Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Κρόνου από 9ο οίκο.

Το πέρασμα του Κρόνου από τον ένατο οίκο σας, σημαίνει κάποια καθυστέρηση ή δυσκολία ή εμπόδια σε μακρινά ταξίδια ή κάποια νομικά προβλήματα. Επίσης κάποια στενότητα σε πνευματικό επίπεδο, σας δημιουργεί κάποια στενοκεφαλιά. Αν μπορέσετε να ξεφύγετε από τα δικά σας κλισέ και να δείτε τα πράγματα από ευρύτερη οπτική γωνία, πιο φιλοσοφικά, θα έχετε κερδίσει τις μισές τουλάχιστον εμπειρίες, από όσες σας χρειαστούν σε δύο χρόνια, που ο Κρόνος θα δοκιμάσει την καριέρα σας.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 10ο οίκο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 12ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από το δωδέκατο οίκο σας, θα φέρει κάποιο ξεκαθάρισμα του υποσυνειδήτου. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, αναστατώσεις, εχθρικές ενέργειες εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σας. Αυτά είναι αποτελέσματα προηγούμενων ενεργειών σας που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αντί να σας λυπούν και να σας ξαφνιάζουν λοιπόν, θα πρέπει να επιχειρήσετε εσείς το ξεκαθάρισμα αυτό, να απελευθερωθείτε από ό,τι έχετε κρυμμένο βαθιά μέσα σας και να ετοιμασθείτε για τη μεγάλη αλλαγή που θα φέρει σε μερικά χρόνια το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σας. Κατά περίεργο τρόπο μπαίνουν στη ζωή σας τα νοσοκομεία, τα άσυλα, οι φυλακές και άλλα τέτοια ιδρύματα.

 9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 11ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 14 Δεκεμβρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 11ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 

Οικονομικά

Η τύχη σας χαμογελά στα οικονομικά σας μέσα στο 2022, οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις όμως συνιστούν να μην επαναπαυτείτε στην τύχη σας. Η επιτυχία στον τομέα αυτό της ζωής σας θα έρθει μέσα από συγκυριακές καταστάσεις και συμπτώσεις, σε στιγμές που θα δραστηριοποιηθείτε να πραγματοποιήσετε μια νέα εκκίνηση. Η αύξηση των εισοδημάτων σας θα έρθει επίσης από πρωτοπόρες επιχειρηματικές ιδέες, από μη τυπικές μεθόδους παραγωγής ή προβολής των δράσεων σας ή ακόμη και από μη συμβατικές λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Με άλλα λόγια, όλα είναι πιθανά να συμβούν μέσα στην χρονιά. Παράλληλα δε με την μικρότερη ή μεγαλύτερη οικονομική άνεση που αναμένεται να κατακτήσετε μέσα στο έτος, το 2022 θα είναι έτος επιτευγμάτων για το ζώδιο σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα οικονομικά σας αρκετά βατό, χωρίς δυσκολίες και έκτακτα προβλήματα. Αυτό άλλωστε θα ισχύει για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου για το 2022! Σημαντικό ωστόσο είναι να διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, η κερδοφορίας σας θα εξαρτηθεί από την εργατικότητα ή παραγωγικότητα του προσωπικού σας ή από την επικοινωνιακή σας στρατηγική για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας στο ευρύ κοινό. Κάντε αισθητή την παρουσία σας στο καταναλωτικό κοινό, αφουγκρασθείτε τις ανάγκες τους, προσφέρετε τους όχι αυτό που παραδοσιακά παράγετε, αλλά αυτό που τώρα πια έχουν ανάγκη. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα σας επιτρέψει να περάσετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αυξήσετε ως εκ τούτου τα εισοδήματα σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι σε σχέση με το πρώτο αρκετά πιο δυναμικό. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα θα ξέρετε τι να κάνετε ακριβώς για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η πρόκληση των μηνών αυτών ενδεχομένως να έγκειται στο ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αρκετές αλλαγές και αναπροσαρμογές. Ίσως να χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάτι, που σας φαίνεται σημαντικό, δεν θα μπορείτε όμως την στιγμή εκείνη να κατανοήσετε ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη σπουδαιότητα. Σε τέτοιες στιγμές θα πρέπει να ενεργήσετε διαισθητικά και οι πλανήτες θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα. Στο τέλος του έτους ενδέχεται να υπάρξει ένα χρηματικό ποσό υπό μορφή μπόνους, που θα σας χαροποιήσει, ιδίως για όσους είναι υπάλληλοι επιχειρήσεων, και θα ανταποκρίνεται στην έντονη προσπάθεια που καταβάλλατε κατά την διάρκεια της χρονιάς.

