ΔΙΔΥΜΟΙ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα πρέπει να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα, αναφορικά με συνεργασίες, συμβάσεις, συμβόλαια και συνεταιρισμούς. Μεταξύ 14 και 28 του μήνα σχηματίζουν δύσκολες όψεις οι Δίας και Ποσειδώνας, που κυβερνούν την καριέρα και την επαγγελματική σας φήμη! Αυτό θα σας οδηγήσει πιθανόν σε απατηλά μονοπάτια, ως προς την πραγματική αξία σας, τις προσδοκίες σας από μια συνεργασία ή τις υποσχέσεις που θα ακούσετε σε επαγγελματικό περιβάλλον. Είναι μια περίοδος, όμοια με αυτή του πρώτου τριμήνου του έτους, που δεν τηρήθηκε καμία υπόσχεση που λάβατε. Προσπαθήστε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων και μην πιστεύετε εύκολα όσα ακούτε.

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς τον 10ο οίκο σας. Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι η Σελήνη κυβερνά τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εργασία και αμοιβές), η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάποιες στιγμές επιτυχίας, αυξημένου εισοδήματος, επαγγελματικής αναγνώρισης, κλπ. Κάποιοι άλλοι όμως του ζωδίου σας ίσως τις μέρες αυτές να βιώσουν το τέλος μιας συνεργασίας ή μια επαγγελματικής σχέσης.

 

Προς τα τέλη του μήνα συνιστάται να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικών , γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε κερδοσκοπικές κινήσεις, προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, που όμως δεν θα σας «βγουν». Υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα που θα σας βγάλουν έξω από τα πλάνα σας.

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Κατά το πρώτο μισό του μήνα είστε μάλλον μελαγχολικοί, με το μυαλό σας στραμμένο στο παρελθόν, αποτραβηγμένοι από τον κόσμο και απογοητευμένοι από την αγάπη και τις σχέσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κλείσετε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της συναισθηματικής σας ζωής, όσο τουλάχιστον συνεχίζουν να σας πονάνε. Επίσης εάν βρίσκεστε σε μια σχέση ή ένα γάμο που έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν λειτουργεί και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ίσως ήρθε η ώρα να ρίξετε τους τίτλους τέλους για να ηρεμήσετε.

 

Κάποιοι Δίδυμοι θα σκεφτούν, και ίσως αποφασίσουν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους, ίσως δε και να το υλοποιήσουν μέσα στο μήνα. Θα υπάρξουν κάποιες διαφορές απόψεων, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου περνάει η Αφροδίτη στον τομέα της, στον οίκο του έρωτα και των σχέσεων, ταυτόχρονα με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας. Έτσι θα επιστρέψει με αργούς βέβαια ρυθμούς το χαμόγελο στα χείλη σας. Εάν είστε ελεύθεροι, θα δείτε την όρεξη σας για κατακτήσεις και καινούργιες γνωριμίες να αναβιώνει και θα είστε πλέον ενεργοί στην συναισθηματική σκακιέρα. Είναι η κατάλληλη εποχή να πλησιάσετε κάποιον που σας αρέσει, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας, και εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, να επιλύσετε διαφορές και προβλήματα με το ταίρι σας.

 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας έχουν το αβαντάζ να γνωρίζουν καλά το ταίρι τους, οπότε γνωρίζουν πώς να ανάψουν την ερωτική φλόγα και να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να είναι ήρεμο, ερωτικό και αρμονικό, μια απολαυστική περίοδος με τον σύντροφο της ζωής σας. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο τις τελευταίες μέρες του μήνα λόγω του δύσκολου πλανητικού σκηνικού. Αποφύγετε εξωσυζυγικές σχέσεις, περίπλοκες ερωτικές σχέσεις και μπερδεμένα συναισθήματα ή σχέσεις που να αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

 

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

 

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…