ΔΙΔΥΜΟΙ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόσμενα συμβάντα στα συναισθηματικά θα σας φέρουν προ τετελεσμένων και θα σας εκνευρίσουν. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται, εάν δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, και αύριο είναι μια νέα μέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα παίξουν με τα νεύρα σας, δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και απροσδόκητα κέρδη! Ουδέν κακόν αμιγές καλού…

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα δείχνει έντονη ερωτική διάθεση. Ίσως να είναι και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα με το σύντροφό σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Είναι η ιδανική μέρα να κάνετε κάτι για την φυσική σας κατάσταση, να ξεκινήσετε μια δίαιτα, εάν έχετε περιττά κιλά ή να αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να εντείνετε την προσοχή σας και να μην αφήσετε να σας ξεφύγουν λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αψηφάτε τα όποια μηνύματα σας στέλνει ο οργανισμός σας. Ίσως από την υπερπροσπάθεια στον τομέα της καριέρας ή των συναισθηματικών σας να αμελήσατε την φυσική σας κατάσταση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Δεν σας είναι εύκολο, αλλά προτιμήστε την διπλωματική οδό επίλυσης των διαφορών σας σήμερα. Θα έχει ασύγκριτα καλύτερα αποτελέσματα από την κατά μέτωπο επίθεση.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι φιλοδοξίες σας έχουν καλές προοπτικές και οι στόχοι σας μπορούν να υλοποιηθούν, αρκεί να είναι ρεαλιστικοί. Και στον ερωτικό τομέα όμως υπάρχουν εκπλήξεις…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν και απαγκιστρωθείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να μην σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται οι μικρές αποδράσεις που θα σας χαλαρώσουν, θα διασκεδάσετε και θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην δίνετε υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε ή δεν σκοπεύετε να τηρήσετε. Σήμερα είναι μια μέρα που θα αναγκαστείτε να τηρήσετε μια υπόσχεση τέτοια και θα σας βγάλει από το πρόγραμμα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες και άγχος θα αντιμετωπίσετε στην δουλειά σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις δολοπλοκίες και στις μηχανορραφίες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη σας!

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση και την διατροφή σας που την έχετε παραμελήσει! Βρίσκεστε σε περίοδο έντονης προσπάθειας και άγχους και θα πρέπει να ενισχύσετε τις άμυνες του οργανισμού σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι ξεκάθαρες και απόλυτα συμβατές με τον νόμο σήμερα, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις αρχές.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και συναισθηματική ζωή είναι δύσκολη και εκείνο που επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση είναι τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Ξεφορτωθείτε τα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα τους σκοπούς σας, κινώντας τα νήματα από τα παρασκήνια της δράσης. Έτσι και στο απυρόβλητο θα βρίσκεστε, και θα ελέγχετε την δράση επί σκηνής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξεφεύγετε στις δαπάνες σας, γιατί το μέλλον είναι απρόβλεπτο! Προσοχή στο παρασκήνιο στα εργασιακά σας, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα γεγονότα είναι σαρωτικά και αποκαλύψεις που έρχονται στο φως συγκλονιστικές! Φροντίστε μόνο μην είστε εσείς η πέτρα του σκανδάλου, γιατί δεν σας βλέπω καλά…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση σας καλυτερεύει μετά από μια συνάντηση, ενώ πλάνα για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια απόδραση αναψυχής σας τονώνουν ψυχολογικά.

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Άλλα θα λέτε, άλλα θα καταλαβαίνουν σήμερα οι γύρω σας! Οι πλανήτες σκηνοθετούν παρανοήσεις και μπερδέματα που θα πρέπει να χειριστείτε με υπομονή και αυτοκυριαρχία

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι αλόγιστες σπατάλες αποτελούν την επικίνδυνη παρόρμηση της μέρας! Προσέχουμε για να έχουμε θα πρέπει να είναι το σύνθημα σας σε τέτοιες στιγμές

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να προωθήσετε σχέδια που σας ενδιαφέρουν σήμερα, δείξτε όμως και την αποφασιστικότητα σας να μην ανεχθείτε τρικλοποδιές από τους γύρω σας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα οφείλονται κατά το πλείστον στις προσπάθειες των ανταγωνιστών σας να ματαιώσουν τα σχέδια σας. Μπορείτε όμως να βγείτε μπροστά…

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Ημέρα χαλάρωσης, περισυλλογής και ανασυγκρότησης δυνάμεων! Έχετε τις αντοχές και τις ψυχικές δυνάμεις να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε τις κινήσεις σας στον χώρο της δουλειάς και εμπιστευθείτε μόνο τα άτομα που σας έχουν δείξει αξιόπιστα δείγματα γραφής. Φροντίστε την υγεία σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επικοινωνιακά ευτράπελα συνεχίζονται, καθώς ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία! Ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί τον τελευταίο καιρό εξαντληθήκατε…

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευαισθησίες και ανεξέλεγκτα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να τορπιλίσουν την ερωτική σας ζωή. Βάλτε φρένο και φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην ανοίγετε ταυτόχρονα πολλά μέτωπα στην καριέρα σας, αναλαμβάνοντας παράλληλες δραστηριότητες, γιατί τελικά δεν θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τίποτε από όλα                               

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αναζητάτε την ψυχική σας ισορροπία μέσα από την συναισθηματική σας σχέση. Εάν έχει σταθερές βάσεις, μπορεί να σας την παρέχει!                       

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά! Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…