 

Συναισθηματικά

Για την συναισθηματική ζωή το 2022 αναμένεται είναι να κάπως δύσκολο, ίσως μουντό, σε κάθε περίπτωση όμως αρκετά πιο ουσιαστικό και αισθησιακό! Τα άστρα συμβουλεύουν τους Διδύμους, να στηριχτούν στις εμπειρίες που αποκόμισαν, αλλά και σε αυτές των ατόμων που βρίσκονται στο πλευρό τους αρκετό χρονικό διάστημα (εραστές ή φίλοι), και με συνδυασμένες ενέργειες να επιλύσουν τα δύσκολα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Το 2022 θα είναι ένα ιδανικό έτος να ξεκινήσετε νέες φιλικές σχέσεις ή καινούργιους ερωτικούς δεσμούς. Όπως και να έχει όμως, θα πρέπει να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα, για να μπορέσετε να έχετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Είναι ένα έτος θετικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων, με την μόνη υποσημείωση, ότι δεν θα πρέπει να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας, αλλά και να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια σχετικά ήρεμη περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι για μια κατάσταση που βιώνετε, συνιστάται να πάρετε κάποια απόσταση και να αναλύσετε τα δεδομένα. Μην προσφεύγετε αμέσως σε συμβουλές και εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σας, παρά μόνο εάν σας προσφέρουν βοήθεια χωρίς να το ζητήσετε. Όσοι του ζωδίου σας είναι σε μόνιμη σχέση ή οικογενειάρχες, θα πρέπει να δείξουν ρεαλισμό κατά την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αντιληφθείτε κάποια πολύ σημαντικά και μέχρι στιγμής αθέατα για σας στοιχεία του προβλήματος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, εάν αποβλέπετε μέσα από μια σχέση να βελτιώσετε την δική σας οικονομική κατάσταση, κινείστε δηλαδή ωφελιμιστικά, να ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα γυρίσουν μπούμερανγκ τα σχέδια σας. Όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες, τόσο ο προβληματισμός σας  θα εντείνεται, κάτι που θα σας οδηγήσει τελικά στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο φωτεινό για τα συναισθηματικά σας, αλλά μην ανοίγετε ακόμη σαμπάνιες… Έχετε πολύ δουλειά μπροστά σας… Τα αυθόρμητα συναισθήματα κάποιες φορές θα είναι χρήσιμα στις σχέσεις σας και δεν θα πρέπει να τα καταπιέζετε. Θα πρέπει ωστόσο να είστε βέβαιοι για την κατεύθυνση που θέλετε να πάρουν οι σημαντικές για σας σχέσεις και να τις οδηγήσετε εκεί που νομίζετε ότι πρέπει να πάνε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάσετε με τον καιρό το ενδιαφέρον σας και θα απομακρυνθείτε. Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα περάσετε ένα σχετικά ανέφελο φθινόπωρο, χωρίς μεγάλες σπαζοκεφαλιές, καθώς θα έχετε ένα δικό σας άτομο να στηριχτείτε στα δύσκολα, αλλά και να ξαποστάσετε. Οι ελεύθεροι που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες του πρώτου εξαμήνου να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, τώρα θα περάσουν λίγο δύσκολα, καθώς  οι ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες θα είναι περιορισμένες. Οι επόμενες καλές μέρες για αυτούς θα είναι μέσα στον χειμώνα.

 

Υγεία

Το 2020 θα είναι μια πολύ θετική χρονιά και οι Δίδυμοι θα είναι ένα από τα λίγα ζώδια που δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα υγείας ή επικίνδυνες καταστάσεις. Τα αστέρια θα είναι στο πλευρό σας, αλλά θα πρέπει να είστε και οι ίδιοι προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, έχει θετική επίδραση στον τομέα αυτό της ζωής σας, εφιστά όμως την προσοχή σας σε περιττά και ανώφελα ρίσκα. Ακόμη και οι επαγγελματίες αθλητές του ζωδίου σας συνιστάται να προσέχουν τους  τραυματισμούς και να αποφεύγουν τα ρίσκα, εάν και όποτε μπορούν. Διαφορετικά ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτα προβλήματα.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια τυπική και ανέφελη περίοδος για την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Ο Ερμής θα απομακρύνει τους κινδύνους από κοντά σας. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η επιρροή του Ερμή στα οικονομικά και τις τραπεζικές συναλλαγές, που μπορεί να αποτελέσουν πηγή άπειρου άγχους για το ζώδιο σας. Να είστε σίγουροι ότι κάνετε τις σωστές πληρωμές την κατάλληλη στιγμή, να ελέγχετε προσεκτικά τα στοιχεία πληρωμής και να διαφυλάττετε τις αποδείξεις, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον. Και κυρίως, αποφεύγετε τις προκλήσεις και τους εκνευρισμούς, για να έχετε την ηρεμία σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφοροποίηση από το πρώτο. Εκεί που αναμένεται να διαφέρει όμως σίγουρα, είναι ότι θα χρειαστεί να φροντίσετε ένα από τα δικά σας πρόσωπα, που θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα υγείας. Πέρα από την βοήθεια και την στήριξη που θα προσφέρετε όμως, μέσα από την εμπειρία αυτή θα ωριμάσετε και θα αποφύγετε δικά σας λάθη, που θα σας οδηγούσαν στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…