ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σας όμως είναι στα ταξίδια, την διασκέδαση και τις καινούργιες εμπειρίες που θέλετε να αποκομίσετε. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμη καλύτερα. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σας σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγείτε χαμένοι… Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διατηρείτε τις καλές κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφεύγετε συγκρούσεις ή την εμπλοκή σας σε ξένες υποθέσεις. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλήματα οικογενειακά ή επαγγελματικά, ανάλογα τι αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της μέρας και ζητούν επιτακτικά λύσεις! Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σήμερα, κυρίως ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Αποβάλετε κάθε τι που σας φορτίζει αρνητικά!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Μην παρεκτρέπεστε σήμερα και ξεσπαθώνετε λεκτικά, γιατί εσείς είστε αυτοί που θα χάσετε. Χειριστείτε το λόγο με προσοχή και επιδείξτε αυτοσυγκράτηση. Κοντινά σας πρόσωπα χρειάζονται την έμπρακτη στήριξη σας. Αποφύγετε δεικτικά σχόλια και δείξτε καλοσύνη!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας χαρακτηρίζει σήμερα η δίψα για δράση και καινοτομία, θα πρέπει όμως να αποφύγετε ρίσκα που να έχουν σχέση με χρήματα και ακίνητη περιουσία.

Θα συναντήσετε επίσης αντιδράσεις είτε από συνεργάτες και συναδέλφους, είτε από μέλη της οικογένειας σας, αναφορικά με τις δράσεις που ετοιμάζετε. Πάρτε τους με το μαλακό και μην ετοιμάζεστε για πόλεμο…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να είστε σωστοί στην συμπεριφορά σας απέναντι στον περίγυρο σας, κοινωνικό, φιλικό ή οικογένεια. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας. Κάποια αγαπημένα πρόσωπα σας έχουν ανάγκη και θα πρέπει να τους σταθείτε. Ακούστε τους προσεκτικά, συμβουλέψτε τους αν μπορείτε και προσπαθήστε να τους χαλαρώσετε.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με την έμφυτη αίσθηση του χιούμορ, τη διπλωματία σας και τις επιδέξιες σας κινήσεις θα καταφέρετε να δημιουργήσετε γύρω σας ένα κλίμα ήρεμο και αρμονικό. Έχετε έντονο σεξαπίλ σήμερα και μπορείτε να σαγηνέψετε το αντικείμενο του πόθου σας! Προσοχή όμως στην κατανάλωση αλκοόλ, μια και αύριο το πρωί θα το μετανιώσετε πικρά…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τρώγεστε με τα ρούχα σας σήμερα και υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσοχή κατά τις βραδινές ώρες από παγίδες… Θα βρεθείτε προ απροόπτου σήμερα και θα αισθανθείτε στριμωγμένοι σε μια γωνιά με το πιστόλι στον κρόταφο. Είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας…

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατά την διάρκεια της μέρας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σας οδηγήσουν πουθενά. Μια έξοδος βραδινή θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα και να το φέρετε βάρος στην συνείδηση σας. Επιπλέον δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανορθώσετε… Δώστε χαρά και αγάπη στους γύρω σας και ιδίως στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα την εισπράξετε και σεις με την σειρά σας. Στην ζωή δεν υπάρχει μόνο το μαύρο και το άσπρο, υπάρχει και πολύ χρώμα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τάση να γίνετε απότομοι, έως και ειρωνικοί με όσους αισθάνεστε ότι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν το οξυδερκές σας μυαλό. Είναι μια προσέγγιση όμως τελείως λανθασμένη που θα σας φέρει αρκετά προβλήματα με τους συνεργάτες σας στο άμεσο μέλλον. Το βράδυ θα απολαύσετε την ηρεμία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξη σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του. Ένα ρομαντικό βράδυ θα σας αποζημιώσει, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.

Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ισορροπείτε μεταξύ του καλού και του κακού σήμερα, μεταξύ της τάσης σας να συγχωρήσετε ή να αγνοήσετε αυτούς που σας πλήγωσαν ή να τους το ανταποδώσετε με το ίδιο νόμισμα. Επενδύστε στην θετική πλευρά του εαυτού σας και δώστε τόπο στην οργή. Άλλωστε και σεις έχετε κάνει τα λάθη σας, άσχετα εάν δεν τα ομολογείτε, για να βρεθείτε στο σημείο αυτό…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η βδομάδα ήταν κουραστική και κάπου αισθάνεστε ότι ξεπεράσατε τα όρια των αντοχών σας. Η μέρα όμως προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως. Έχετε ωστόσο το νου σας, γιατί υπάρχει παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται την προσοχή σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σας χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών. Μια επινόηση σας μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, γιατί θα μπορούσατε να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ελπίζατε. Απαιτείται ψυχραιμία και κοινή λογική… Μια ανοιχτή αντιπαράθεση θα μπορούσε να σας προκαλέσει αρκετές απώλειες που θα πλήγωναν το γόητρο σας και θα δυναμίτιζαν τις προσπάθειες σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πιο ασυνήθιστη η διαδρομή που ακλουθείτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα απρόβλεπτων επιπλοκών !  Να είστε πιο προσεκτικοί με τους πειραματισμούς, γιατί ο κίνδυνος των οικονομικών απωλειών είναι αρκετά υψηλός σήμερα. Αν θέλετε να πάρετε αυτό που θέλετε, θα πρέπει να αποδειχθείτε έξυπνοι και θαρραλέοι. Το υλικό συμφέρον μπορεί να αποδειχθεί το ισχυρότερο κίνητρο σας.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα σωστό σχέδιο δράσης μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία. Τα άστρα προτείνουν να επιμείνετε σε αυτό, άσχετα από τις περιστάσεις. Αποφύγετε ωστόσο να αναμείξετε προσωπικά με επαγγελματικά, γιατί θα χάσετε την εστίαση σας. Παραμείνετε ήρεμοι εν όψει επικείμενων  αλλαγώνΜη βιαστείτε να αναλάβετε δράσεις, μια και η ασφάλεια προηγείται! 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα! Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα είστε επίσης πιο ευγενικοί από ότι συνήθως. Αυτό θα ισχύει όχι μόνο για το στενό κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και για τους συνεργάτες σας. Μπορεί να υπάρξει αφηρημάδα και μικρές απρόσμενες περιπέτειες για σας, ενώ θα βρίσκεστε στο δρόμο. Τα γεγονότα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να αποδειχθούν περίεργα και ίσως δυσάρεστα…

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιοι αφελείς άνθρωποι μπορούν να σας ενοχλήσουν σήμερα και να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Δεν θα το κάνουν όμως επίτηδες, γι αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Άλλωστε δεν μπορούν να σας βλάψουν. Το απόγευμα σας ευνοεί, γιατί μπορείτε να ξεδιπλώσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες και να φέρετε το «παιχνίδι» στα μέτρα σας, ότι και αν διαδραματίζεται στην ζωή σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι φιλοδοξίες σας, οι ορέξεις και οι απαιτήσεις σας γίνονται πιο εμφανείς σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας, αλλά κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί  μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Ένας αντισυμβατικός τρόπο διαχείρισης των υποθέσεων σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός σήμερα!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Από την ευαισθησία αλλά και την ευαισθητοποίηση σας σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί το πώς θα αντιδράσετε σήμερα σε όσα θα σας συμβούν ή θα αντιληφθείτε να συμβαίνουν γύρω σας.   Η υλική ευημερία σας θα δοκιμαστεί από πρακτικές λεπτομέρειες που η αλαζονεία σας προτίμησε να αγνοήσει!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε ένα αντισυμβατικό τρόπο σκέψης που οδηγεί σε μια υπερβολή στην καθημερινότητα σας. Τα αποτελέσματα αυτής σας της τάσης δύσκολα θα σας ευχαριστήσουν… Έχετε ανάγκη από ηρεμία, αλλά και σπιτική θαλπωρή για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη… λέμε τώρα…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η βραδιά είναι ευνοϊκή για μια επαφή με την τέχνη, διευρύνοντας τους ορίζοντες σας, πηγαίνοντας στο θέατρο ή σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ότι και να επιλέξετε να κάνετε, ένα μυστηριώδες ειδύλλιο μπορεί να γίνει μια πρόσθετη πηγή βαθιάς έμπνευσης για τους αδέσμευτους και ποτέ δεν ξέρετε…

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθήσετε να ελέγξει την κατάσταση ή να ψάξετε για το ποιο είναι σωστό ή λάθος. Ο συμβιβασμός και η συγχώρεση θα φέρουν την ισορροπία, εκεί όπου η ελπίδα για την απόλυτη κατανόηση απέτυχε. Είστε απολύτως ικανοί να βρείτε την μέση οδό και να συνυπάρξετε ειρηνικά ακόμη και με τον πιο δύσκολο συνεταίρο ή συνεργάτη. Αρκεί να βρείτε το κουμπί του!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη αναμενόμενα πρόσωπα μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω σας σήμερα. Μπορείτε να τα συναντήσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτή την μέρα είναι πολύ κοινωνική με όλη τη σημασία της λέξης! Όταν πρόκειται όμως για εταιρικές σχέσεις, δεν θα καταφέρετε να κάνετε βήμα  πέρα από μια επιφανειακή ευγένεια ή από το να αποσπάσετε αόριστες υποσχέσεις.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των επαγγελματικών ευθυνών και η αίσθηση που έχετε για τους συνεργάτες σας. Ανεξάρτητα από το εάν μοιράζεστε μυστικά με κάποιους από αυτούς, συνεργάζεστε σε ίντριγκες ή έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα, θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσοχή από εσάς για να μην εμπλακείτε σε ιστορίες που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

 

Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι πιθανότητες να παρεξηγηθείτε είναι αρκετά μεγάλες. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι βασανιστική, θα πρέπει όμως να βρείτε την χρυσή τομή. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ‘έχει χάσει την υπομονή του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας και θα το χάσετε πολύ σύντομα εαν κάνετε κάτι δραστικό.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…