ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες που θα έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση ή τη γνώση και τη δικαιοσύνη θα στεφτούν από επιτυχία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας, είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των επιδιώξεών σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η στεγνότητα στα αισθήματα και η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε όμως εξαιρετική αντοχή στη δουλειά!

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα και το καλλιτεχνικό ταλέντο μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Είστε αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι κατά τη διάρκεια της μέρας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας και των ταξιδιών.

ΤΡΙΤΗ 6.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΠΕΜΠΤΗ 8.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 10/7)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.3.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος. Μπορείτε όμως με τη στάση αυτή να φθάσετε στην πηγή, αλλά θα τραυματίσετε τις σχέσεις σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτική η σημερινή μέρα και η χαρά των αδέσμευτων! Μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα. Ευνοούνται επίσης τα επαγγελματικά ταξίδια!

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δημιουργικοί και ερωτεύσιμοι είστε σήμερα! Θετικό το κλίμα που διαμορφώνεται στο σπίτι και την οικογένεια, που βοηθάει να ξεπεραστούν κάποια πρόσφατα προβλήματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΤΡΙΤΗ 13.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα ή με τη εκπαίδευση. Προβληματική όμως θα είναι η επικοινωνία σας με δικά σας άτομα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η καριέρα σας ευνοείται σήμερα, αρκεί όμως να δώσετε την πρέπουσα αξία και σημασία στις εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς σας. Μην μένετε προσκολλημένοι σε αυτά που γνωρίζετε. Κάντε την υπέρβαση σας!

ΠΕΜΠΤΗ 15.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η υγεία σας είναι ευάλωτη και θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα από απροσεξία. Η μέρα προσφέρεται για φιλικές παρέες που θα σας χαλαρώσουν από τα τρέχοντα θέματα σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ευκολία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνουν σημαντικό προβάδισμα και βάζουν υποθήκη για μια σημαντική επιτυχία στον τομέα της καριέρας σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.3.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

Έκτακτα έσοδο θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα σήμερα! Ίσως δε να πρόκειται για κάποια κληρονομιά που περνάει απρόσμενα στα χέρια σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετή ζωτικότητα να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότατα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΤΡΙΤΗ 20.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μην παρασύρεστε όμως και ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες! Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για ρίσκα χωρίς λόγο. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς και δεν θα χάσετε. Κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας θα σας στρεσάρουν…

ΠΕΜΠΤΗ 22.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 15/4)

Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες θα είναι καθοριστικής σημασίας κατά την σημερινή μέρα, αλλά και για το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα σας γλυτώσει σε βάθος χρόνου από πολλές κακοτοπιές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, φαίνεται στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή ομορφιά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια προβλήματα επικοινωνίας με φίλους ή με τα αδέλφια σας θα σας χαλάσουν την διάθεση. Προσπαθήστε να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά, γιατί το κλίμα θα είναι ήδη αρκετά τεταμένο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΤΡΙΤΗ 27.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από εντάσεις στην οικογένεια. Το πλανητικό σκηνικό τις ευνοεί και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με λεπτότητα και αρκετή διπλωματία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Μην αφήνετε να σας κατατρώει το σαράκι της ζήλιας και συζητήστε ότι σας απασχολεί με το ταίρι σας. Ίσως να φαντάζεστε πράγματα που δεν υφίστανται.

ΠΕΜΠΤΗ 29.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στην ζωή σας σήμερα! Μην ενθουσιάζεστε όμως αμέσως και στο τέλος απογοητευτείτε και πάλι. Κάντε προσεκτικά βήματα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.3.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε ιδιαίτερα φιλόδοξοι σήμερα, σας αρέσουν οι νεωτερισμοί αλλά πρέπει τηρείτε κάποια δεοντολογία! Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.3.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είστε διχασμένοι ως προς το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε, άλλοι σε θέματα δουλειάς, άλλοι σε θέματα που σχετίζονται με τον σύντροφό σας. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…