Ερμής στον Κριό || 11 – 27 Απριλίου 2020

Ο Ερμής μετακινείται μετά από μια μακρά παραμονή του στο ζώδιο των Ιχθύων, λόγω της ανάδρομης πορείας του, στο ζώδιο του Κριού στις 11 Απριλίου 2020, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα, τις 27 Απριλίου. Ο πλανήτης του εμπορίου, των ταξιδιών και της επικοινωνίας πέρασε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στους μυστικιστές, κρυψίνοες, φοβικούς και εσωστρεφείς Ιχθείς, περίοδος που χαρακτηρίστηκε από λάθη, παραλήψεις, έλλειψη διαφάνειας και μεγάλες δυσκολίες στην μετακίνηση, στο εμπόριο και τις επικοινωνίες.

Με την καινούργια του θέση σε ένα φλογερό ζώδιο, αυτό του Κριού, οι άνθρωποι θα γίνουν πιο αιχμηροί, πιο εξωστρεφείς, πιο ειλικρινείς και θα αρχίσουν να εκφράζουν ανοιχτά όσα έχουν συσσωρεύσει στις ψυχές τους το προηγούμενο διάστημα. Θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν καταστάσεις γύρω μας, να αποκρυσταλλώνουμε μια καλύτερη εικόνα της πραγματικότητας, θα αρχίσουμε επιτέλους να κατανοούμε τι θέλει να πει ο συνομιλητής μας και θα σταματήσουμε σε μεγάλο βαθμό να προσπαθούμε να διαβάσουμε πίσω από τα λεγόμενα, καθώς αυτά που θα ακούμε δεν θα έχουν στις περισσότερες των περιπτώσεων φίλτρο και πολλά κρυφά νοήματα. Η ωμότητα αυτή όμως θα μας ενοχλήσει, καθώς άλλα θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλα θα μας λένε.

Ο Ερμής και τον Απρίλιο δεν έχει τη δύναμη να λειτουργήσει απερίσπαστος, καθώς ούτε για ταξίδια μπορούμε να μιλάμε ακόμη, το πολύ για κάποιες μικρές μετακινήσεις, αλλά ούτε και για εμπόριο, καθώς και αυτό το κομμάτι της οικονομίας αποτελεί προς στιγμή σκιά του εαυτού του λόγω περιοριστικών μέτρων. Εκεί όμως που μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, είναι η επικοινωνία, υποβοηθούμενη από τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

Εάν βρίσκεστε σε περίοδο επιχειρηματικών ή επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό προετοιμαστείτε για σύντομες επαφές, σαφείς συζητήσεις, με ουσία και περιεχόμενο. Μην χάνετε χρόνο να συλλέγετε επιχειρήματα, αποδείξεις, στατιστικά στοιχεία ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι θα ενισχύσει την διαπραγματευτική σας θέση. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει ήδη και να είστε πανέτοιμοι. Τώρα δεν υπάρχει πιά χρόνος, γιατί οι διαδικασίες θα τρέχουν με ταχείς ρυθμούς.

Στις επαγγελματικές συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε ασφαλείς για τον εαυτό σας και την επιχείρηση σας και να το δείχνετε, ενθουσιώδεις ως προς αυτό που επιδιώκετε, προετοιμασμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για άβολες ερωτήσεις και θα έχετε πού μεγάλες πιθανότητες να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε. Το κακό είναι ότι, με τον Ερμή στον Κριό, μιλάνε όλοι και δεν ακούει επί της ουσίας κανείς. Είναι απίθανο να δώσουν οι συνομιλητές σας βάση στα σοβαρά σας επιχειρήματα. Η αύρα, ο αέρας και η σιγουριά σας θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα επιχειρήματα σας.

Ως προς τα ταξίδια, ακόμη και εάν έχετε την δυνατότητα, καλό θα ήταν να τα αποφύγετε μέχρι τις 28 Απριλίου, καθώς η διέλευση του Ερμή από τον Κριό συνοδεύεται από ατυχήματα και πλειάδα εμποδίων στο δρόμο. Ακόμη και στις μικρές μετακινήσεις σας συνιστάται το διάστημα αυτό μεγαλύτερη προσοχή για μικρούς τραυματισμούς από απροσεξία. Και καθώς όπως φαίνεται, την περίοδο αυτή θα λάμψη η αλήθεια σε πολλά ζητήματα, προετοιμαστείτε, όσοι κάνετε διπλή ζωή, για σκανδαλώδεις αποκαλύψεις!

Παρατίθενται οι σημαντικές ημερομηνίες της διέλευσης του Ερμή μέσα από τον Κριό, κατά τις οποίες εμπλέκεται ο Ερμής σε όψεις με άλλους πλανήτες, και τον αντίκτυπο θα μπορούσαν να έχουν στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή:

11 – 12 Απριλίου 2020

 

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου βοηθάει τις επαγγελματικές-επιχειρηματικές συνομιλίες και φέρνει καλά αποτελέσματα σε κάθε είδους σοβαρές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις. Ακόμη και εάν ο συνομιλητής μας λάβει κάποια απόφαση χωρίς πολύ σκέψη και σοβαρή εξέταση των επιπτώσεων, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να αλλάξει αργότερα άποψη.

17 – 19 Απριλίου 2020

 

Η όψη Ερμή – Αφροδίτης – Άρη θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για επικοινωνία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πιθανόν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνουν μια καινούργια αισθηματική γνωριμία, ενδεχομένως σε μια μικρή βόλτα που θα κάνουν ή μέσω ενός γνωστού τους, που μπορεί να φέρει ένα καινούργιο έρωτα! Είναι επίσης μια πολύ καλή όψη, πέρα από τις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, και για πνευματική εργασία, σπουδές, αυτογνωσία, κλπ.

21 Απριλίου 2020

Με Σελήνη στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ερμή, η γλώσσα σας μπορεί να προτρέξει και να πείτε πράγματα που ενδεχομένως δεν τα εννοείτε απόλυτα ή και καθόλου. Φροντίστε να περιορίσετε την επικοινωνία σας αυτό το βράδυ με άτομα που σας γνωρίζουν καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να μην συγχωρήσουν τα λεκτικά σας ατοπήματα, όσο μεγάλα και αν είναι.

25 Απριλίου 2020

Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να φέρει αρκετές δυσάρεστες στιγμές, με αντιπαραθέσεις μεταξύ συνομιλητών, έντονες διαφωνίες και σκληρές εκφράσεις ή δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις! Είναι μια όψη επίσης που μπορεί να φέρει τροχαία ατυχήματα. Ευτυχώς που είμαστε κλεισμένοι μέσα…

26 Απριλίου 2020

Το τετράγωνο Ερμή – Δία θα οδηγήσει πολλούς από μας να υποσχεθούν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούν να εκπληρώσουν, γι αυτό θα χρειαστεί προσοχή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην πιστεύετε σε όσα ακούτε, μην ενθουσιάζεστε με τα θετικά νέα. Πολλά από αυτά δεν θα είναι παρά μια υπερεκτίμηση της πραγματικότητας. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να ξυπνήσει και μια αντιπαράθεση για ιδεολογικά ζητήματα.

Αλίντα Κανάκη

★  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αφροδίτη στον Σκορπιό (4 – 29.12.2023) : Κτητικότητα και ερωτική ζήλια!

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 4 Δεκεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρώσ…