ΔΙΔΥΜΟΙ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

 Ανοδική πορεία θα παρουσιάσουν τα οικονομικά σας το μήνα αυτό. Οι υπηρεσίες που θα  προσφέρεται στην εργασία σας θα εκτιμηθούν από εκείνους που  πρέπει και θα σας ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Θα αισθάνεστε καλά και θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Όσοι ενδιαφέρεστε να επιτύχετε ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση, κινητοποιηθείτε αυτόν τον μήνα και μέχρι τα μέσα του, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος. Κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεσή σας. Οι  αστρολογικές όψεις του μήνα δείχνουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Είναι πιθανό επίσης να ξεκαθαρίσετε πράγματα  με συνεργάτες που το τελευταίο διάστημα σας δυσκόλευαν ή σας δυσαρεστούσαν. Να είστε ωστόσο σε εγρήγορση για να αποφύγετε πισώπλατα μαχαιρώματα που σκοπό θα έχουν να θα θίξουν τα συμφέροντά σας.  Μέσα σε μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας και έντονης δραστηριότητας, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσετε νέα πράγματα  που θα σας φέρουν καλές αποδοχές στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 Τα άστρα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Παρά την καλή σας διάθεση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας μετά τις 16 του μήνα, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις, εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας του συντρόφου σας.  Προσέξτε την συμπεριφορά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό και μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας αυτό το μήνα και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον βοηθήσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να βρει τις ισορροπίες του. Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας, ανακτώντας τις ισορροπίες στη σχέση σας, που θα αναζωπυρώσουν την αγάπη και το συναίσθημα και θα ανυψώσουν το ηθικό σας.

Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας προβληματίσουν με την εκ νέου εμφάνιση τους. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο του μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Μην ξεκινάτε ωστόσο τίποτε καινούργιο όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος (16.11-6.12)

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…