια επιχειρηματική ιδέα στην άλλη, χωρίς τελικά να κάνετε τίποτε. Συγκεντρωθείτε και επικεντρώστε σκέψη και δράση σε ένα στόχο, κατά προτίμηση εφικτό. Μην ενδίδετε παρορμητικά σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τουλάχιστον πριν συμβουλευτείτε ειδικό που θα μπορούσε να σας αναλύσει τους κινδύνους που μπορεί να διατρέξετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια νέα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, δεν είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικά! Φροντίστε να τα επιλύσετε επί τόπου, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρουν διαστάσεις με τον καιρό… Μια βόλτα στην φύση θα σας βοηθούσε να χαλαρώσετε και να πάρετε αποστάσεις από όσα σας απασχολούν. Με καθαρό μυαλό μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι κόποι και οι προσπάθειες σας δεν θα πάνε χαμένοι και από σήμερα αρχίζει μια περίοδος που θα αναγνωριστεί η προσφορά σας στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα στη καριέρα σας. Εάν έχετε στο νου σας να κάνετε κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, μην τις κάνετε παρορμητικά!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Η ανάγκη σας να πολλαπλασιάσετε να κέρδη ή τα εισοδήματα σας είναι απόλυτα κατανοητή, δεν είναι όμως εφικτή υπό τις παρούσες συνθήκες. Προσοχή στις κινήσεις σας!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…