Εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα 18 Ιουνίου 2019

Στις 18 Ιουνίου 2019 πραγματοποιείται μια σημαντική θετική όψη, ένα εξάγωνο μεταξύ του σοφού γέροντα Κρόνου, που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, και του ονειροπόλου αλλά και αλτρουιστή Ποσειδώνα, σε στάση, λόγο πριν γυρίσει ανάδρομος, από τους Ιχθείς! Η όψη έχει επιρροή σε γενικές γραμμές από τις 16 μέχρι τις 20 περίπου του μήνα και αγγίζει ιδιαίτερα Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα πιο πάνω ζώδια.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική όψη, παρόλο που διαρκεί ελάχιστες μέρες, καθώς έχει πολύ βαθιά και εκτεταμένη επιρροή στις ζωές όσων αγγίζει! Το προηγούμενο εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα καταγράφηκε την περίοδο 1995/96, ενώ οι δύο πλανήτες θα συναντηθούν ξανά υπό τις ίδιες συνθήκες σε όψη εξάγωνου στις 27 Ιουνίου 2031!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Μπορούμε να πούμε ότι με την όψη αυτή μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε σημαντικά βήματα για την επίτευξη μιας επιδίωξης σας, που πολύ πιθανόν να έχει και πνευματική διάσταση. Με την πειθαρχία που μας επιβάλει ο Κρόνος και την φαντασία και την δημιουργικότητα, με την οποία μας προικίζει ο Ποσειδώνας, έχουμε επίσης την δυνατότητα να κάνουμε καινούργια βήματα προς μια νέα κατεύθυνση στην ζωή μας. Τα βήματα αυτά όμως αυτά πρέπει να γίνουν πειθαρχημένα, μετά από ώριμη σκέψη, για να είναι αποδοτικά!

Αναφορικά με τα ζώδια που επηρεάζει άμεσα το εξάγωνο αυτό, θα αισθανθούν την πνευματική διάσταση των πραγμάτων να επισκιάζει την υλική! Η ψυχική σας ισορροπία θα αφήσει χώρο στην πνευματικότητα να εκφραστεί μέσα από συναισθήματα συμπόνιας, αλλά με πρακτικούς τρόπους. Θα αναζητήσετε διέξοδο στις πνευματικές σας ανάγκες και ανησυχίες, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, ενώ όσοι από εσάς έχετε ξεκινήσει το προσωπικό πνευματικό σας ταξίδι πριν από κάποια χρόνια, ίσως το διάστημα αυτό να βιώσετε τα απτά αποτελέσματα της προσπάθειας σας, που θα είναι θαυμαστά! Το εξάγωνο αυτό μπορεί να φέρει επίσης υλικές απολαβές από πνευματικές ασχολίες!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα φέρνει ισχυρή πίστη, με την θρησκειολογική έννοια του όρου, καθώς και πίστη στον εαυτό μας και τις ικανότητες μας. Κρίνετε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματα σας με υψηλά πρότυπα, που όμως κάποιες φορές μπορεί να αποβεί λίγο σκληρό για τον εαυτό σας. Έχετε την υπομονή να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, χωρίς βιασύνη και συντομεύσεις. Και στα πλαίσια αυτά, μπορεί να παραμερίσετε για λίγο την ανάγκη σας για υλική ευημερία, προκειμένου να εξασφαλίσετε την επιτυχία σε μακροχρόνια βάση! Είστε αυτή την περίοδο αισιόδοξοι, καθώς και ονειροπόλοι, χωρίς όμως να ονειροβατείτε, κάτι που σας δίνει βάσιμες ελπίδες να επιτύχετε!

Η ισχυρή σας πίστη μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και να εμπνεύσει πολλούς γύρω σας! Κερδίζετε τον σεβασμό των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Η διαίσθηση σας είναι ενισχυμένη και καθοδηγεί τα βήματα σας, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια προφητικά όνειρα την περίοδο αυτή.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αρκετοί από εσάς ενδεχομένως να δραστηριοποιηθείτε σε θρησκευτικές ομάδες ή σε ομάδες με τις οποίες μοιράζεστε κοινές πνευματικές αξίες, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, σε περιβαλλοντικές οργανώσεις ή συλλόγους προστασίας ζώων ή ακόμη και σε ομάδες στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Μέσα από την διαδικασία αυτή και την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο θα ανατροφοδοτηθεί και θα ανυψωθεί περεταίρω η πνευματική σας συνείδηση, φέρνοντας σας ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση της ουσίας της ζώης.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Μάρτιος 2024 – Διελεύσεις και όψεις

Ο Μάρτιος του 2024 είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται για τις πολλές και έντονες συναισθη…