Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών,βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σου θα έχεις φαντασία αλλά και κάποια έλλειψη πραγματικότητας χρησιμοποιώντας το ένστικτο και ξεπερνώντας τον εαυτό σου .Το τρέξιμο και το άγχος συνεχίζεται για σένα  στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και τα απρόοπτα, λόγω του τετράγωνου του Δία – τετράγωνο Αφροδίτης μπορεί να επιτείνει τα προβλήματα συνεννόησης στο εργασιακό περιβάλλον και να προκαλέσει ένα κλίμα εκρηκτικό μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών. Οι καιροί είναι χαλεποί όμως και δεν θα ήταν φρόνιμο να θέσεις την καριέρα σου σε κίνδυνο, επειδή δεν έχεις την διορατικότητα ή την πρόνοια να παραμείνεις ψύχραιμη.

Πέρα από τις επαγγελματικές σου σχέσεις που θέλουν αρκετή προσοχή στον χειρισμό τους, και οι προσωπικές σου σχέσεις, φιλικές ή συναισθηματικές, απαιτούν χειρουργικούς χειρισμούς και εξαιρετική διπλωματία. Την διπλωματία βέβαια την έχεις στο αίμα σου και δεν θα είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα στην πράξη, αρκεί να θυμάσαι να ελέγχεις τον ευέξαπτο χαρακτήρα σου. Αν είσαι single αυτή την εβδομάδα θα  περάσεις καλά με τις κοινωνικές συναναστροφές και τους περιστασιακούς ερωτικούς συντρόφους σου, φροντίζοντας να μείνουν μακριά από διαπληκτισμούς και λογομαχίες.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

Από την Αλίντα Κανάκη  και το www.tlife.gr !

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …